Ελένη Φουρέιρα: Το δημόσιο ευχαριστώ για τον «άρχοντα», που ράγισε καρδιές!

Η φωτογραφία που προκαλεί συγκίνηση...

Ελένη Φουρέιρα: Το δημόσιο ευχαριστώ για τον «άρχοντα», που ράγισε καρδιές!

Ένα δημόσιο ευχαριστώ για τον «άρχοντα», είπε η Ελένη Φουρέιρα και ράγισε χιλιάδες καρδιές. Η τραγουδίστρια θέλησε να πει και η ίδια το δικό της «αντίο».

Χθες το πρωί, έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ένα από τα πιο ταλαντούχα ονόματα της μουσικής σκηνής.

Πολλοί, φίλοι αλλά και συνεργάτες τον αποχαιρέτησαν και μέσα από τα social media με την συγκίνηση να είναι μεγάλη και την Ελληνική showbiz να έχει βουτηχτεί στο πένθος.

Ανάμεσα τους και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία δημοσίευσε στο Instastory της μια φωτογραφία του και έγραψε «Καλό ταξίδι άρχοντα, σε ευχαριστούμε για όλα».

Ελένη Φουρέιρα δημόσιο ευχαριστώ θάνατος

Ελένη Φουρέιρα: Δεν γίνεται να έχει αυτή την ηλικία! Θα σας πέσουν τα μαλλιά με τον αριθμό...

Δεν γίνεται να έχει αυτή την ηλικία η Ελένη Φουρέιρα! Θα σας πέσουν πραγματικά τα μαλλιά όταν μάθετε τον αριθμό!

Είναι μια από τις τραγουδίστριες που ανεβαίνουν στη σκηνή και πραγματικά τα δίνουν όλα! Έχει δηλώσει άλλωστε πως θα χορεύει μέχρι να μην μπορεί... Έχει τρομερή ενέργεια!

Σύμφωνα με την Βικιπαίδεια είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια αλβανικής καταγωγής! Γεννήθηκε στο Φιέρι της Αλβανίας 7 Μαρτίου 1987 άρα είναι 32 χρονών, αλλά σε μικρή ηλικία μετανάστευσε με την οικογένειά της στην Ελλάδα, όπου ζει και εργάζεται έκτοτε.

Ελένη Φουρέιρα: Αυτή είναι η σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία! Αποκάλυψη τώρα...

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2007 ως μέλος των Mystique, αλλά από τη διάλυση του συγκροτήματος το 2010 ακολουθεί σόλο καριέρα. Έχει κυκλοφορήσει πέντε προσωπικούς δίσκους.

Το 2018 εκπροσώπησε την Κύπρο στο διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision με το τραγούδι Fuego, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση και την πιο μεγάλη θέση που κατέλαβε η Κύπρος.

Ελένη Φουρέιρα: Αυτός είναι ο εφοπλιστής που διατηρούσε σχέση! Δείτε το πρόσωπό του...

Δείτε το πρόσωπο του εφοπλιστή που διατηρούσε στο παρελθόν σχέση η τραγουδίστρια, Ελένη Φουρέιρα! Αυτός είναι! Τον θυμάστε καθόλου;

Μια αναδρομή στο παρελθόν θα κάνουμε τώρα γι αυτό το πανέμορφο κορίτσι που απασχολεί όσο καμία άλλη τα μέσα!

Αρκετές είναι οι σχέσεις της που έχουν βρει το φως της δημοσιότητας, όπως εκείνη με τον εφοπλιστή Σπυράγγελος Λυκούδης!

Ποιος είναι ο Σπυράγγελος Λυκούδης

Ο Σπυράγγελος Λυκούδης, γόνος της εφοπλιστικής οικογένειας-ιδιοκτητών της Kefalonian Lines, θεωρείται από τα πρόσωπα που θα απασχολήσουν στο μέλλον στον τομέα της ναυτιλίας. Έχει σπουδάσει ναυτιλιακά στο πανεπιστήμιο του Southampton και έχει αποκτήσει master στη διαχείριση πλοίων από το πανεπιστήμιο CITY του Λονδίνου.

Αποκάλυψη! Γι'αυτό χώρισε η Φουρέιρα με τον Λυκούδη - Τον έπιασε στα πράσα με άλλη! Απίστευτος καυγάς μπροστά σε όλους!

Το σκηνικό του πανέμορφου, σχεδόν εξωτικού Costa Costa beach bar, λίγο έξω από το Αργοστόλι, στην Κεφαλλονιά, έχει υπάρξει στο παρελθον ειδυλιακό για την Ελένη Φουρέιρα και τον Σπυράγγελο Λυκούδη, που πέρασαν εκεί το περασμένο καλοκαίρι μερικές από τις καλύτερες στιγμές του έρωτά τους. Οι πάντες στο Αργοστόλι τους θυμούνται να μην ξεκολλούν κυριολεκτικά ο ένας από τον άλλον, μέσα και έξω από το νερό, ενώ η Ελένη απόλαυσε και με το παραπάνω τις διακοπές της στο νησί αλλά και τα μπάνια της στο συγκεκριμένο beach bar, που άλλωστε ανήκει στην οικογένεια Λυκούδη.

Φέτος όμως το καλοκαίρι ξεκινάει διαφορετικά για το πλέον πρώην ζευγάρι, καθώς, όπως σας ενημέρωσε και το youweekly.gr αποφάσισαν να δώσουν τέλος στην σχέση τους... Όλα ξεκίνησαν με την αιφνιδιαστική επίσκεψη της Ελένης Φουρέιρα στην Κεφαλλονιά, η οποία είχε ως μοναδικό στόχο να εκπλήξει ευχάριστα τον Σπυράγγελο Λυκούδη, ο οποίος βρισκόταν ήδη εκεί και να τους δώσει την ευκαιρία να πιάσουν τα πράγματα κάπως από την αρχή, ή τουλάχιστον από εκεί που ήταν πριν στραβώσει η κατάσταση...

Ελένη Φουρέιρα: Αυτός είναι ο εφοπλιστής που διατηρούσε σχέση! Δείτε το πρόσωπό του...

Ελένη Φουρέιρα: Το νέο βήμα - έκπληξη στην ζωή της! Θα την δούμε στην τηλεόραση;

Η Ελένη φέρεται να πήγε στο νησί του αγαπημένου της χωρίς εκείνος να το γνωρίζει και κατευθύνθηκε αμέσως εκεί που ήξερε σίγουρα πως θα τον βρει, στην οικογενειακή επιχείρηση δηλαδή. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, όπως αναφέρει το Ciao, άτομο που ήταν εκείνη την στιγμή στο σημείο στην Κεφαλλονιά μεταφέρει πως, η Ελένη ήλθε αντιμέτωπη με τον απόλυτο εφιάλτη μιας ερωτευμένης γυναίκας, καθώς είδε τον σύντροφό της παρέα με μία άλλη γυναίκα. Μια γυυναίκα που δεν είχε καμία σχέση με τη showbiz και όπως λένε οι ίδιες πηγές είναι παλιά γνώριμη του εφοπλιστή, καθώς ανήκει στο ίδιο κοινωνικό περιβάλλον με εκείνον και οι οικογένειές τους συνδέονται με παλιά φιλία.

Ελένη Φουρέιρα: Αυτός είναι ο εφοπλιστής που διατηρούσε σχέση! Δείτε το πρόσωπό του...

Η ξανθιά -ναι για μία ξανθιά πρόκειται- αυτή γυναίκα περνάει μεγάλο μέρος του καλοκαιριού της στην Κεφαλλονιά και όπως μαρτυρούν οι γνωρίζοντες, τον τελευταίο καιρό έχει έλθει πολύ κοντά με το σύντροφο της τραγουδίστριας. Σε μία τέτοια...κοντινή στιγμή τους τσάκωσε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία μόλις ξεπέρασε το αρχικό οκ, έγινε πυρ και μανία και όπως φαίνεται ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλους, με την ίδια να στήνει έναν τεράστιο καυγά μπροστά στους πάντες, αλλά όχι και τόσο ιδιωτικά ώστε να μην τους πάρει χαμπάρι κανείς. Κι αφού τελείωσε ο καυγάς, η τραγουδίστρια έφυγε άρον-άρον από το νησί, επιστρέφοντας στην Αθήνα, όποι όσοι την είδαν δεν μπόρεσαν να μην καταλάβουν ότι πίσω από τις λαμπερές εμφανίσεις της, η ίδια "έσερνε" μια μεγάλη στεναχώρια.

Ελένη Φουρέιρα: Αυτός είναι ο εφοπλιστής που διατηρούσε σχέση! Δείτε το πρόσωπό του...

Τις τελευταίες μέρες Ελένη και Σπυράγγελος δεν επικοινωνούν και όσοι τους ξέρουν λένε ότι τα πάντα στη σχέση τους είναι ρευστά, χωρίς ωστόσο να μπορούν να προβλέψουν "που θα κάτσει η μπίλια" και αν το ζευγάρι θα τα καταφέρει ή θα χωρίσει οριστικά. Το τελευταίο αυτό περιστατικό, πάντως, δεν βοήθησε καθόλου να εκομαλυνθούν τα πράγματα μεταξύ τους.