Απίστευτη δήλωση γνωστού τραγουδιστή για Νικολόπουλο - Παπαδόπουλο! «Είναι ρατσιστές»!

Τι συνέβη;

Απίστευτη δήλωση γνωστού τραγουδιστή για Νικολόπουλο - Παπαδόπουλο! «Είναι ρατσιστές»!

Μια απίστευτη δήλωση έκανε γνωστός τραγουδιστής για τον Χρήστο Νικολόπουλο και τον Σπύρο Παπαδόπουλο, λέγοντας πως «Είναι ρατσιστές».

Παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού και έκανε αποκαλύψεις.

«Ο Χρήστος Νικολόπουλος έκανε τη συναυλία «Όλοι μαζί μπορούμε» και όλοι αυτοί μαζί είναι ρατσιστές γιατί δεν βάζουν μέσα στο πρόγραμμά τους έναν Έλληνα τσιγγάνο. Είμαι ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Τσιγγάνων και υποτίθεται ότι αυτή η συναυλία είναι μια χορηγία για τις ευπαθείς ομάδες, για τους ανθρώπους που δεινοπαθούν. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν με έχει καλέσει ποτέ στην εκπομπή του. Του έχω πει να κάνουμε ένα αφιέρωμα για τον Μανώλη Αγγελόπουλο, του είπα να φέρουμε τσιγγάνους μορφωμένους, απ’ όλη την Ελλάδα, που είναι οδοντίατροι, παπάδες, γιατροί… την ελίτ. Του είπα να φωνάξω όλους τους τσιγγάνους καλλιτέχνες και αρνήθηκε γιατί είναι ρατσιστής, του το έστειλα και σε μήνυμα», είπε ο Βασίλης Παϊτέρης.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Το πρωί βοηθός μπογιατζή, το βράδυ ηθοποιός! Δεν το γνώριζε κανείς...

Τι του έγραψες στο μήνυμα;

«Είσαι πολύ ρατσιστής»… Δεν μου απάντησε ποτέ.

Νικολόπουλος Παπαδόπουλος ρατσιστές

Σπύρος Παπαδόπουλος: Βρέθηκε σε κηδεία! Ποιον άνθρωπο πενθεί;

Σε κηδεία βρέθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος! Ποιον άνθρωπο πενθεί και που έγινε η τελετή; Όλες οι λεπτομέρειες!

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Β’ Κοιμητήριο της Δράμας, εκεί που έχουν ταφεί η μητέρα της, ο πατέρας της και ο αδερφός της γυναίκας την οποία τίμησε ο παρουσιαστής.

Άλλωστε στην Αθήνα είχε έρθει «μόνο για τον Λάκη» της, όπως η ίδια έλεγε πάντα. Το ησυχαστήριο της ήταν πάντα εκεί, στη Δράμα. Ο λόγος, για την σύζυγο του Λάκη Λαζόπουλου!

Ήταν η τελευταία πράξη του δράματος, μετά την τριετή άνιση μάχη της με τον καρκίνο και τον πρόωρο χαμό της την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, σε ηλικία μόλις 60 ετών.

Μεταξύ άλλων στη σεμνή τελετή, η οποία ήταν και επιθυμία της Τασούλας, βρέθηκαν ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Χρύσα Ρώπα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Βίκυ Σταυροπούλου, οι οποίοι ενώθηκαν με όλους τους υπόλοιπους φίλους της οικογένειας από τη βόρεια Ελλάδα.

Τα συλλυπητήρια μηνύματα στο κινητό του Λάκη Λαζόπουλου συνεχίζονται από όλους τους φίλους της οικογένειας που δεν πρόλαβαν να δώσουν το «παρών» στην κηδεία ή που άργησαν να μάθουν τα κακά μαντάτα, τους οποίους και θα δει στην Αθήνα.

Η αγαπημένη φίλη της οικογένειας που έτρεφε πολλή μεγάλη αγάπη στην Τασούλα, η Μαρινέλλα, έστειλε ένα μήνυμα γεμάτο αληθινή συγκίνηση. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Κώστας Βουτσάς, η Μιμή Ντενίση, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο σταθερός φίλος Σταμάτης Κραουνάκης, η Σοφία Φιλιππίδου και πλήθος καλλιτεχνών και φίλων της οικογένειας συνεχίζουν να στέλνουν μηνύματα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάζει.

Πηγή: altsantiri