Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έχω πολύ ωραία σχέση με τη μοιχεία»!

Και όμως το είπε!

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έχω πολύ ωραία σχέση με τη μοιχεία»!

«Έχω πολύ ωραία σχέση με τη μοιχεία», αποκαλύπτει σε συνέντευξη του πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός για την προσωπική του ζωή.

«Έχω πολύ ωραία σχέση με τη μοιχεία. Έχει πολύ ενδιαφέρον. Ανεβαίνει η αδρεναλίνη. Καλό είναι να ζούμε τη ζωή μας, με την προϋπόθεση να μην πληγώνουμε τους άλλους. Συνεπώς, καλό είναι να μη ξέρει ο άλλος ή εσύ αντίστοιχα. Από τη στιγμή, που θα σου συμβεί αυτό και θα το περάσεις, καλό είναι να το ευχαριστηθείς», ανέφερε ο ταλαντούχος.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» και ήταν αποκαλυπτικός.

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει και σοκάρει! «Με έδιωξαν από παράσταση όταν είπα ότι έχω καρκίνο»! (Βίντεο)

Οι ιθύνοντες των τηλεοπτικών σταθμών ετοιμάζονται πυρετωδώς για το νέο πρόγραμμα της νέας τηλεοπτικής σεζόν καθώς η τάση που επικρατεί δίνει ξανά τον πρώτο λόγο στη μυθοπλασία. Είναι η εποχή των ριμέικ, αφού σειρές που είχαν κάνει τεράστια επιτυχία στο παρελθόν επιστρέφουν στις οθόνες μας με νέα επεισόδια.

«Ο συγχωρεμένος Λευτέρης Καπώνης ήταν ο πρώτος που είχε την ιδέα να κάνει ριμέικ τη σειρά "Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή" είκοσι χρόνια μετά. Από εκεί ξεκίνησαν όλα και όλοι πλέον κάνουν αυτό το πράγμα τώρα», τόνισε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Πασίγνωστη ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έχω να το κάνω 15 χρόνια! Δεν έχει πια σημασία για μένα»!

Και όμως το είπε και μας άφησε άφωνους η πασίγνωστη ηθοποιός αφού αποκαλύπτει: «Έχω να το κάνω 15 χρόνια! Δεν έχει πια σημασία για μένα»!

Η ίδια, είχε δώσει στο παρελθόν μάχη με την κατάθλιψη και την διπολική διαταραχή, αλλά πλέον δηλώνει πια γαλήνια από ποτέ!

Πασίγνωστη ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έχω να το κάνω 15 χρόνια! Δεν έχει πια σημασία για μένα»!

Μάλιστα είχε παντρευτεί και δύο φορές αλλά λόγω κακής ψυχολογίας, διέλυσε και τους δύο γάμους της η ίδια! Η Λίντα Χάμιλτον ωστόσο, λίγο πριν πατήσει τα 63 μίλησε εκ βαθέων στις New York Times και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έχω χάσει τον λογαριασμό πλέον για το κρεβάτι... μετά από ένα σημείο απλά δεν το σκέφτεσαι»! Να σας θυμίσουμε και αυτό: Ελληνίδα ηθοποιός σύμβολο του σ3ξ επιστρέφει στον χώρο!