Μιράντα Ζαφειροπούλου: Θυμάστε την ηθοποιό και Σταρ Ελλάς του 1968; Δείτε πως είναι σήμερα!

Θα την αναγνωρίζατε;

Μιράντα Ζαφειροπούλου: Θυμάστε την ηθοποιό και Σταρ Ελλάς του 1968; Δείτε πως είναι σήμερα!

Θυμάστε την ηθοποιός και Σταρ Ελλάς του 1968, Μαρία Ζαφειροπούλου; Δείτε πως είναι σήμερα! Θα την αναγνωρίζατε;

Στα 21 της κέρδισε τον τίτλος της Σταρ Ελλάς, αλλά και του «κοριτσιού με το ωραιότερο μαυρισμένο χρώμα», ένα ειδικό βραβείο που προσέφερε σειρά καλλυντικών.

Μάλιστα, στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της "Μις Υφήλιος" στο Μαϊάμι, κατάφερε να προκριθεί στην τελική δεκαπεντάδα.

Ειρήνη Σκλήβα: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 41 της η «Μις Κόσμος 1997»!

Ήταν πρωταγωνίστρια του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Συμμετείχε στις ταινίες «Ο Τυχεράκιας» με τον Κώστα Χατζηχρήστο και στη «Λεωφόρο του Μίσους» με τον Κώστα Καζάκο.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’70 έπαιξε στην ταινία «Ο Αχαΐρευτος» με τον Σωτήρη Μουστάκα και στο «Μαριχουάνα Στοπ» με τη Ζωή Λάσκαρη.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός σε ηλικία 71 ετών την απαθανάτισε στην Επίδαυρο όπου παρακολούθησε την παράσταση του «Οιδίποδα επί Κολωνώ».

Μιράντα Ζαφειροπούλου σήμερα

Θυμάστε τον Κώστα Γκρέκα το μοντέλο που βλέπαμε σε πολλά περιοδικά και πασαρέλες; Δείτε πως είναι σήμερα!

Θυμάστε τον Κώστα Γκρέκα, το μοντέλο που βλέπαμε σε πολλά εξώφυλλα περιοδικών και πασαρέλες γνωστών σχεδιαστών; Δείτε πως είναι σήμερα και τι κάνει!

Είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές σειρές και ταινίες της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ έκανε τον γυναικείο πληθυσμό να παραμιλά με το κορμί του.

Σήμερα, όπως γράφει στην Espresso η Δήμητρα Δάρδα, είναι ένας ευτυχισμένος σύζυγος - παντρεύτηκε με την στιλίστρια Έλενα Βαζούρα το 2012 - και ιδιοκτήτης club στη γενέτειρά του στην Καρδίτσα. Ο 43χρονος γόης με το καλογυμνασμένο κορμί στο παρελθόν απασχόλησε πολύ τα media με τους θυελλώδεις έρωτες του, ώσπου βρήκε τη γυναίκα της ζωής του.

Θυμάστε το μοντέλο των 90's Ίνα Λαζοπούλου; Θα πάθετε πλάκα με το πως είναι σήμερα!

Μάλιστα, συνεχίζει επιλεκτικά την ενασχόλησή του με το μόντελινγκ. Φωτογραφίζεται για διαφημιστικές καμπάνιες αθλητικών εταιρειών, ενώ έκανε μια απόπειρα να ασχοληθεί και με τα κοινά, καθώς ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις φετινές εκλογές στον Δήμο Καρδίτσας.

Πως είναι ο Κώστας Γκρέκας σήμερα

Πως είναι ο Κώστας Γκρέκας σήμερα

Πως είναι ο Κώστας Γκρέκας σήμερα