Ελένη Τσολάκη - Κατερίνα Γκαγκάκη: Για καφέ και "κους κους" πριν την πρεμιέρα με τον Γιώργο Λιάγκα!

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό! Πιο ανανεωμένες από ποτέ και οι δυο...

Ελένη Τσολάκη - Κατερίνα Γκαγκάκη: Για καφέ και

Για καφέ και "κους κους" πριν την πρεμιέρα με τον Γιώργο Λιάγκα "έπιασε" ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την Κατερίνα Γκαγκάκη και την Ελένη Τσολάκη!

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», η Κατερίνα Γκαγκάκη είχε ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα λόγω και του νέου της ρόλου ως δημοτικής συμβούλου στον Δήμο Αθηναίων. Ανάμεσα, λοιπόν, στις πρώτες συνεδριάσεις μαζί με τον νέο δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη, προέκυψαν και οι πρώτες... πρόβες στο στούντιο του ΣΚΑΪ με όλους τους συντελεστές της εκπομπής.

Ελένη Τσολάκη - Κατερίνα Γκαγκάκη: Για καφέ και 'κους κους' πριν την πρεμιέρα με τον Γιώργο Λιάγκα!

Μαζί με την Ελένη Τσολάκη θα είναι οι δύο κυρίες που θα βρίσκονται στο πλευρό του παρουσιαστή και όπως βλέπουμε από τις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU, έχουν αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση μεταξύ τους. Έχοντας στη συντροφιά τους τον δημοσιογράφο της εκπομπής Οδυσσέα Μητσόπουλο, λίγη ώρα μετά τη σύσκεψη για την εκπομπή τους βρέθηκαν μάλιστα για έναν καφέ στην Κηφισιά. Από τα χαμόγελά τους, πάντως, διακρίναμε πως παρά την κούραση δεν έχουν κανένα άγχος για την τηλεοπτική σεζόν που ξεκινά. Αν και το στοίχημα για το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» είναι μεγάλο τόσο από τον ΣΚΑΪ τόσο και από τον ίδιο, καθώς επιστρέφει στις οθόνες μας έπειτα από αρκετό καιρό.

Αγρότισσα μόνη... από τη νέα χρονιά!

Ελένη Τσολάκη - Κατερίνα Γκαγκάκη: Για καφέ και 'κους κους' πριν την πρεμιέρα με τον Γιώργο Λιάγκα!

Η Ελένη υπήρξε μία από τις μεταγραφές του ΣΚΑΪ που κρατήθηκαν για αρκετό καιρό... μυστικές. Η συνεργασία με τον Alpha είχε ολοκληρωθεί ήδη πριν από το καλοκαίρι και ο νέος κύκλος που ανοίγει στην καριέρα της από φέτος στον ΣΚΑΪ τη βρίσκει ενθουσιασμένη, όπως η ίδια δηλώνει στο στενό της περιβάλλον. Η παρουσιάστρια λίγο μετά τον Οκτώβριο θα ξεκινήσει επίσης τα γυρίσματα για το «Αγρότης μόνος ψάχνει», το οποίο θα μεταδοθεί από τις αρχές του επόμενου χρόνου και για το οποίο σας είχαμε γράψει πρώτοι πως θα το αναλάβει μέσα από ένα ρεπορτάζ στο Vanda's blog.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Γιώργος Λιάγκας: Ανακοίνωσε όλο το πάνελ της εκπομπής του! Τα ονόματα έκπληξη!

Ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε όλο το πάνελ της μεσημεριανής του εκπομπή και έχουμε "δυνατά" ονόματα έκπληξη της τηλεόρασης.

Ο παρουσιαστής που πλέον βρίσκεται στο δυναμικό του ΣΚΑΙ πρόκειται να κάνει να δυναμικό comeback τόσο με την ψυχαγωγική εκπομπή, όσο και με το ένα ριάλιτι.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες της εκπομπής του.

«Τους επιλέξαμε μαζί με τον Χρήστο Κόμπο, που είναι υπεύθυνος για το ψυχαγωγικό κομμάτι του ΣΚΑΪ. Ωστόσο, ήταν άνθρωποι που είχα ζητήσει. Πιστεύω πως έχουμε δημιουργήσει μια πολύ δυνατή και ισοβαρή ομάδα με ισότιμες προσωπικότητες. Με τον Δημήτρη Παπανώτα, που ξεκινήσαμε μαζί στο New Channel, μας συνδέει αμοιβαία εκτίμηση και φιλία. Η Ελένη Τσολάκη είναι μια καταξιωμένη παρουσιάστρια με δικές της εκπομπές και με τιμά που θα είναι στην ομάδα μας. Η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι ένα εξαιρετικά δυνατό στέλεχος στο κομμάτι της επικοινωνίας με σημαντικές τηλεοπτικές θέσεις. Πραγματικά, ήταν υπέρβαση για εκείνη να μπει σε μια καθημερινή διαδικασία σχολιαστικής εκπομπής. Το νέο πρόσωπο που έχει, ας πούμε, τη μικρότερη τηλεοπτική εμπειρία στην Ελλάδα –διότι στην Κύπρο έχει κάνει πράγματα– είναι η Κάλλια Ελευθερίου, ένα φρέσκο πρόσωπο στο οποίο πιστεύω πολύ», είπε για τους συνεργάτες τους.

Όσον αφορά το όνομα της εκπομπής: «Τον τίτλο ‘Μεσημέρι’ τον πρότεινα εγώ και τον υιοθέτησαν κατευθείαν οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ. Είναι λιτός και ξεκάθαρος, αν και, όπως σου είπα και πριν, πιστεύω πως ούτε οι τίτλοι αλλά ούτε και οι σκαλέτες διαμορφώνουν τις εκπομπές, είναι οι προσωπικότητες των ανθρώπων μιας ομάδας και όχι μόνο του παρουσιαστή. Και λέω ομάδα, διότι ακόμη και ο τρόπος που θα καθόμαστε στο στούντιο συμβολίζει τη λογική της ομάδας και όχι τη λογική του ενός που κυριαρχεί και των άλλων που ακολουθούν. Θεωρώ πως το πλατό μας θα είναι μοντέρνο, λαμπερό, φωτεινό και θα αρέσει πολύ στον κόσμο».