Φώτης Σεργουλόπουλος: Πένθος για τον παρουσιαστή! «Έχασε» το πιο αγαπημένο του πρόσωπο!

Πολύ δύσκολες ώρες!

Φώτης Σεργουλόπουλος: Πένθος για τον παρουσιαστή! «Έχασε» το πιο αγαπημένο του πρόσωπο!

Πένθος για τον παρουσιαστή Φώτη Σεργουλόπουλο! «Έχασε» το πιο αγαπημένο του πρόσωπο και περνάει πολύ δύσκολες ώρες!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και τον Θάνο Μακρογαμβράκη, ο παρουσιαστής θρηνεί τον θάνατο της 27χρονης ανιψιάς του, Αντιγόνης.

Η Αντιγόνη ήταν κόρη του μεγαλύτερου αδερφού του Φώτη, Αλέξανδρου, ο οποίος είναι γνωστός και ως «βασιλιάς των διαμαντιών». Ο παρουσιαστής μάλιστα, της είχε φοβερή αδυναμία....

Η άτυχη κοπέλα κηδεύτηκε σε κλίμα βαθιάς οδύνης το μεσημέρι της Πέμπτης στο νεκροταφείο της Καλλιθέας. Τραγικές φιγούρες η μητέρα της Έμυ και η μικρότερη αδερφή της Μαρία, που αρνιόταν να πιστέψουν το άδικο χτύπημα της μοίρας. Εκεί ήταν και η γιαγιά του κοριτσιού και μητέρα των αδερφών Σεργουλόπουλου, Μαρία, αλλά και η αδερφή της, η γνωστή ηθοποιός, Κατερίνα Γιουλάκη.


Το άτυχο κορίτσι, σπούδαζε στο τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Παντείου Πανεπιστημίου και στο παρελθόν βρισκόταν στο πλευρό του θείου της στο Φ&Μ Live, ως εκπαιδευόμενη δημοσιογράφος.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών της στο ελληνικό πανεπιστήμιο, πριν από περίπου τρεισήμισι χρόνια, η Αντιγόνη αποφάσισε να φύγει στην Ολλανδία για μεταπτυχιακές σπουδές. Φτάνοντας εκεί ωστόσο άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια που μαρτυρούσαν ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία της.

Όπως διαβάζουμε, το νεαρό κορίτσι άρχισε να παραπονιέται στους οικείους της για έντονες κρυάδες, τις οποίες προσπαθούσε να καλύψει φορώντας περισσότερα ρούχα. Να σας θυμίσουμε και αυτό: Φώτης Σεργουλόπουλος: Με ξανθό μαλλί 20 χρόνια πριν! Η συγκλονιστική φωτογραφία!

Σε ένα ταξίδι της στην Ελλάδα και μετά από ιατρικές εξετάσεις, η Αντιγόνη διαγνώστηκε με λευχαιμία σε προχωρημένο στάδιο. Η ίδια υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση και παρότι η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε, κάποιες σοβαρές επιπλοκές κατέστρεψαν σταδιακά όλα τα ζωτικά της όργανα, ώσπου πριν από λίγες ημέρες το λαμπερό της βλέμμα έσβησε για πάντα βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά της.

Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Φώτης Σεργουλόπουλος!

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος θα παρουσιάζει αυτήν την εκπομπή! Μόλις ανακοινώθηκε!

Ο γνωστός παρουσιαστής πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση και τη νέα σεζόν θα παρουσιάζει ένα νέο τηλεπαιχνίδι στον AlphaTv.

Σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη «Καλοκαίρι #not», στο OpenTv έγινε γνωστό ότι η εκπομπή που θα παρουσιάζει είναι το “Divided”.

Η Μάρτζυ Λαζάρου που είχε το ρεπορτάζ είπε χαρακτηριστικά:

«Το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει ο Φώτης είναι το Divided! Μας έρχεται από τη Βρετανία το συγκεκριμένο παιχνίδι… Τρεις παίκτες, περίπου 15 ερωτήσεις, σύμφωνα με το βρετανικό, δεν ξέρω αν θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Αυτό είναι το νέο πρότζεκτ που θα παρουσιάσει ο Φώτης. Το παιχνίδι έχει πολλά πράγματα μέσα…».