Δημήτρης Σταρόβας: Συγκινούν τα λόγια του μετά την κηδεία του Μαχαιρίτσα - «Είχα μιλήσει μαζί του μόλις...»!

Η αναφορά του στον τραγουδιστή που "τσακίζει" κόκαλα!

Δημήτρης Σταρόβας: Συγκινούν τα λόγια του μετά την κηδεία του Μαχαιρίτσα - «Είχα μιλήσει μαζί του μόλις...»!

Συγκινούν τα λόγια του Δημήτρη Σταρόβα μετά την κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. «Είχα μιλήσει μαζί του μόλις δυο ημέρες πριν...», είπε.

Χθες το μεσημέρι, φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές του τραγουδιστή σε κλίμα βαρύ πένθους τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία.

Ο τραγουδιστής αλλά και ηθοποιός, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και αναφέρθηκε στον αείμνηστο τραγουδιστή.

«Είναι αυτό το ξαφνικό που σε σοκάρει. Έχω μόνο να θυμάμαι πράγματα απίστευτα. Ήταν σαν μικρό παιδί. Λειτουργούσε αμιγώς με το συναίσθημα. Είχα μιλήσει μαζί του μόλις δύο ημέρες πριν τον θάνατό του. Λέγαμε να έρθει να δει την παράσταση που παίζω.

Δεν είχε παραπονεθεί το τελευταίο διάστημα για την υγεία του, και τελευταία ήταν σε μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του και σε ψυχολογικό επίπεδο. Ήταν αναπάντεχο. Ο Λαυρέντης έφυγε από τη ζωή στον ύπνο του. Και δίπλα να ήταν το ασθενοφόρο δεν θα μπορούσε να αλλάξει κάτι.

Σε ραδιόφωνα, σε αυτοκίνητα, σε ταξί, παντού παίζονταν τραγούδια του Λαυρέντη. Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο… δεν απαλύνει τον πόνο βέβαια, αλλά έχει το μεγαλείο του. Σε κάνει να νιώθεις ότι ήταν ένα άνθρωπος που αν μη τι άλλο δεν πέρασε μάταια από αυτόν τον κόσμο! Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις αυτό που αγαπάς και να επηρεάζεις ανθρώπους, γενιές ολόκληρες».

Δημήτρης Σταρόβας: Ξέσπασε σε κλάματα επί σκηνής για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! (Βίντεο)

Σε κλάματα ξέσπασε επί σκηνής ο Δημήτρης Σταρόβας, για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, με τον οποίο ήταν πολύ καλοί φίλοι.

Χθες, πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Πέτρας η θεατρική παράσταση «Toc Toc» και στο τέλος της, ο ηθοποιός θέλησε να πει λίγα λόγια για τον αείμνηστο τραγουδιστή.

Ο Δημήτρης Σταρόβας με σπασμένη φωνή, αποκάλυψε πως, πριν πεθάνει είχε μιλήσει με τον Λαυρέντη για να κανονίσουν πότε θα πάει να δει την παράσταση.

Τη συγκινητική στιγμή κατέγραψε σε βίντεο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου γράφοντας για τον φίλο του Δημήτρη στην λεζάντα: «Ο Δημήτρης ειναι σάν αδερφός μου… έχουμε περάσει και εχουμε ζησει πολλα πράγματα, και θα ζήσουμε και αλλα τόσα πρώτα ο Θεός… δεν τον είχα δεί ποτέ να κλαίει… και χθές έκλαψε για τον φίλο του τον Λαυρέντη… με έκανες και έκλαψα και εγώ αδερφέ μου… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΛΑΥΡΕΝΤΗ»

Διονύσης Σαββόπουλος: Το σπαραχτικό "αντίο" στον Μαχαιρίτσα - «Καπετάνιος με πλούσιο γέλιο»!

Το δικό του δημόσιο σπαρακτικό "αντίο" είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. «Καπετάνιος με πλούσιο γέλιο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο τραγουδιστής, "έφυγε" ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία 63 ετών από ανακοπή καρδιάς, μέσα στο σπίτι του.

Πολλοί αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν δημόσια, ανάμεσα τους και ο Διονύσης Σαββαόπουλος.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε:

Γεια σου ρε Λαυρέντη! Συνθέτη εσύ μεγάλων επιτυχιών, τραγουδιστή με φωνή όχι ωραία αλλά πολύ γοητευτική και εντελώς δική σου. Παίξαμε πολλές νύχτες μαζί, εσύ και εγώ.
Εσύ άλλοτε σαν μουτρωμένο παιδί και άλλοτε σαν καλόκαρδος καπετάνιος με πλούσιο γέλιο. Οι χαρισματικοί και ευαίσθητοι άνθρωποι σαν και εσένα είναι κατά βάθος ντροπαλοί και όταν τολμήσουν πια, να βγουν έξω και να τα πουν –αισθήματα, σκέψεις, γρατσουνιές- είναι σαν να χάνουν το έδαφος κάτω απ΄τα πόδια τους και τότε πάνε να ακουμπήσουν σε κάτι που μοιάζει με θυμό και άλλοτε με ξεγνοιασιά.

Τέλος πάντων. Αιωνίως παρούσα η φωνή σου ρε Λαυρέντη, γιατί είναι αληθινή, περήφανη και ελεύθερη. Ζωή σε εσάς Ελένη, Μαρία Κλάρα, Σωκράτη και σε εσάς καλοί μου ομότεχνοι, διότι χάσαμε έναν διακεκριμένο συνάδελφο, έναν αγαπημένο. Γλυκό φθινοπωράκι σου εύχομαι Λαυρέντη μου και σε χαιρετώ»

Διονύσης Σαββόπουλος Μαχαιρίτσας