Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δύσκολες ώρες για τον «Μάνθο» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»! Το σοβαρό πρόβλημα υγείας...

Όλη η αλήθεια για την υγεία του!

Δύσκολες ώρες για τον «Μάνθο» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»! Το σοβαρό πρόβλημα υγείας...
News 12.09.2019 09:49

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε ο «Μάνθος» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»! Όλη η αλήθεια για τις δύσκολες ώρες...

Ο Βασίλης Κούκουρας μίλησε σε συνέντευξή του για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και ξεκαθάρισε πως δεν έπαθε ποτέ ανακοπή, όπως γράφτηκε στον Τύπο.

Φαίνεται πως όλα αυτά που ακούστηκαν γύρω από το όνομά του, τον έχουν ενοχλήσει αρκετά και αποφάσισε να μιλήσει ο ίδιος για το τί ακριβώς του συνέβη.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Δεν φαντάζεστε τι κάνει και πώς είναι σήμερα η "Αλέκα"! Δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο "οινοχόος"!

Πριν από λίγο καιρό αντιμετώπισες ένα πρόβλημα με την υγεία σου. Οι πληροφορίες σε ήθελαν να έχεις πάθει έμφραγμα του μυοκαρδίου, ισχύει; «Ήταν μια άτυπη πνευμονία, αυτή είναι η γνωμάτευση των γιατρών, που έχρηζε κάποιων ημερών στο νοσοκομείο, τίποτα άλλο. Δεν ήθελαν να με αφήσουν οι γιατροί και λόγω επαγγέλματος να μην έχω περαιτέρω καταστάσεις, με κράτησαν στο νοσοκομείο κάποιες μέρες, για να συνέλθω και να φύγω.

Καμία σχέση με το τι γράφτηκε στον Τύπο, δεν έπαθα κανένα έμφραγμα. Είχα πυρετό, έκανα τις παραστάσεις την Κυριακή, τη Δευτέρα εισήχθη στο νοσοκομείο, όπου μου είπαν ότι θα κάνω την εισαγωγή για να με παρακολουθήσουν στενά.

Πυρετό έκανα στο θέατρο, δεν έπαθα έμφραγμα.

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπως είπαν, δεν πήγα καν, καμία σχέση, ποτέ, είναι ένα νοσοκομείο που δεν θέλω να πηγαίνω, γιατί εκεί «έφυγε» η μητέρα μου και μου θυμίζει έντονα το τι έζησα. Πήγα μια νύχτα στο «Γεννηματάς» μαζί με η Βάνα (Ραμπότα), για να μου κάνουν τις πρώτες εξετάσεις και μου είπε ο γιατρός να πάω από Δευτέρα να κάνω και κάποιες πιο εξειδικευμένες, γιατί του είπα ότι το Σαββατοκύριακο έχω παραστάσεις κι έκανα μια μαγνητική τη Δευτέρα.

Ούτε ανακοπή έπαθα ούτε με συνέφεραν με τεχνητή αναπνοή ούτε με απινιδισμό. Είχαν ζητήσει να έρθουν στο νοσοκομείο που βρισκόμουν κάποιοι δημοσιογράφοι, μάλιστα κάποιοι ήταν πολύ επίμονοι , τηλεφωνούσαν και στη Βάνα αρκετές φορές», ξεκαθάρισε στο Λοιπόν.

Αυτή την ηθοποιό από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» την θυμάστε; Σήμερα δεν θα την αναγνωρίζαμε ούτε και εμείς!

Αυτή την ηθοποιό το «Κωνσταντίνου και Ελένης» την θυμάστε; Είχε υποδυθεί την «Θεοδώρα Σκοπελούζου» στο επεισόδιο «Η καλή Σαμαρείτης». Σήμερα δεν θα την αναγνωρίζαμε ούτε και εμείς.

Εκτός της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, η οποία προβάλλεται μέχρι και σήμερα, έχει πρωταγωνιστήσει και στις σειρές «Εκείνες κι εγώ», «7 θανάσιμες πεθερές», αλλά και «Ιερή οικογένεια».

Τα τελευταία χρόνια απέχει από την τηλεόραση, ενώ πραγματοποιεί σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η «Ματίνα Μανταρινάκη»! 21 χρόνια μετά το Κωνσταντίνου και Ελένης!

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην παράσταση «Δον Ζουάν», με πρωταγωνιστές τον Νίκο Κουρή, τον Μάκη Παπαδημητρίου και τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Η ηθοποιός, Μαριάννα Λαγουρού έχει αλλάξει πολύ κατά το πέρασα των χρόνων και δεν θα την αναγνωρίζαμε στο δρόμο.

undefined

undefined

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κωνσταντίνου και Ελένης: Δεν φαντάζεστε τι κάνει και πώς είναι σήμερα η "Αλέκα"! Δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο "οινοχόος"!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Την κόρη της «Γκαρσόνας β» την έχετε δει; Παίζει σε βίντεο κλιπ και είναι κούκλα!

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr

Share