GNTM: Εκνευρίστηκε ο Άγγελος Μπράτης! Την "έκραξε" και κόπηκε! (Βίντεο)

Τι του έκανε;

GNTM: Εκνευρίστηκε ο Άγγελος Μπράτης! Την

Εκνευρίστηκε ο Άγγελος Μπράτης με υποψήφια του GNTM και αφού πρώτα την "έκραξε", μετά ήρθε και το αναμενόμενο "κόψιμο" από τη συνέχεια!

H παίκτρια δεν κατάφερε να πείσεις κανέναν από την κριτική επιτροπή!

Έξαλλος έγινε ο Άγγελος Μπράτης με διαγωνιζόμενη στο GNTM! Η μη... ζωντάνια της κοπέλας, αλλά και η λέξη "όνειρο" έκαναν τον κριτή να ξεσπάσει!

GNTM: Η 19χρονη Kρητικιά... Beyonce συγκίνησε! Χρειάζεται μεταγγίσεις αίματος! (Bίντεο)

Η 18χρονη καλλονή από την Κύπρο δεν άρεσε στην κριτική επιτροπή κυρίως λόγω της προσωπικότητάς της!

Δείτε το βίντεο

Άγγελος Μπράτης: H ερώτηση για τον νέο έρωτα στη ζωή του που τον έφερε σε αμηχανία! (Βίντεο)

Μια ερώτηση για την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα για τον νέο έρωτα στη ζωή του έκαναν στον Άγγελο Μπράτη, που τον έφερε σε αμηχανία.

Ο κριτής του GNTM που χθες, έκανε πρεμιέρα, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή των «Κούκου». Μίλησε για το show μόδας, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Μάλιστα, όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής σχολίασε πρόσφατη συνέντευξή του που αποκάλυψε πως έγινε «ερωτικός μετανάστης» αφού για τη σχέση του μένει πλέον στην Αγγλία, εκείνος χαμογέλασε αμήχανα και είπε:

«Η αλλαγή στην εμφάνισή μου δεν είναι αυτή, ήταν η περυσινή. Απλά εσείς δεν με ξέρατε πριν την περυσινή σεζόν. Θα συνεχίσω να ζω στην Αγγλία, αλλά εδώ είμαι. Εγώ πρέπει να πηγαίνω...».

Άγγελος Μπράτης: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά: "Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είμαι..."

"Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είμαι..." - Ο Άγγελος Μπράτης, ο κριτής του GNTM, μιλά πρώτη φορά ανοιχτά λίγο πριν την πρεμιέρα του παιχνιδιού στο STAR!

Στο περιοδικό Gala και τον Κώστα Μπουρούση έδωσε συνέντευξη και εξομολογήθηκε πως είναι… ερωτικός μετανάστης και αποκάλυψε τι κάνει στην καθημερινότητά του και τον ελεύθερο χρόνο του.

Αυτή την περίοδο ο Άγγελος Μπράτης δουλεύει πολύ. Άλλωστε το GNTM έγινε η καλύτερη αφορμή για να στήσει ξανά το στρατηγείο του στην Αθήνα: «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζω στην αγγλική εξοχή. Είμαι ερωτικός μετανάστης. Όμως μέσω του GNTM ξανασυνδέθηκα με την Αθήνα. Εδώ είναι η πόλη μου, οι φίλοι μου, η οικογένειά μου. Αποφάσισα λοιπόν να στήσω πάλι μια βάση εδώ, ένα hub που θα δημιουργεί και ως σχεδιαστικό στούντιο και ως showroom».

GNTM: Αυτό είναι το ανανεωμένο πλατό!

Πώς λειτουργεί στη ζωή του; Τι του αρέσει να κάνει; Ποια είναι τα “μικρά” και τα “καθημερινά” που απολαμβάνει; «Διαβάζω, όχι βέβαια όσο παλιότερα, πηγαίνω σε εκθέσεις τέχνης, ταξιδεύω πολύ, μου αρέσει να πηγαίνω σε καινούργια, αλλά και σε γνώριμα μέρη για να συναντώ τους φίλους μου και να βλέπω πώς εξελίσσονται οι πόλεις που αγαπώ. Μου αρέσει να βγαίνω με τους φίλους μου, να μαγειρεύω, να τρώω και να χορεύω πάντα και παντού. Ανθρώπινα πράγματα», είπε ο Άγγελος Μπράτης.