Σοβαρό τροχαίο για γνωστό τραγουδιστή! Οι φωτογραφίες σοκάρουν!

Ποιος είναι;

Σοβαρό τροχαίο για γνωστό τραγουδιστή! Οι φωτογραφίες σοκάρουν!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα για γνωστό τραγουδιστή, με τις φωτογραφίες να σοκάρουν!

Είχε συνοδηγό την αρραβωνιαστικιά του!

Ο λόγος για τον γνωστό Αμερικανό τραγουδιστή Robin Thicke, ο οποίος σε δρόμο του Μαλιμπού συγκρούστηκε με άλλο όχημα!

τραγουδιστής στο τροχαίο

Ευτυχώς ο ίδιος, όπως και η αρραβωνιαστικιά του δεν έπαθαν κάτι σοβαρό και είναι καλά στην υγεία τους!

5 πασίγνωστοι ηθοποιοί που έπαιζαν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ!

τροχαίο τραγουδιστή

Πασίγνωστος τραγουδιστής αποκαλύπτει: "Έπαιρνα σκληρά ναρκωτικά στα 19! Ήμουν βίαιος με τις γυναίκες"!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αποκάλυψε πως έπαιρνε σκληρά ναρκωτικά στα 19 του, ενώ ήταν βίαιος με τις γυναίκες!

Εξομολογήθηκε τα πάντα για τη ζωή του και τα λάθη του!

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τις δυσκολίες που φέρνει η φήμη σε μικρή ηλικία, προχώρησε ο διάσημος τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ, μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησής του στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο σταρ με εκατομμύρια θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο, μίλησε για τις δυσκολίες που περνούν τα παιδιά-αστέρες, ομολογώντας ότι, το να κυνηγάει την πρωτιά στο καλλιτεχνικό στερέωμα, από τα παιδικά του χρόνια τον οδήγησαν στη χρήση ναρκωτικών και στην αυτοκαταστροφή.

Ο 25χρονος ποπ σταρ είναι ένα από τα πολλά πρώην παιδιά-αστέρες, όπως αναφέρει η εφημερίδα Mirror, που στη συνέχεια της ζωή τους κατέρρευσε, αντιμετωπίζοντας πολλά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ έπεσαν και στην παγίδα της χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Τζάστιν Μπίμπερ: «Δεν είχα ποτέ καμία ευθύνη, είχα πρόσβαση σε ό,τι ήθελα»

Ο Τζάστιν Μπίμπερ, δήλωσε πως ένας από τους λόγους για τους οποίους αισθάνθηκε ότι δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την πραγματική ζωή, ήταν ότι ποτέ δεν είχε αντιμετωπίσει τα καθημερινά, βασικά προβλήματα, γιατί πάντα είχε ανθρώπους κοντά του, που έκαναν τα πάντα γι' αυτόν. Εκτός από το γεγονός ότι δεν έμαθε τίποτα από την καθημερινή ζωή, ο Τζάστιν είπε ότι δεν είχε καμία ευθύνη, καθώς δεν έλαβε καμία απόφαση για τον εαυτό του.

«Έχετε παρατηρήσει ποτέ τις στατιστικές για τα παιδιά-αστέρες και την έκβαση της ζωής τους;» έγραψε ο ίδιος. «Υπάρχει μια παράλογη πίεση και ευθύνη για ένα παιδί του οποίου το μυαλό, τα συναισθήματα, οι μετωπιαίοι λοβοί (κέντρα λήψης αποφάσεων) δεν έχουν αναπτυχθεί ακόμα».

«Εκεί που ήμουν ένα 13χρονο αγόρι από μία μικρή πόλη, βρέθηκα να πρωταγωνιστώ μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους, οι οποίοι έλεγαν ότι με αγαπούσαν και το πόσο σπουδαίος ήμουν... Όλοι έκαναν τα πάντα για μένα, έτσι ποτέ δεν έμαθα ούτε τα βασικά πράγματα υπευθυνότητας. Έτσι, έφτασα στα 18 μου χρόνια χωρίς καμιά ικανότητα να αντιμετωπίσω τον πραγματικό κόσμο, έχοντας αποκτήσει εκατομμύρια δολάρια και πρόσβαση σε ό,τι ήθελα. Αυτό είναι τρομακτικό για τον καθένα», έγραψε ο Τζάστιν.

Ο Μπίμπερ για τις σχέσεις του: «Υπήρξα βίαιος με τις γυναίκες»

Και συνέχισε: «Μέχρι τα 20 μου είχα πάρει κάθε κακή απόφαση που θα μπορούσατε να σκεφτείτε και από ένας από τους πιο αγαπημένους και λατρεμένους ανθρώπους στον κόσμο έγινα το πιο γελοίο και μισητό πρόσωπο στον κόσμο!».

Εκτός από τις συλλήψεις και τις εκρήξεις θυμού, ο Τζάστιν παραδέχτηκε ότι είναι χρήστης ουσιών και έχει κακή συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες. «Άρχισα να παίρνω βαριά ναρκωτικά στα 19 μου και κακοποίησα όλες τις σχέσεις μου, έγινα ανυπόμονος, βίαιος με τις γυναίκες και θυμωμένος», είπε.

Πηγή: iefimerida.gr

Πένθος: Νεκρή από ναρκωτικά βρέθηκε γνωστή ηθοποιός!

Νεκρή βρέθηκε γνωστή ηθοποιός μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Πένθος σκορπά η είδηση του θανάτου της.

Εκείνος θεωρείται σήμερα ο πιο επικίνδυνος κακοποιός της μεγάλης Βρετανίας εκείνη ήταν μια ηθοποιός που έπαιζε πάντα σε δεύτερους η και τρίτους ρόλους.

Οι δυό τους συναντήθηκαν όταν εκείνη για ανεξήγητους λόγους άρχισε να επικοινωνεί μαζί του ενώ βρισκόταν στη φυλακή τον ερωτεύτηκε παράφορα και παντρεύτηκαν με τον 66 χρονο εγκληματία να βρίσκεται πίσω από τα σίδερα

Ο επονομαζόμενος Τσαρλς Μπρόνσον ενώ το πραγματικό του όνομα ήταν ξεκίνησε από τα 13 με μικροκλοπές και συμμετοχή σε συμμορίες ανηλίκων να μπαινοβγαίνει στα σωφρονιστικά καταστήματα ακολούθησαν άπειρες απόπειρες αποδράσεων από φυλακές ενώ κατεπανάληψή προκαλούσε στάσεις η ανταρσίες μέσα στις φυλακές, κρατούσε ομήρους αστυνομικούς χτυπούσε βασάνιζε η σκότωνε συγκρατούμενούς του

Αυτός είναι ο δολοφόνος της beauty blogger που βρέθηκε αποκεφαλισμένη!

Νεκρή από ναρκωτικά βρέθηκε γνωστή ηθοποιός

Αυτόν τον ιδιαίτερα επικίνδυνο εγκληματία ερωτεύτηκε αφελέστατα η 36χρονη ηθοποιός Paula Williamson η οποία χθες βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Sneyd Green, Stoke από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η νεαρή γυναίκα είχε παραδεχτεί πολλές φορές πρόσφατα ότι είχε μεγάλα προβλήματα αλκοολισμού, παχυσαρκίας και ήταν εξαρτημένη από ναρκωτικές ουσίεςΜε τον Τσαρλς Μπρόνσον ο γάμος εξ αποστάσεως ούτως ή άλλως δεν κράτησε για πολύ όταν ηθοποιός βρέθηκε σε ένα πάρτι οργίων σε γκέι μπαρ της Τενερίφης αγκαλιά με έναν άντρα.

Θρήνος: Πέθανε σπουδαίος ηθοποιός!

Θρήνος με τον θάνατο σπουδαίου ηθοποιού, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 75 ετών στις 19 του μήνα και δεν το γνώριζε κανείς!

Σήμερα το ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του!

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 75 ετών, άφησε ο εμβληματικός ηθοποιός Ρούτγκερ Χάουερ, σε ηλικία 75 ετών. Ο Χάουερ γεννήθηκε στις 23 Ιανουαρίου του 1944 στο Μπρόκελεν της Ολλανδίας. Μεγάλωσε στο Άμστερνταμ.

Λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας των γονιών του, αυτός και οι αδερφές του μεγάλωσαν κυρίως με νταντάδες, ενώ φοίτησε στη σχολή Waldorf.

Πένθος: Πέθανε ξαφνικά ο Αλέξης Γαλανός!

Σε ηλικία μόλις 15 ετών, ο Χάουερ βγήκε στη θάλασσα και ξόδεψε ένα χρόνο, τρίβοντας τα καταστρώματα ενός φορτηγού πλοίου. Επιστρέφοντας στο σπίτι του, εργάστηκε ως ηλεκτρολόγος και ξυλουργός για τρία χρόνια, ενώ παρακολουθούσε μαθήματα υποκριτικής σε νυχτερινό σχολείο.

 Θρήνος: Πέθανε σπουδαίος ηθοποιός!

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1969 στην ολλανδική τηλεοπτική σειρά Floris, αναλαμβάνοντας τον ομώνυμο ρόλο, ενώ συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη Πολ Βερχόφεν, χάρη στον οποίο διεκδίκησε το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας το 1980 με τον «Πορτοκαλί Στρατιώτη».

Έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του ως Roy Batty στην ταινία επιστημονικής φαντασίας Blade Runner (1982), ως Navarre στην περιπέτεια Ladyhawke (1985) και ως John Ryder στο θρίλερ The Hitcher (1986). Πράγματι, το 1982, η καριέρα του κυριολεκτικά... απογειώθηκε και έμεινε στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου, καθώς ερμήνευσε, στο πλευρό του Χάρισον Φορντ, το δολοφονικό, αλλά… συναισθηματικό ρομπότ, επικεφαλής συμμορίας στο μεγαλειώδες «Blade Runner» του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, ο Ρούτγκερ Χάουερ πέθανε στις 19 Ιουλίου στο σπίτι του, ενώ κηδεύτηκε σήμερα, Τετάρτη 24 του μηνός.

Το επιβλητικό του βλέμμα και οι χαρακτηριστικές εκφράσεις στις ερμηνείες του, τον ανήγαγαν σε έναν από τους πιο «δημοφιλείς» κακούς του σινεμά, ενώ συμμετείχε σε μεγάλες παραγωγές με μια καριέρα πέντε δεκαετιών.