Χρύσα Ρώπα: Ο λόγος που αποχώρησε από την παράσταση Glorious!

Τι συνέβη;

Χρύσα Ρώπα: Ο λόγος που αποχώρησε από την παράσταση Glorious!

Για ποιο λόγο η ηθοποιός Χρύσα Ρώπα αποχώρησε από την παράσταση Glorious; Ψάχνουν πλέον για πρωταγωνίστρια!

Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή του STAR "Στην Φωλιά των Κου Κου"!

Συγκεκριμένα στην πρωινή εκπομπή έγινε γνωστό πως: «Σας έχω μια θεατρική ανατροπή αρκετά μεγάλη. Στην παράσταση Glorious αναμέναμε να δούμε τη Χρύσα Ρώπα στον εμβληματικό ρόλο της Florence και βέβαια όλο το υπόλοιπο καστ ήταν ο Παύλος Κοντογιαννίδης, Άννα Κουρή, Μαρία Ανδρούτσου, Νεφέλη Ορφανού.

Μια κυρία δεν θα είναι στο θίασο. Η Χρύσα Ρώπα, η πρωταγωνίστρια της παράστασης, η οποία απ’ ότι μαθαίνω, απ’ ότι λένε οι πληροφορίες μου, δεν θα είναι στην παράσταση τελικά και υπάρχει λόγος που δεν θα είναι.

Σοκ για πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό! «Με είπε βρωμομ....νο! Έφυγα αμέσως αλλά....»

Τη σκηνοθεσία του συγκεκριμένου έργου θα έκανε ο σκηνοθέτης του Εθνικού Θεάτρου της Βουλγαρίας Ιβάιλο Χρίστοφ και οι πρόβες του δεν συμβάδιζαν με το πρόγραμμα της Χρύσας γιατί στη συνέχεια άλλαξε το χρονοδιάγραμμα που είχε δώσει για την παράσταση.

Η Χρύσα Ρώπα, επίσης, έχει κλείσει με τον Κώστα Σπυρόπουλο, που θα επαναλάβει το Toc Toc».

Βόμβες από τη Χρύσα Ρώπα: Ο πραγματικός λόγος που κόπηκε το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»! «Ο Ρήγας με είπε βρωμ...νο!»

Η Χρύσα Ρώπα αποκάλυψε για πρώτη φορά τον πραγματικό λόγο που κόπηκε το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;», αδειάζοντας τον Αλέξανδρο Ρήγα!

Οι δηλώσεις της θα συζητηθούν!

Ο Αλέξανδρος Ρήγα δήλωσε πρόσφατα στο People πώς: «Πιστεύω ότι οι ταλαντούχοι άνθρωποι έχουν μια ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση και ένα όχι τόσο, ισορροπημένο νευρικό σύστημα. Όταν για παράδειγμα βλέπω τη Χρύσα Ρώπα, με την οποία έχουμε δουλέψει πολλές φορές μαζί και έχουμε «σκοτωθεί» άλλες τόσες, να ανεβαίνει πάνω στη σκηνή και να παθιάζεται, να παλεύει για την ατάκα -το μερτικό της στο σανίδι- και τελικά, να την καθαγιάζει εκεί, τότε υποκλίνομαι. Και δεν με νοιάζει αν το ίδιο βράδυ μαλώσουμε και το επόμενο πρωί δεν μιλάμε πάλι. Σέβομαι πάρα πολύ το ταλέντο».

Όλα αυτά έφεραν την έκρηξη της Χρύσας Ρώπα και απάντησε μέσω της Real News λέγοντας: «Ξαφνικά, μετά από χρόνια, ένας σκηνοθέτης, ηθοποιός, συγγραφέας αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια για το δικό μου νευρικό σύστημα. Η πρώτη εντύπωση που σχημάτισα ήταν ότι ζω με μια σοβαρή και σπάνια αρρώστια. Τη λένε «ευαίσθητο νευρικό σύστημα». Αλλά επειδή έχω πάει πολλές φορές στο ΙΚΑ, στη ΔΕΗ, στην εφορία, στα νοσοκομεία, στα ταχυδρομεία, στα μεσιτικά γραφεία, αμέσως κατάλαβα ότι το εν λόγω σύστημά μου γενικώς ως πολίτη, ως γυναίκας (μισού αιώνα), ως ανύπαντρης, ως παντρεμένης, ως εργαζόμενης, ως μητέρας, ως ψηφοφόρου, ως νοικοκυράς, ως ασθενούς, ως αλλοδαπής στις αλλοδαπές, ως φίλης, ως ζώου και ως ανθρώπου, το εν λόγω σύστημα πράγματι έχει αποκτήσει μια ευαισθησία.

Και μπορώ να πω ότι έχω συναίσθηση αυτής της κατάστασης. Δεν χρειαζόταν αυτή η… δημόσια αναγγελία. Αλλά εκεί που μπερδεύτηκα ήταν όταν μου είπαν ότι σε πάνελ εκπομπής, που αναφέρθηκαν στη συγκεκριμένη ατάκα, διχάστηκαν οι απόψεις και μου πρότειναν να επιλέξω μεταξύ αυτών των δύο. Δηλαδή: «Την είπε τρελή». «Όχι, δεν την είπε τρελή».

Σίγουρα ούτε το ένα ούτε το άλλο με απασχόλησαν. Ρώτησα ένα γιατρό και μου είπε: «Η ευαισθησία, Χρύσα μου, του νευρικού μας συστήματος εξαρτάται από τα χάπια ή τις ουσίες που παίρνουμε, όπως βαλεριάνα κ.λπ.¨. Αλλά τι ήθελε να πει με αυτό ο Ρήγας δεν κατάλαβα. Η αναφορά για την άλλη ηθοποιό είναι πρόσφατο θέμα. Εγώ πού κολλάω; Δεν συμπίπτουν και τα νευρικά μας συστήματα, κατά τη γνώμη του! Anyway, όμως, τα πολλά λόγια είναι περιττά για ένα τόσο ασήμαντο θέμα. Αλλά, όπως όλοι λένε τη γνώμη τους, έτσι είπα κι εγώ να πω τη δική μου».

Στη συνέχεια η ηθοποιός αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που κόπηκε η θρυλική σειρά του Mega: «Μετά από 35 χρόνια ένσημα, αναρωτιέμαι στ’ αλήθεια. Ναι, έχω πολύ ευαίσθητο νευρικό σύστημα σε φασιστικές νοοτροπίες. Δεν θυμώνω! Τρελαίνομαι. Δεν φεύγω! Τρέχω… Και μιας και είπα φεύγω. Πράγματι έφυγα μια μέρα από το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;». Παρασκευή ήταν, πριν από είκοσι χρόνια, βράδυ. Είχα πρεμιέρα στο «Αλίκη» με τη «Δίαιτα του αστροναύτη».

Έφυγα γιατί ο συγγραφέας, σκηνοθέτης του σίριαλ σε μια σύσκεψη κορυφής με είπε βρωμό…νο μπροστά σε όλους τους ηθοποιούς, τους τεχνικούς και τον κύριο παραγωγό. Έφυγα χωρίς να μου πει ένα «συγγνώμη». Έτσι έκανα πρεμιέρα εκείνο το βράδυ. Και στη συνέχεια αρνήθηκε ο σκηνοθέτης να με αντικαταστήσει, γιατί ήταν ανάξιος να υπερασπιστεί τη δουλειά του και τους ηθοποιούς του! Από ένα καπρίτσιο του, τους άφησε όλους χωρίς δουλειά. Και επειδή δεν βγήκα να κάνω δηλώσεις τότε, παρ’ όλη την παραπληροφορημένη παροχή εκ μέρους τους στον Τύπο του κ…ου, σε όλα τα περίπτερα. Ποτέ δεν μίλησα. Ποτέ δεν με ξαναπήρε σε δουλειά ο τότε παραγωγός.

Μόνο μια φορά άκουσα την Ελένη Ράντου να μιλά για κατάχρηση εξουσίας εκ μέρους του σκηνοθέτη. Το σωστό, λοιπόν, θα ήταν να μη φύγω. Κατά τη γνώμη πολλών. Εμένα, όμως, αυτό μου ακούγεται αδιανόητο και να το σκεφτεί μόνο κάποιος. Όχι να το κρίνει χωρίς κόστος μεταξύ… τυριού και αχλαδιού. Ακόμα εν έτει 2019 με ρωτούν σε τηλεοπτική εκπομπή που πήγα να μιλήσω για το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, που ήμουν τον χειμώνα, για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;». Δεν αντιλέγω, και βέβαια είμαστε οι επιλογές μας και όχι οι επιρροές μας, εάν έχουμε τα κότσια να ορίζουμε εμείς τη ζωή μας και όχι να μας την ορίζουν οι άλλοι. Και αυτό έχει το τίμημά του πάντα. Ποτέ δεν άργησα να ξοφλήσω τέτοιες επιταγές».

Αδιανόητο! Δεν φαντάζεστε από πού εμπνεύστηκαν Ρήγας - Αποστόλου την αγαπημένη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»!

Στο αφιέρωμα για τη θρυλική πλέον σειρά "Δύο Ξένοι" που έκανε ο Πάνος Ζόγκας στο περιοδικό Down Town, ο Αλέξανδρος Ρήγας μίλησε μεταξύ άλλων και για το πώς γεννήθηκε η σειρά "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή".

Η σειρά αγαπήθηκε όσο λίγες στην ελληνική τηλεόραση ενώ τα σενάρια για... comeback της έχουν ακουστεί αρκετές φορές! Διαβάστε παρακάτω...

Ο ίδιος ο Αλέξανδρος είπε:

"Πήγαμε λοιπόν και είδαμε και το Sleepers, που είναι η ιστορία πέντε αγοριών που έζησαν σε αναμορφωτήριο και βιάστηκαν από το διευθυντή του ιδρύματος. Βγαίνοντας από το σινεμά και πηγαίνοντας για ένα ποτό στην παραλία, ενώ γράφαμε τους “Δύο Ξένους”, μιλούσαμε και λέμε: “Τι ωραία ιδέα να γινόταν αυτό σίριαλ και αντί για άντρες να ήταν τέσσερις γυναίκες”. Και τρεις μέρες σταματάμε τους “Ξένους” και αρχίζουμε να γράφουμε την πλοκή για το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”, κρατώντας το στόρι, αλλά σε μια πιο comic εκδοχή. Ας πούμε, τον ρόλο του παπά, που έπαιζα ο De Niro, τον φτιάξαμε στην περσόνα του Χαϊκάλη. Όταν τελειώσαμε με τους “Ξένους”, ξέραμε τι θα κάνουμε μετά. Εκείνο το καλοκαίρι, γεννήθηκαν ουσιαστικά δύο σίριαλ", είπε χαρακτηριστικά.