Τραυματισμός για γνωστή τραγουδίστρια! Η δήλωση με "σπασμένη" φωνή - «Κομπιάζω να μιλήσω από τον πόνο»!

Τι συνέβη;

Τραυματισμός για γνωστή τραγουδίστρια! Η δήλωση με

Τραυματισμός για γνωστή τραγουδίστρια επί σκηνής. Η δήλωση με "σπασμένη" φωνή - «Κομπιάζω να μιλήσω από τον πόνο».

Η ίδια την ώρα που τραγουδούσε σε συναυλία της, πριν από ένα μήνα, έβαλε περισσότερη δύναμη στο ένα της πόδι, με αποτέλεσμα να στραμπουλήξει τον αστράλαγο της.

Η Billie Eilish συγκεκριμένα είπε μετά τον τραυματισμό της με «σπασμένη» φωνή από τον πόνο:

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια κατέρρευσε κατά την διάρκεια πτήσης! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

«Φίλε, στραμπούληξα τον αστράγαλο μου κατευθείαν. Αυτό είναι τόσο ντροπιαστικό. Είχα στραμπουλήξει και τον άλλον πριν από ένα μήνα περίπου. Πονάει αρκετά. Είναι βλακεία γιατί αυτή τη στιγμή κομπιάζω να μιλήσω από τον πόνο καθώς θα προτιμούσα να μην κάνω show παρά να κάνω μία χάλια εκδοχή του. Θέλω να σας χαρίσω ένα ωραίο show. Όμως δεν μπορώ».

Φρικτό τέλος για γνωστή τραγουδίστρια! Έπεσε νεκρή από πυροτέχνημα μπροστά στο κοινό!

Φρικτό τέλος είχε γνωστή τραγουδίστρια την ώρα της συναυλίας της! Έπεσε νεκρή από πυροτέχνημα μπροστά στο κοινό της.

Η Ισπανίδα Τζοάνα Σάινθ, τραγουδίστρια του group «Super Hollywood Orchestra» σκοτώθηκε μπροστά σε 1.000 θεατές, όταν μηχανισμός με πυροτεχνήματα εξερράγη μπροστά της.

Όλα συνέβησαν με την λήξη του show, με τα πυροτεχνήματα να είναι προγραμματισμένα να εκραγούν με το φινάλε. Στάθηκε πολύ κοντά στον μηχανισμό με αποτέλεσμα από την έκρηξη του πυροτεχνήματος να τραυματιστεί στο στομάχι και να σκοτωθεί μπροστά στους θεατές, που ούρλιαζαν από τρόμο.

Πέθανε γνωστή τραγουδίστρια! Βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της!

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως απλά άκουσαν έναν κρότο και μετά μέσα στις σπίθες είδαν την τραγουδίστρια να πέφτει αιμόφυρτη.

Εκπρόσωπος του τοπικού νοσοκομείου, δήλωσε στον Τύπο: «Μας αναφέρθηκε ένα δυστύχημα στην περιοχή Las Berlanas, όπου μια συσκευή με πυροτεχήματα εξερράγη στη σκηνή με αποτέλεσμα τον θάνατο μιας γυναίκας, η οποία παραλήφθηκε χωρίς τις αισθήσεις της».

Θρήνος! Πέθανε Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Θρήνος για τον θάνατο της γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας και ηθοποιού, η οποία είχε κάνει μεγάλη καριέρα!

Μεγάλη θλίψη στον χώρο.

Ο λόγος για την Μπέμπα Κυριακίδηπου έκανε μεγάλη καριέρα τις δεκαετίες '50 και '60, ενώ είχε παντρευτεί τον Μανώλη Χιώτη μετά το χωρισμό του από τη Μαίρη Λίντα το 1966.

Θρήνος! Πέθανε Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Η Μπέμπα Κυριακίδου έδωσε πριν λίγο καιρό συνέντευξη στην εκπομπή Αποκαλυπτικά λέγοντας μεταξύ άλλων ότι την έβγαλε στο τραγούδι ο Γιώργος Οικονομίδης, σε ηλικία 14 ετών