OPEN: Παρουσιάστρια έραψε το όνομά της σε τσάντα και την πλήρωσε "χρυσή"! Έδωσε 2.600 ευρώ!

"Φόρεσε" πάνω της γενικά 2.765 ευρώ!

OPEN: Παρουσιάστρια έραψε το όνομά της σε τσάντα και την πλήρωσε

Πασίγνωστη παρουσιάστρια του OPEN έραψε το όνομά της σε τσάντα και την πλήρωσε "χρυσή"! Έδωσε 2.600 ευρώ! Δεν σταματούσαν να την κοιτάζουν...

Με το δεξί μπήκε στο ανακαινισμένο και ιδιαίτερα εντυπωσιακό νέο της πλατό η λαμπερή ξανθιά το πρωί της Δευτέρας κάνοντας πρεμιέρα στην εκπομπή της «Ευτυχείτε» για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ντυμένη μάλιστα στα λευκά. «Σας ανοίγουμε το σπίτι μας για να μας ανοίξετε τις καρδιές της», είπε καλημερίζοντας τους τηλεθεατές, λίγο πριν παρουσιάσει τα νέα μέλη της τηλεοπτικής της συντροφιάς.

Ο λόγος φυσικά για την υπέρλαμπρη Κατερίνα Καινούργιου!

Μετά τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου, καλωσόρισε και τη μαγείρισσα Μαρία Εκμετσίογλου, την αστρολόγο Βίκυ Παγιατάκη, αλλά και τη Μέγκι Ντρίο, τη φετινή μεταγραφική έκπληξη στην παρθενική της εμφάνιση ως μέλος τηλεοπτικού πάνελ. Λιτή αλλά με διάθεση εξομολογητική, η Κατερίνα είπε ότι πέρασε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι και πως είναι χαρούμενη για την τηλεοπτική της επιστροφή.

Κατερίνα Καινούργιου: Έγινε η πιο εντυπωσιακή νονά! Το απίθανο φόρεμά της!

OPEN: Παρουσιάστρια έραψε το όνομά της σε τσάντα και την πλήρωσε 'χρυσή'! Έδωσε 2.600 ευρώ!

Η διάθεσή της παρά το άγχος της πρεμιέρας ήταν ανεβασμένη, άλλωστε είχε περάσει ένα πολύ ευχάριστο Σαββατοκύριακο, αφού έγινε νονά, βαφτίζοντας τη Μαλένα, κόρη της Αγγελικής Γιαννακοπούλου, αρχισυντάκτριας της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά. Ήταν μια ευκαιρία για ένα μικρό reunion με τον παρουσιαστή, με τον οποίο έχουν διατηρήσει άριστες σχέσεις τα τελευταία χρόνια, γιατί η Κατερίνα δεν ξεχνά πως είναι εκείνος που με τη συνεργασία τους κατά το παρελθόν τη βοήθησε πολύ να εξελιχθεί τηλεοπτικά.

Τηλεθέαση 11/9: Καινούργιου ή Καραβάτου - Κατσούλης κέρδισαν την "μάχη" της πρωινής ζώνης;

Κάνει restart σε όλα!

OPEN: Παρουσιάστρια έραψε το όνομά της σε τσάντα και την πλήρωσε 'χρυσή'! Έδωσε 2.600 ευρώ!

Η Κατερίνα αποφάσισε να κάνει ένα νέο και ελπιδοφόρο ξεκίνημα όχι μόνο στα επαγγελματικά της, αλλά τους τελευταίους μήνες και στην προσωπική της ζωή. Είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Φίλιππου Τσαγκρίδη, χωρίς όμως αυτή τη φορά να έχει διάθεση να δημοσιοποιήσει τη σχέση τους. Τον τελευταίο χρόνο, όπως λέει στο στενό της περιβάλλον, άλλαξε ολοκληρωτικά τον τρόπο που προσέγγιζε τα θέματα της προσωπικής της ζωής και την υπερβολή που τη διέκρινε κατά το παρελθόν. Κάνει ένα νέο ξεκίνημα στα «πιστεύω» της αλλά και στη συμπεριφορά της. Η Κατερίνα φαίνεται πια πως ωρίμασε και έχει διάθεση να μην κάνει λάθη!

Bρήκαμε τι φοράει

OPEN: Παρουσιάστρια έραψε το όνομά της σε τσάντα και την πλήρωσε 'χρυσή'! Έδωσε 2.600 ευρώ!

Η Κατερίνα επέλεξε τοπ με έναν ώμο και παντελόνι (παρόμοια θα βρεις στο Helmut Lang με €165 και στα Lynne με €69,90 αντίστοιχα). H τσάντα είναι Βook Tote Dior Oblique με τυπωμένο το KΑΤΚEN (€2.600 ενδεικτική τιμή)

Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε το πετρόλ ανδρόγυνο κοστούμι που ταιριάζει σε όλους τους τύπους σώματος!

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το πετρόλ ανδρόγυνο κοστούμι που ταιριάζει σε όλους τους τύπους σώματος και μας έδωσε συμβουλές, για το πως μπορούσε να το συνδυάσουμε.

Η παρουσιάστρια, αγαπάει την μόδα και επιχειρεί νέους συνδυασμούς, αλλά και χρώματα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει τραβήξει τις καλύτερες εντυπώσεις με τις στιλιστικές της επιλογές.

Σήμερα, στην τρίτη ημέρα της εκπομπής της, επέλεξε να φορέσει ένα πετρόλ κοστούμι, το οποίο είχε συνδυάσει με μαύρο top.

Μάλιστα, έδωσε μερικές συμβουλές, λέγοντας πως τα κοστούμια ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους αλλά και σε όλες τις ηλικίες.

Κατερίνα Καινούργιου: Το σπίτι της είναι σαν βεστιάριο! Δεν έχει καν σαλόνι...

Το σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου δεν έχει καν σαλόνι και είναι σαν βεστιάριο!

Στο περιοδικό People και στην και στην Φανή Πλατσατούρα μίλησε αποκλειστικά η παρουσιάστρια του OPEN! Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σχέση της αλλά και στο σπίτι της και... η περιγραφή ήταν απίστευτη!

Άρα, πατάς γερά στα πόδια σου;

Κάθε χρόνο νιώθω ακόμη πιο δυνατή και ώριμη. Και το πιο σημαντικό είναι πως νιώθω ότι εξελίσσομαι. Είμαι ευγνώμων για τον κάθε χρόνο που περνά από πάνω μου. Για όσα έχω κατακτήσει δουλεύοντας και για όσα έχω συνειδητοποιήσει μεγαλώνοντας. Ακόμη και οι ανασφάλειες που μπορεί να έχω ορισμένες φορές είναι ένα στοιχείο της προσωπικότητάς μου που θέλω να διατηρήσω, γιατί με βοηθά να μην καβαλήσω το καλάμι και να μην είμαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό μου και τους γύρω μου. Άσε που οι δικές μου ανασφάλειες είναι ακόμη λίγο παιδικές.

Πες μου μια παιδική σου ανασφάλεια.

Κατερίνα Καινούργιου: Έδωσε πάνω από 1800 ευρώ για αυτή την τσάντα! Εσείς θα την αγοράζατε;

Δεν θα σου πω για την εικόνα μου, γιατί όλα αυτά τα θέματα τα έχω ξεπεράσει. Θα σου πω ότι από παιδί είχα ακραία συναισθήματα. Τη χαρά μου την έδειχνα με κάθε τρόπο, η λύπη μου φαινόταν αμέσως. Τα ίδια ισχύουν ακόμη σήμερα.

Σε τι ακρότητες μπορείς να φτάσεις όταν είσαι λυπημένη;

Είμαι η κλασική drama queen, που θα κλάψω πολύ, θα έρθουν σπίτι οι φίλες μου να με παρηγορήσουν, θα συζητήσουμε μαζί όλες τις πιθανές εκδοχές, δεν θα πιστεύω αυτό που μου συμβαίνει και στο τέλος μπορεί να συνειδητοποιήσω ότι αυτό για το οποίο στενοχωριόμουν είναι αστείο. Με τα χρόνια προσπαθώ να αντιμετωπίζω διαφορετικά τις ανούσιες καταστάσεις και να δίνω βάρος στις πραγματικά σοβαρές. Έχω μάθει επίσης να μην εξαρτάται η ζωή μου από τα υλικά αγαθά. Μου αρέσει το shopping και οι πολυτέλειες, αλλά η ευτυχία κρύβεται στα απλά πράγματα. Εκτιμώ και το πιο μικρό που μπορεί να μου δοθεί.

Αυτό πώς μαθαίνεται;

Δεν είναι ότι στο μαθαίνει κάποιος, είναι ότι συνειδητοποιείς τι έχει πραγματική σημασία και ουσία. Και τι είναι, από την άλλη, χάσιμο χρόνου και σπατάλη χρημάτων. Θα σου πω το πιο απλό. Μόλις γύρισα από ένα ταξίδι στο Τόκιο, όπου πέρασα μαγικά. Παλαιότερα, όποτε ταξίδευα στο εξωτερικό, αναλωνόμουν σε ένα ατελείωτο shopping. Ειδικά όταν άρχισα να εργάζομαι και να βγάζω τα δικά μου χρήματα, τα ξόδευα στο παραμικρό. Τώρα, αυτό που με ενδιέφερε ήταν να ξυπνήσω το πρωί και να δω έναν τελείως διαφορετικό πολιτισμό, να βάλω τα αθλητικά μου και να ανακαλύψω αυτό το απίθανο μέρος. Ψώνισα μόνο κάτι γατούλες της τύχης, chopsticks και δύο αναμνηστικά. Πλέον, νιώθω διαφορετική. Θέλω να πλουτίσω το μέσα μου. Τα συναισθήματά μου. Τις εμπειρίες μου.

Μετανιώνεις που όλα αυτά δεν τα προσπάθησες νωρίτερα;

Μεγαλώνοντας, βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά. Δυστυχώς, παρατηρώ δίπλα μου ανθρώπους –δεν χρειάζεται να αναφέρω ονόματα– που, όσο περνούν τα χρόνια, γίνονται πιο σκληροί και υλιστές. Προσωπικά, έχω αλλάξει προς την αντίθετη κατεύθυνση και με εκτιμώ γι’ αυτό.

Η μεγάλη εικόνα ποια είναι; Πώς θέλεις να είσαι ιδανικά τα επόμενα χρόνια;

Είμαι άνθρωπος που βάζει στόχους γενικότερα. Σίγουρα, τα επόμενα χρόνια θα ήθελα να έχω δημιουργήσει μια οικογένεια, μου αρέσει αυτή η ιδέα. Από εκεί και πέρα, θέλω να πηγαίνω καλά επαγγελματικά, να κάνω νέα πράγματα και να πετυχαίνω.

Τι σε οδήγησε στον ψυχολόγο;

Στο παρελθόν πολλοί παράγοντες! Μπορεί να ήταν κάτι που πήγε στραβά σε μια σχέση, το ανικανοποίητο που μας πιάνει και δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τίποτα, ακόμη και μια απογοήτευση που έχεις πάρει από τη δουλειά. Με την ψυχανάλυση μπαίνεις σε μια διαδικασία να αγαπήσεις περισσότερο τον εαυτό σου και να τα αντιμετωπίζεις όλα πιο ψύχραιμα.

Παρακολουθώ ότι ανεβάζεις συνεχώς στο Instagram ποιήματα. Έπαιξε και η ποίηση τον ρόλο της στη νέα, εξελιγμένη εκδοχή σου;

Αγαπώ πάρα πολύ την ποίηση. Πολλοί δεν το πιστεύουν αλλά, αν έρθεις σπίτι μου, θα δεις τα Άπαντα πολλών Ελλήνων ποιητών, ακόμη και συλλεκτικές εκδόσεις, όπως τα Ερωτικά του Ρίτσου! Καταλαβαίνω ότι αυτό μπορεί να φαίνεται οξύμωρο, με βάση την εικόνα που έχει για μένα ο κόσμος από την τηλεόραση, αλλά η δουλειά είναι δουλειά. Δεν μπορώ να πηγαίνω στην εκπομπή και να απαγγέλλω Ρίτσο ή Καρυωτάκη. Πάντως, θεωρώ τους Έλληνες ποιητές από τους κορυφαίους του κόσμου. Λατρεύω τον Ελύτη, τον Καβάφη και αγαπημένος μου είναι ο Παλαμάς. Επίσης, τον Καρυωτάκη, την Πολυδούρη και τη Δημουλά, παρότι είναι πιο πεσιμιστές. Η ποίηση με βοηθά στον τρόπο έκφρασης. Και ας με ρίχνει κάποιες φορές ψυχολογικά.

Θα φανταζόταν κάποιος ότι το καλύτερο δώρο που μπορούν να σου κάνουν είναι ένα καινούριο, ακριβό φόρεμα…

Και εγώ σου λέω ότι το καλύτερο δώρο που μπορεί να μου κάνει κάποιος είναι ένα ψαγμένο βιβλίο. Η κολλητή μου, η Φιόνα, μου χάρισε τελευταία Το Δώρο του Στέφανου Ξενάκη. Ήταν ένα βιβλίο που με βοήθησε να εκτιμήσω τα απλά πράγματα της ζωής και να αρχίσω να ψάχνομαι παραπάνω.

Έχεις γνωρίσει από κοντά κάποιον Έλληνα ποιητή;

Η Κική Δημουλά μού έχει στείλει υπογεγραμμένη την τελευταία της ποιητική συλλογή με αφιέρωση, γιατί ξέρει πόσο τη λατρεύω. Δυστυχώς, δεν είχα την τιμή μέχρι τώρα να τη γνωρίσω από κοντά, όπως και άλλους σημαντικούς Έλληνες ποιητές και συγγραφείς.

Τι άλλο θα δούμε στο σπίτι σου, εκτός από μια μεγάλη βιβλιοθήκη;

Το σπίτι μου είναι κυριολεκτικά ένα βεστιάριο! Πώς είναι το σπίτι της Sarah Jessica Parker στο Sex Αnd Τhe City; Αυτό! Μπαίνεις μέσα και το πρώτο που συναντάς είναι ένα μπουντουάρ στο οποίο βάφεσαι και ετοιμάζεσαι, δεν υπάρχει σαλόνι. Και ρούχα παντού. Σίγουρα, δεν είναι το σπίτι που μπορεί να μείνει μια οικογένεια. Είναι το σπίτι που μπορεί να μείνει η Κατερίνα με τα ρούχα της. Και τον σκύλο της. (γέλια) Εφόσον όμως δεν είμαι παντρεμένη και δεν συζώ, διαμορφώνω τον προσωπικό μου χώρο όπως ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου.

Τι έκανες το φετινό καλοκαίρι;

Πήγα σε πολλά νησιά, επισκέφθηκα για πρώτη φορά και την Κέρκυρα. Επίσης, έφαγα πολύ, κοιμήθηκα πολύ, διασκέδασα πολύ, ήταν το πιο όμορφο και μαγικό καλοκαίρι της ζωής μου. Πέρασα πραγματικά πολύ όμορφα. Αλλά ήμουν και σε συνεχή επαφή με τους συνεργάτες μου στο Open για να προετοιμάσουμε την εκπομπή που φέτος επιστρέφει ανανεωμένη και είμαι πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα που σύντομα θα δείτε.

Τι αλλαγές θα δούμε φέτος στην εκπομπή;

Παραμένει ίδιος ο τίτλος όπως και πολλά άτομα από την περσινή ομάδα, πίσω από τις κάμερες, με τον Θέμη Μάλλη να βρίσκεται πάντα στο «τιμόνι» της εκπομπής και αυτό με κάνει να νιώθω ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά. Μπροστά θα έχουμε αλλαγές και προσθήκες. Στη μαγειρική θα βρίσκεται η Μαρία Εκμεκτσίογλου, μια σημαντική μαγείρισσα, Πολίτισσα, με την οποία ανυπομονώ να συνεργαστώ. Έχω επίσης μεγάλη χαρά γιατί στο πλευρό μου θα είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ένας άνθρωπος με εμπειρία στην τηλεόραση, τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ. Όπως και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, μια εξαιρετική δημοσιογράφος. Μαζί μας θα είναι και η Μέγκι Ντρίο, ένα γλυκό κορίτσι, που θα έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε την άποψή της για θέματα μόδας, και φυσικά στην εκπομπή παραμένουν οι αγαπημένες μου Μάρα Μεϊμαρίδη και Βίκυ Παγιατάκη. Από εκεί και πέρα, θα δείτε ένα καινούριο πλατό, το οποίο θα θυμίζει σπίτι. Το δικό μου σπίτι, που προσδοκώ να γίνει και σπίτι των τηλεθεατών.

Προβλέπεται μια χρονιά με έντονο ανταγωνισμό…

Έχω αγωνία γιατί, πράγματι, θα είναι μια χρονιά με δυνατούς αντιπάλους. Μην ξεχνάμε και τον Γιώργο Λιάγκα, που επανέρχεται τηλεοπτικά και, για να είμαι δίκαιη, μου αρέσει πολύ ως παρουσιαστής. Θα τον παρακολουθώ μόλις πέφτουν οι τίτλοι της δικής μας εκπομπής. Κατά τα άλλα, σέβομαι τον ανταγωνισμό, κοιτάω τη δουλειά μου, μου είναι ιδιαίτερα συμπαθείς όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται τηλεοπτικά απέναντι και διατηρώ καλές σχέσεις με όλους. Αλλά, όσο να ’ναι, όταν έχεις δική σου εκπομπή, θέλεις να βγαίνεις πρώτος… Ελπίζω να τα καταφέρουμε!