Παύλος Παπαδόπουλος: Η συγκινητική απάντηση για τον Πάνο Ζάρλα - «Θα ήθελα πολύ να..»!

Η αναφορά στο πρόσωπο του που έφερε αναμνήσεις...

Παύλος Παπαδόπουλος: Η συγκινητική απάντηση για τον Πάνο Ζάρλα - «Θα ήθελα πολύ να..»!

Μια συγκινητικά απάντηση για τον Πάνο Ζάρλα, έδωσε ο Παύλος Παπαδόπουλος σε διαδικτυακό του φίλο. «Θα ήθελα πολύ να ήταν εδώ», είπε μεταξύ άλλων.

Ο νικητής του δεύτερου κύκλου του Power of love, ήταν καλός φίλος με τον Πάνο. Λίγους μήνες μετά το θάνατο του, αναφέρθηκε στο πρόσωπο τους και έφερε στο μυαλό αναμνήσεις.

Συγκεκριμένα σε ένα Q&A που πραγματοποίησε στο Instagram, διαδικτυακός του φίλος τον ρώτησε πως του φάνηκε αυτό που συνέβη, με τον ίδιο να απαντά:

«Ακόμα και τώρα που απαντάω μου είναι δύσκολο! Ναι ήταν ένας άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή που με γνώρισε με συμβούλευε θετικά και ήρθαμε γρήγορα κοντά! Θα ήθελα πολύ να ήταν σήμερα εδώ και μοιραζόμασταν την εμπειρία μας! Όταν το έμαθα έπαθα σοκ όπως όλοι μας ακόμα και σήμερα δεν το πιστεύω. Λόγο του παιχνιδιού πολλοί τον βλέπουν μέσα από μένα! Εύχομαι να είναι καλά εκεί που είναι και να μας προσέχει! Ένα φοβερό παιδί!».

Παύλος Παπαδόπουλος για Πάνο Ζάρλα

Παύλος Παπαδόπουλος: Ο νικητής του Power of Love αποκάλυψε αν έχει σχέση!

Ο νικητής του Power of Love, Παύλος Παπαδόπουλος, αποκάλυψε αν έχει αυτή την περίοδο σχέση!

Το μήνυμα που έγραψε στο instagram και τα ξεκαθαρίζει όλα για την προσωπική του ζωή!

Ο Παύλος Παπαδόπουλος δέχθηκε ερωτήσεις στο instagram από τους followers του και μία απ΄ αυτές είχε να κάνει με την προσωπική του ζωή και αν αυτή την περίοδο, βρίσκεται σε σχέση.

Χωρισμός έκπληξη στην ελληνική showbiz! Τα βρήκαν αλλά... τον έστειλε ξανά!

Ο νικητής του Power of Love έγραψε χαρακτηριστικά: «Αν δεν μπορείς να βρεις καλό σύντροφο για να περπατήσετε μαζί, περπάτα μόνος. Είναι καλύτερα να περπατήσεις μόνος, παρά με κάποιον που θα σου χαλάσει τη διαδρομή».

Παύλος Παπαδόπουλος: Πήρε τα λεφτά από το Power of love; Αυτή είναι η αλήθεια!

Για το αν πήρε τα λεφτά από το Power of love απάντησε ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο νικητής του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι του ΣΚΑΙ. Αυτή είναι η αλήθεια.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» και αναφέρθηκε στο παιχνίδι του έρωτα, αλλά και για το κανάλι.

«Τα λεφτά δεν τα έχω πάρει ακόμα από το έπαθλο. Περιμένω να τα πάρω. Μέχρι πιστεύω τέλη Σεπτεμβρίου», είπε για το χρηματικό έπαθλο. Ατύχημα για παίκτρια του Power of love! Έπεσε και...

Ενώ για την σχέση του με το κανάλι ανέφερε: «Από τον ΣΚΑΙ δεν μου έσει γίνει κάποιες πρόταση συγκεκριμένα αυτή την στιγμή αν και είμαι ανοιχτός γενικότερα σε προτάσεις. ΑΝ μου δινόταν κάποιος τηλεοπτικός ρόλος πολύ πιθανόν και να τον έπαιρνα», είπε μεταξύ άλλων.

Power of love

Παίκτης του Power of love μετά το χωρισμό είναι full ερωτευμένος! Δείτε την καυτή μελαχρινή σύντροφό του!

Παίκτης του Power of love μετά τον χωρισμό του από πρώην συμπαίκτρια του είναι full ερωτευμένος. Δείτε την καυτή μελαχρινή σύντροφό του και θα πάθετε πλάκα.

Τα έφτιαξαν μετά τον τελικό του παιχνιδιού, χώρισαν, τα ξαναβρήκαν και μετά εκείνη τον έδιωξε λόγω όπως είπε τρίτου προσώπου.

Όπως φαίνεται, μετά τον χωρισμό τους, ο Bill Σαντριάς είναι και πάλι ερωτευμένος με καυτή μελαχρινή καλλονή και είναι επίσημο. Τόσο ο ίδιος όσο και η Βαλέρια - όπως είναι το όνομα της - έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες τους.

undefined

undefined

Από την άλλη και η Ζένια Ζολδάτου είναι πάλι σε σχέση με ποιον όμως;

undefined