Κορίτσια ετοιμαστείτε! Αυτός ο κούκλος ηθοποιός έρχεται στην Ελλάδα και θα προκαλέσει φρενίτιδα!

Εμείς πάντως ανυπομονούμε!

Κορίτσια ετοιμαστείτε! Αυτός ο κούκλος ηθοποιός έρχεται στην Ελλάδα και θα προκαλέσει φρενίτιδα!

Κορίτσια ετοιμαστείτε! Αυτός ο κούκλος ηθοποιός που τον τελευταίο καιρό βλέπουμε καθημερινά στον ΣΚΑΙ, έρχεται καλεσμένος στην Ελλάδα και θα προκαλέσει φρενίτιδα.

Η σειρά που πρωταγωνιστεί προβάλλεται σε πολλές χώρες κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα χιλιάδες γυναίκες να... έχουν πάθει "εμμονή" μαζί του.

Είναι δικηγόρος, μοντέλο αλλά και ηθοποιός, ενώ το κορμί του κάνει τον γυναικείο πληθυσμό να παραμιλά!

Ο λόγος για τον πρωταγωνιστής της σειράς «Φτερωτός Θεός» Τζαν Γιαμάν, ο οποίος πολύ γρήγορα κατάφερε να γίνει αγαπητός και στην χώρα μας.

Συγκαταλέγεται στα πιο δημοφιλή πρόσωπα της τουρκικής showbiz και σύντομα θα βρεθεί προσκεκλημένος του ΣΚΑΙ.

Τούρκος ηθοποιός Φτερωτός Θεός Ελλάδα

Τούρκος ηθοποιός Φτερωτός Θεός Ελλάδα

Τούρκος ηθοποιός Φτερωτός Θεός Ελλάδα

Γνωστός και κούκλος Έλληνας τραγουδιστής πόζαρε ολόγυμνος και προκάλεσε "σεισμό"!

Κούκλος και γνωστός Έλληνας τραγουδιστής που γνωρίσαμε στο The voice πόζαρε ολόγυμνος στην παραλία και προκάλεσε "σεισμό" με την φωτογραφία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορεί μέσα στο μουσικό διαγωνισμό να τράβηξε την προσοχή με την μοναδική του χροιά, τώρα όμως μας την τράβηξε με την... πίσω του όψη.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία του όπου ένιωσε "ελευθερία" όπως έγραψε και στη λεζάντα του. Πόζαρε ολόγυμνος και τα likes των διαδικτυακών του φίλων κυρίως γένους θηλυκού, έπεσαν βροχή.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Προκόπη τον παίκτη του The Voice 3, ο οποίος είχε για coach τον Σάκη Ρουβά και είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι τη δεύτερη φάση.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες εγκεφαλικά είχε μοιράσει και η Ιωάννα Τούνη με την γυμνή φωτογραφία της μέσα στη μπανιέρα.

Έλληνας τραγουδιστής πήγε γυμνός για μπάνιο! Οι φωτογραφίες που σοκάρουν!

Έλληνας τραγουδιστής πήγε γυμνός στη θάλασσα για μπάνιο, με τις φωτογραφίες να σοκάρουν!

Είναι γνωστός για τον γυμνισμό που κάνει και μοιράστηκε τις στιγμές στο instagram!

Ο λόγος για τον ποπ-ροκ τραγουδιστή, που γεννήθηκε στο Σίδνεϋ από Έλληνες γονείς, Άλεξ Καββαδίας! Το μοντέλο που παλεύει μόνο του στο Ψυχιατρείο! Δίνει μάχη με τους "δαίμονες"!

Ο τραγουδιστής βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές και μας έδειξε φωτογραφίες όπου κάνει γυμνός το μπάνιο του στη θάλασσα!

Έλληνας τραγουδιστής πήγε γυμνός για μπάνιο! Οι φωτογραφίες που σοκάρουν!Έλληνας τραγουδιστής πήγε γυμνός για μπάνιο! Οι φωτογραφίες που σοκάρουν!Έλληνας τραγουδιστής πήγε γυμνός για μπάνιο! Οι φωτογραφίες που σοκάρουν!