«Βόμβα» στο παλάτι! Ο πρίγκιπας πέθανε πάνω σε όργιο με ναρκωτικά και «συνοδούς»!

Έξαλλη η βασίλισσα!

«Βόμβα» στο παλάτι! Ο πρίγκιπας πέθανε πάνω σε όργιο με ναρκωτικά και «συνοδούς»!

«Βόμβα» έσκασε στο παλάτι, μετά την είδηση ότι ο πρίγκιπας πέθανε πάνω σε όργιο με ναρκωτικά και «συνοδούς»!

Ήταν 2 Ιουλίου 2019, όταν ο Άραβας πρίγκιπας Σέικ Χαλίντ Μπιν Σουλτάν Αλ Κάσιμι βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λονδίνο μετά από ένα φημολογούμενο όργιο με συνοδεία ναρκωτικών.

Το σώμα του 39χρονου πρίγκιπα βρέθηκε στο ρετιρέ του στο Knightsbridge από το προσωπικό του σπιτιού και το ασθενοφόρο που τον παρέλαβε κάλεσε υποχρεωτικά την αστυνομία αφού βρήκε ποσότητα ναρκωτικών.

Συναγερμός στο Μπάκιγχαμ! Τροχαίο σοκ για Ουίλιαμ και Μίντλετον!

Μάλιστα μια πηγή που θέλησε να παραμείνει ανώνυμη δήλωσε στην εφημερίδα Sun ότι: «…υπήρξε ένα πάρτι όπου επισκέπτες έπαιρναν ναρκωτικά και έκαναν σeξ…υπάρχει η υποψία ότι ο Σέιχ Χαλίντ μπορεί να πέθανε ξαφνικά ως αποτέλεσμα της λήψης ναρκωτικών».

Ο πατέρας του Σέιχ Χαλίντ είναι ο κυβερνήτης της πλούσιας σε πετρέλαιο Σάργια, της τρίτης μεγαλύτερης πόλης στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο μεγαλύτερος αδερφός του Σέιχ Χαλίντ βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση ηρωίνης το 1999 σε ηλικία 24 ετών.

«Βόμβα» στο παλάτι! Ο πρίγκιπας πέθανε πάνω σε όργιο με ναρκωτικά και «συνοδούς»!

Η Βρετανική Μητροπολιτική Αστυνομία ερεύνησε το θάνατο του Σέιχ Χαλίντ καθώς οι συνθήκες του αιφνίδιου θανάτου του ήταν ασαφείς.

Μάλιστα η εγκληματολογική εξέταση δεν φαίνεται να είναι καθοριστική, σύμφωνα με το BBC, με τις βρετανικές αρχές να περιγράφουν τον θάνατο του ως «μυστηριώδη» κάτι που συμπίπτει με την κυκλοφορία αναφορών για υπερβολική δόσης ναρκωτικών που προκάλεσαν το θάνατό του χωρίς αυτή η εκδοχή να υιοθετείται επίσημα.

Ακόμα και ως σήμερα δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του παρότι όπως υποστηρίζεται από φήμες τα συγκεκριμένα πάρτι ήταν συνήθεια για τον νεαρό πρίγκιπα.

«Πενθεί» ήδη το παλάτι! Η Πριγκίπισσα πάσχει από...

«Πενθεί» ήδη το παλάτι με την είδηση ότι η Πριγκίπισσα πάσχει από ανίατη ασθένεια!

Μία κοινή θνητή και ανύπαντρη μητέρα με ένα δύσκολο παρελθόν, ήταν μια αμφιλεγόμενη φιγούρα όταν αρραβωνιάστηκε τον Χάακον το 2000. Έγινε εστεμμένη πριγκίπισσα, διάδοχος του θρόνου μετά από τον γάμο της το 2001.


Όταν ανέλαβε αυτόν τον ρόλο έγινε η «πρωταθλήτρια » της χώρας σε όλα τα φιλανθρωπικά και πολιτιστικά δρώμενα, ενώ δεν έλειψε ούτε δευτερόλεπτο από τα βασιλικά της καθήκοντα σε επίσημες εμφανίσεις και επισκέψεις εντός και εκτός Νορβηγίας.

Όταν συναντήθηκαν με τον πρίγκιπα ήταν 1990 σε ένα μουσικό φεστιβάλ και τη δεύτερη φορά οπου βρέθηκαν ήταν ήδη μητέρα ενός αγοριού, του Μάριους Μποργκ Χέιμπι, γεννημένου τον Ιανουάριο του 1997.

Έφυγαν από το παλάτι Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπας Ουίλιαμ! Ετοίμασαν βαλίτσες και αποχώρησαν!


Η γυναίκα που στέφθηκε πριγκίπισσα έχει πάψει να γεννάει περιέργες ερωτήσεις με τον πρότερο επαναστατικό για τους Νορβηγούς βίο της και τις τελευταίες μέρες έγινε ένα πρόσωπο που οι πολίτες βλέπουν με αμέριστη συμπάθεια, έπειτα από τη διάγνωσή της με πνευμονική ίνωση και την ανακοίνωσή της ότι πάσχει από μια σπάνια, χρόνια ασθένεια στους πνεύμονες.

Η ανακοίνωσή της


«Επί σειρά ετών, είχα προβλήματα υγείας σε τακτική βάση, και τώρα ξέρουμε περισσότερα. Και μια τέτοια διάγνωση θα περιορίζει τη ζωή μου κάποιες στιγμές. Χαίρομαι που η ασθένεια ανακαλύφθηκε τόσο νωρίς. Σκοπός μου είναι να συνεχίσω να εργάζομαι και να συμμετέχω στο επίσημο πρόγραμμα όσο περισσότερο μπορώ», ήταν τα λόγια της.

Ο γιατρός της βασιλικής οικογένειας, ο καθηγητής Κρίστιαν Μπγιόρο, είπε πως η πριγκίπισσα ζούσε σταδιακές μεταβολές στους πνεύμονες για αρκετά χρόνια: «Η πριγκίπισσα διάδοχος πρέπει να υποβληθεί σε μία σειρά εξετάσεων το προσεχές διάστημα. Η ασθένεια της είναι σπάνια και δεν οφείλεται σε εξωτερικούς παράγοντες. Πιθανότατα πρόκειται για αυτοάνοσο νόσημα».

Η πριγκίπισσα της Νορβηγίας και η ανίατη ασθένεια

Αυτή την περίοδο η Μέτε-Μαρίτ νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Όσλο, ενώ η ιατρική ομάδα που την παρακολουθεί περιλαμβάνει και ειδικούς από το εξωτερικό.


Τι είναι η πνευμονική ίνωση


Η Ιδιοπαθής Πνευμονική Ίνωση είναι μία χρόνια, μη αναστρέψιμη ινωτική πνευμονοπάθεια, η οποία εξελίσσεται προοδευτικά και έχει θανατηφόρο κατάληξη. Ο πνεύμονας των ασθενών «πνίγεται» προοδευτικά από την ανάπτυξη συνδετικού ιστού (ίνωση) που τον καθιστά δύσκαμπτο, με αποτέλεσμα ο ασθενής να χρειάζεται να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια σε κάθε εισπνοή. Επιπλέον ο συνδετικός ιστός εμποδίζει την πρόσληψη οξυγόνου από τον πνεύμονα.

Η πριγκίπισσα της Νορβηγίας και η ανίατη ασθένεια

Συνήθως εμφανίζεται σε άτομα ηλικίας άνω των 45 ετών, και τείνει να επηρεάζει ελαφρώς περισσότερο τους άνδρες σε σύγκριση με τις γυναίκες. Η αιτιολογία της νόσου παραμένει άγνωστη. Σε άτομα κάτω των 65 ετών οι γιατροί, πολλές φορές συνιστούν μεταμόσχευση πνεύμονα.

Συναγερμός στο Μπάκιγχαμ! Εσπευσμένα σε κλινική η πριγκίπισσα!

Συναγερμός σήμανε στο Μπάκιγχαμ, μετά την είδηση ότι η πριγκίπισσα μεταφέρθηκε σε κλινική!

Η Ελισάβετ τρέχει να μαζέψει τα ασυμάζευτα και ο Τύπος οργιάζει! Τι έχει συμβεί όμως;

Η Kate Middleton έκανε botox αλλά ο γιατρός την ρεζίλεψε! Ο γιατρός έγραψε χαρακτηριστικά δίπλα στο πριν και το μετά της Kate: «H Κate μας, λατρεύει το baby botox. Κοιτάξτε την μείωση των λεπτών γραμμών στο μέτωπο αλλά και την ανύψωση των βλεφάρων. Ασθενείς από πολύ μακριά έρχονται να με δουν να εφαρμόζω την μέθοδο αυτή. Η μαγεία του baby botox που δεν είναι βαριά αλλά είναι καλή και 3 και 4 μήνες μετά την διαδικασία»


Όπως ήταν φυσικό, το ότι η Middleton κατοικεί μόνο 10 λεπτά από το ιατρείο του ειδικού, φούντωσε ακόμα παραπάνω τις φήμες! Κι επειδή οι fans της Kate άρχισαν να ρωτούν τον πλαστικό αν η Kate είναι πραγματικά πελάτισσά του, ήρθε το ίδιο το Παλάτι του Kensington σε επίσημη ανακοίνωση στη New York Post.

Συναγερμός στο Μπάκιγχαμ! Τροχαίο σοκ για Ουίλιαμ και Μίντλετον!

Συναγερμός στο Μπάκιγχαμ! Εσπευσμένα σε κλινική η πριγκίπισσα!
«To post του Dr. Medi Spa είναι κατηγορηματικά ψευδές. Η βασιλική οικογένεια ποτέ δεν επικροτεί τέτοιες διαφημιστικές δραστηριότητες. Όσο για την ίδια την κλινική, απέφυγε να αποκαλύψει αν η Kate είναι όντως πελάτισσα και περιορίστηκε να μιλήσει για απόρρητο ασθενών και ουδέν σχόλιο. Ο γιατρός ήθελε απλά να δείξει την αλλαγή που μπορεί να γίνει σε ένα πρόσωπο το baby botox. Όταν αναφέρθηκε στην Kate μας, εννοούσε την Kate όλης της Βρετανίας». Εσείς τι πιστεύετε;

Χωρισμός βόμβα στο Μπάκιγχαμ! Ήρθε το τέλος για Χάρι και Μέγκαν!

Χωρισμός βόμβα έσκασε στο Μπάκιγχαμ, αφού ήρθε το τέλος για Χάρι και Μέγκαν!

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αποχωρούν από τον φιλανθρωπικό οργανισμό στο οποίο συνεργάζονται με τον δούκα και την δούκισσα του Κέιμπριτζ και θα δημιουργήσουν δικό τους ίδρυμα.

Τα ζευγάρια θα συνεχίσουν να δουλεύουν μαζί σε άλλα πρότζεκτ όπως η εκστρατεία για την ψυχική υγεία στο Heads Together.

Το Βασιλικό ίδρυμα δημιουργήθηκε το 2009 και επικεντρώθηκε σε περιπτώσεις που αφορούσαν τις ένοπλες δυνάμεις, συντηρήσεις και περιστατικά ψυχικής υγείας.

Σε μια δήλωση, η φιλανθρωπία - η οποία θα μετονομαστεί σε «Το Βασιλικό ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ» - αναφέρθηκε πως η απόφαση έγινε μετά από ανασκόπηση της δομής της.

«Αυτές οι αλλαγές γίνονται ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στην δουλειά και τις ευθύνες των βασιλικών ζευγαριών.Ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ και ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι απίστευτα περήφανοι για αυτό που έχουν επιτύχει μαζί μέσω του Βασιλικού Ιδρύματος».

Τα ζευγάρια ανέλαβαν μαζί το Βασιλικό ίδρυμα τον Φεβρουάριο του 2018. Ο τίτλος της φιλανθρωπίας άλλαξε αργότερα σε Βασιλικό Ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ και του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ.

Η κίνηση αυτή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν θεωρείται το τελευταίο βήμα στην κατανομή των δημόσιων καθηκόντων των ζευγαριών.

Mέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Είδαμε για πρώτη φορά το πρόσωπο του μωρού!

Για πρώτη φορά είδαμε το πρόσωπο του μωρού της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι!

Μέχρι τώρα δεν είχαμε δει καμία φωτογραφία με τη φατσούλα του!

Με αφορμή τη γιορτή του πατέρα την περασμένη Κυριακή, εμφανίστηκε και το της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι!

Το νεογέννητο του παλατιού πόζαρε στο φακό και δημοσιεύτηκε μέσω της επίσημης σελίδας του ζευγαριού στο instagram!

undefined