Νίκος Βουρλιώτης: Ευχάριστα νέα για τον τραγουδιστή! Έγινε...

Τι συνέβη;

Νίκος Βουρλιώτης: Ευχάριστα νέα για τον τραγουδιστή! Έγινε...

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε ο Νίκος Βουρλιώτης. Ο τραγουδιστής, μίλησε στην εκπομπή των «Κούκου» και τα αποκάλυψε όλα.

Ένας από τους πρώτους καλεσμένους στην πρεμιέρα της εκπομπής ήταν ο «Νίβο», όπως τον γνωρίσαμε πριν πολλά χρόνια.

Ο Νίκος Βουρλιώτης, εκτός από τραγουδιστής και ηθοποιός - αφού τον είδαμε και στην ταινία «The bachelor», - έγινε αντιδήμαρχος πολιτισμού και μας ξενάγησε στον δήμο Αγίας Βαρβάρας.

Νίκος Βουρλιώτης: Είδαμε την κορούλα του και "λιώσαμε"! Είναι μια σκέτη γλύκα!

Είδαμε την κορούλα του Νίκου Βουρλιώτη και "λιώσαμε". Η μικρούλα είναι μια σκέτη γλύκα και ο μπαμπάς της, της έχει μεγάλη αδυναμία.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο τραγουδιστής έχει μοιραστεί φωτογραφίες με την μοναχοκόρη του, Δέσποινα, αφού λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί της.

Τι και αν πολλές φορές οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις είναι αυξημένες, προτεραιότητα του είναι ο καρπός του έρωτα του με την σύζυγο του, Όλγα Καρπαθάκη.

Χθες, ο "χαζομπαμπάς" απόλαυσε τις βουτιές με την κόρη του στη θάλασσα και δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της που μας έκαναν να λιώσουμε από την γλύκα της.

Νίκος Βουρλιώτης κόρη

Νίκος Βουρλιώτης κόρη

Νίκος Βουρλιώτης κόρη

Η άγνωστη σχέση Ευρυδίκης-Βουρλιώτη! Έμειναν όλοι άφωνοι με την αποκάλυψη (Βίντεο)

H αποκάλυψη αυτή τους άφησε όλους άφωνους! Μιλώντας on camera η Ευρυδίκη και ο Νίκος Βουρλιώτης αποκάλυψαν την άγνωστη σχέση τους... Όχι μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Η τραγουδίστρια και ο ράπερ εκτός από συνεργάτες αποδείχθηκαν ότι είναι και... συγγενείς!

«Η ξαδέρφη μου, εδώ, η Ευρυδίκη! Είναι ξαδέρφη με τον Μπομπ, τον σύντροφό της Ευρυδίκης, είναι δεύτερα ξαδέρφια...», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βουρλιώτης, με την Ευρυδίκη στη συνέχεια να εκμυστηρεύεται: «Πρώτη φορά που πήγα σπίτι για να δουλέψουμε με τον Νίκο, γνώρισα την γυναίκα του και μου λέει "γεια σου, είμαι η ξαδέρφη σου..."». Δείτε τι είπαν στο βίντεο