Κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής τσακώθηκε με πολιτικό! Διέκοψε τη συναυλία του!

Μόνο που δεν μαλλιοτραβήχτηκαν!

Κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής τσακώθηκε με πολιτικό! Διέκοψε τη συναυλία του!

Κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής τσακώθηκε με πολιτικό και διέκοψε τη συναυλία του! Αδιανόητες ατάκες και επικό μαλλιοτράβηγμα!

Ο ίδιος, από την πρώτη στιγμή που άρχισε να ψιχαλίζει είπε στον κόσμο «δεν φεύγει κανείς, θα συνεχίσω».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του makthes και του δημοσιογράφου Θεολόγου Ηλίου, στις πρώτες θέσεις καθόταν ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης και όταν τον είδε ο τραγουδιστής να σηκώνεται ανήσυχος, τον ρώτησε τι συμβαίνει. Ο κ. Δανιηλίδης του απάντησε ότι είναι καλύτερα να σταματήσει να τραγουδάει, για να αποφευχθεί ο πανικός όταν γίνει εντονότερη η βροχή. Και ο Γιάννης Πάριος απάντησε: «Δεν είναι σεισμός για να γίνει πανικός, βροχούλα είναι, θα δροσιστούμε» και συνέχισε να ερμηνεύει τα τραγούδια του.

Έξαλλος πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής! «Σβήστε το, το γα@@@ι»!

Όμως, η βροχή δυνάμωσε, ο Γιάννης Πάριος συνέχισε να τραγουδάει και να αποθεώνεται από τον κόσμο και… κάποια στιγμή κόπηκε το ρεύμα από την ορχήστρα και έκλεισαν τα μικρόφωνα. Τότε, ο τραγουδιστής φανερά ενοχλημένος φώναξε στο δήμαρχο και του είπε: «Δήμαρχε, το ρεύμα γιατί το έκλεισες; Εσύ το έκλεισες; Μη το πω... Πες να το ανοίξουνε». Ο κ. Δανιηλίδης τον πλησίασε στη σκηνή και του είπε με έντονο ύφος ότι είναι καλύτερα να σταματήσει η συναυλία «για να μην γίνει κάτι κακό».

«Εγώ δεν έκοψα κανένα ρεύμα, άσε τις εξυπνάδες. Αν είχε κοπεί το ρεύμα θα είχαν κοπεί και τα πάνω» απάντησε στον τραγουδιστή!

«Δεν τα ξέρω αυτά, εγώ δεν είμαι δήμαρχος» απάντησε ο Γιάννης Πάριος και ο Σίμος Δανιηλίδης συνέχισε λέγοντας: «τώρα μπροστά στον κόσμο να λες τέτοια εξυπνάδα δεν κάνει, ότι ο δήμαρχος έκοψε το ρεύμα». Τότε, ο Γιάννης Πάριος γύρισε και είπε στον κόσμο ότι ο δήμαρχος δεν έκοψε το ρεύμα με ειρωνικό ύφος, ενώ ο δήμαρχος έφυγε βρίζοντας.

Και έτσι η συναυλία διακόπηκε! Δείτε το επικό βίντεο:

Έξαλλος ο Κραουνάκης σε συναυλία του! Το άγριο ξέσπασμα σε... μητέρα!

Έξαλλος έγινε ο Σταμάτης Κραουνάκης σε συναυλία του και έκανε ένα άγριο ξέσπασμα σε... μητέρα!

Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στην Ύδρα κατά τη διάρκεια συναυλίας του. Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr ο δημοφιλής συνθέτης και τραγουδιστής επιτέθηκε σε μητέρα που έσπρωχνε τα παιδιά της.

Απίστευτο δημόσιο ξέσπασμα από πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό! «Μεγάλη ξεφτίλα...»!

Ο κ. Κραουνάκης -μεταξύ άλλων- λέει: «Άστε τα παιδιά ήσυχα, τα έχετε ξεσκίσει. Είστε χειρότερη από τα παιδιά. Δεν θα είναι πολίτες αύριο αυτά τα παιδιά με αυτή την μάνα».