Μίκαελ Σουμάχερ: Σοκάρει αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο! «Γνωρίζει ότι...»

Ραγδαίες εξελίξεις!

Μίκαελ Σουμάχερ: Σοκάρει αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο! «Γνωρίζει ότι...»

Σοκάρει αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο για τον Μίκαελ Σουμάχερ! Τι ανέφερε νοσοκόμα ότι γνωρίζει ο ίδιος;

«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ γνωρίζει». Αυτό είναι το σχόλιο που έκανε νοσοκόμα της μονάδας καρδιολογίας στο νοσοκομείο «George Pompidou» στο Παρίσι, σε έναν από τους συναδέλφους της, όπως αναφέρει η Le Parisien.

Χαμός προκλήθηκε με την δήλωση για τον Σουμάχερ! «Θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας»

«Ναι, είναι στον τομέα μου. Και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι γνωρίζει», δήλωσε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα, το νοσοκομείο, μετά την αποκάλυψη μεταφοράς του Γερμανού πιλότου της F1 , έχει σχεδόν «σφραγιστεί», προκειμένου να μη διαρρέουν πληροφορίες...

Τα νεότερα έρχονται μετά την αποκάλυψη ότι «μυστική θεραπεία» σε νοσοκομείο στο Παρίσι ακολουθεί ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ. Ο 50χρονος, πλέον, Σουμάχερ δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως εδώ και μια πενταετία, μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε στις γαλλικές Αλπεις κάνοντας σκι. Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες οι εξελίξεις γύρω από την υγεία του Σουμάχερ φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές, αφού τον Ιούλιο το «αφεντικό» της Formula 1, Ζαν Τοντ, σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής παρακολούθησε μαζί του αγώνα της F1.


«Είμαι πάντα πολύ προσεκτικός με τέτοιου είδους δηλώσεις, όμως είναι αλήθεια. Είδα τον αγώνα μαζί με τον Μίκαελ Σουμάχερ στο σπίτι του στην Ελβετία», είπε ο Τοντ και πρόσθεσε: «Ο Μίκαελ βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και τον φροντίζουν πάρα πολύ καλά στο σπίτι του. Δεν έχει παραδώσει τα όπλα και συνεχίζει να μάχεται».

Μίκαελ Σουμάχερ: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του! Η νέα αποκάλυψη που συγκινεί!

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί με την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ και μια νέα αποκάλυψη συγκινεί!

Ο ίδιος, βρίσκεται στον μακρύ και δύσκολο δρόμο της ανάρρωσης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του το 2003 κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις. Ο πρώην άσος της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ (Michael Schumacher) βλέπει αγώνες F1 στην τηλεόραση όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της Daily Mail, ο πρώην επικεφαλής της Ferrari, Jean Todt, ο οποίος τον επισκέπτεται συχνά στην Ελβετία.


Η κατάσταση της υγείας του 50χρονου πρωταθλητή είναι στάσιμη, και αν και είχε αναφερθεί ότι περπατάει, η γυναίκα του υποστήριξε πρόσφατα σε δικαστήριο ότι ο ίδιος δεν κάνει βήμα!

Την Πρωτοχρονιά, ο Μίκαελ Σουμάχερ άφησε για πρώτη φορά το σπίτι του στην Ελβετία, όπου βρίσκεται μόνιμα κι αναρρώνει. Ενώ αρχικά είχε διαψευσθεί ότι ο Σουμάχερ με το νοσηλευτικό προσωπικό θα μετακομίσουν μόνιμα στη Μαγιόρκα, ο «Σούμι», όπως είναι το προσωνύμιό του, βρίσκεται ήδη στην Ισπανία και διαμένει στη βίλα των 26 εκατομμυρίων λιρών όπου μαζί του πάντα βρίσκεται μια ομάδα γιατρών που επιβλέπει την ανάρρωσή του.

«Ο ήρωας της Φόρμουλα 1 ταξίδεψε με την οικογένειά του στον ήλιο - ένα ακόμα βήμα μπροστά προς την ανάρρωση», αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης. Τον Φεβρουάριο γιόρτασε τα 50α του γενέθλια και η σύζυγός του Κορίνα δήλωσε: «Ο Μίκαελ είναι αγωνιστής και δεν θα τα παρατήσει».

Μίκαελ Σουμάχερ: Ραγδαίες εξελίξεις! Η κίνηση της οικογένειας που προκαλεί ρίγος...

Ραγδαίες εξελίξεις με τον Μίκαελ Σουμάχερ, αφού μια κίνηση της οικογένειας του προκαλεί ρίγος!

Πιο συγκεκριμένα, η Ferrari που… οδήγησε τον Michael Schumacher στον πέμπτο του τίτλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 βγαίνει σε δημοπρασία στις 30 Νοεμβρίου, από τον οίκο RM Sotheby’s σε δημοπρασία στο Abu Dhabi.

Το μονοθέσιο με κωδικό αριθμό F2002 no.219, παρουσιάστηκε στον τρίτο αγώνα της χρονιάς του 2002 και έγραψε ξανά το βιβλίο των επιτυχιών και της κυριαρχίας σε μία σεζόν. Συνολικά το αυτοκίνητο πέτυχε 15 νίκες σε 19 αγώνες (το 2002 και το 2003). Ο Michael Schumacher οδήγησε την F2002 σε 11 νίκες και ο συναθλητής του Rubens Barichello σε άλλες τέσσερις.

Το 2002 η Ferrari F2002, (με αριθμό πλαισίου 219), ήταν το κορυφαίο μονοθέσιο της σεζόν στην οποία ο Michael Schumacher ήταν κυρίαρχος (τερμάτιζε πρώτος ή δεύτερος) και οι υπόλοιποι οδηγοί πάλευαν για την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Με την «no. 219» ο Γερμανός κέρδισε μεταξύ άλλων τα Grand Prix στην Imola, στο Zeltweg και το Magny Cours. Το τελευταίο έδωσε στον Schumi τον πέμπτο Παγκόσμιο Τίτλο του, με έξι αγώνες να απομένουν. Αυτή ήταν η ταχύτερη κατάκτηση πρωταθλήματος στα χρονικά της F1.

Μίκαελ Σουμάχερ: Ραγδαίες εξελίξεις! Η κίνηση της οικογένειας που προκαλεί ρίγος...

Η Ferrari εκείνη την χρονιά κατέκτησε και την ανώτερη διάκριση στους κατασκευαστές με πρώτες και δεύτερες θέσεις μόνο. Ένα από τα συστατικά της επιτυχίας του ήταν ο νέος για το 2002 κινητήρας Ferrari 051 V-10, που απέδιδε ως και 900 ίππους σε qualifying tune. Στη συνέχεια η F2002 έγινε αυτοκίνητο δοκιμών και αποσύρθηκε την επόμενη χρονιά. Για έναν περίεργο λόγο η Scuderia την πούλησε σε ιδιώτη συλλέκτη το 2004 (δεν έμεινε στο μουσείο της) και από τότε το μονοθέσιο άλλαξε πολλά χέρια.

Ο οίκος RM Sotheby’s περιμένει στην δημοπρασία, η πώληση της F2002 να του αποφέρει (περίπου) από 4.900.000 ως 6.700.000 ευρώ (5.500.000 ως 7.500.000 δολάρια). Μέρος των εσόδων θα δοθεί στο ίδρυμα «Keep Fighting», το οποίο ιδρύθηκε από την οικογένεια του Michael Schumacher και επιδιώκει να συνεχίσει τη φιλανθρωπική εργασία του Γερμανού για την επίτευξη πολιτιστικών και κοινωνικών σκοπών. Αξιοσημείωτο είναι, ότι η οικογένειά του συμφώνησε από την πρώτη στιγμή με αυτή την κίνηση...

Μίκαελ Σουμάχερ: Ραγδαίες εξελίξεις! Η κίνηση της οικογένειας που προκαλεί ρίγος...

Μίκαελ Σουμάχερ: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του! «Δεν είναι μαζί μας...»!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ. Ο άσσος της F1 βρίσκεται με την οικογένεια του, αλλά δεν είναι μαζί μας...

Στους κινηματογράφους της Γερμανίας και της Ελβετίας στις 5 Δεκεμβρίου πρόκειται να βγει ένα ντοκιμαντέρ με την ζωή του του πιλότου της Φόρμουλα 1, ενώ στο φεστιβάλ των Καννώ, προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ.

undefined

Το ντοκιμαντέρ θα αφηγείται την ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ. Θα μιλά για την μεγάλη καριέρα που κατάφερε να χτίσει, για την σύζυγο του, τα παιδιά του, την ημέρα που παραλίγο να χάσει τη ζωή του, αλλά και για την ζωή μετά το ατύχημα που του προκάλεσε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Επίσης θα υπάρχουν πλάνα από τα αρχεία της οικογένειας, που δεν έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα, ανάμεσά τους και με τον Σουμάχερ στο σπίτι με την οικογένειά του, αλλά και πλάνα από τον εορτασμό των 50ων γενεθλίων. Ωστόσο, δεν θα υπάρχουν συνεντεύξεις του ή λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας τους.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της F1, Bernie Ecclestone έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για την κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ στο τρέιλερ λέγοντας: «Δεν είναι μαζί μας αυτή τη στιγμή. Αλλά όταν γίνει καλυτερα, θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις».