Δούκισσα Νομικού: Μας έδειξε το παιδικό δωμάτιο και πάθαμε πλάκα! Είναι όλο...

Είναι απίστευτο!

Δούκισσα Νομικού: Μας έδειξε το παιδικό δωμάτιο και πάθαμε πλάκα! Είναι όλο...

Η Δούκισσα Νομικού μας έδειξε για πρώτη φορά το παιδικό δωμάτιο της κόρης της και πάθαμε πλάκα. Είναι όλο ροζ και είναι τέλειο.

Η παρουσιάστρια μετράει αντίστροφα για να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της που θα είναι κοριτσάκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μαζί με τον σύζυγο της, κάνουν τις τελευταίες προετοιμασίες για το δωμάτιο και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την διακόσμηση που έχει με μια φωτογραφία.

Baby shower για την Δούκισσα Νομικού! Η τούρτα υπερπαραγωγή «τίγκα» στα ροζ!

Είναι όλο ροζ και έγραψε στην λεζάντα της: «Τελευταίες προετοιμασίες... Αυτή τη φορά, όλα στα ροζ. Μου φαίνεται περίεργο».

Δούκισσα Νομικού παιδικό δωμάτιο κόρης

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία με τον γιο της που θα σας κάνει να "λιώσετε"!

Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μία φωτογραφία με τον γιο της, η οποία θα σας κάνει να... λιώσετε!

Η παρουσιάστρια είδα την στιγμή και δεν την άφησε να πάει χαμένη, τραβώντας τη φωτογραφία!

Σε λίγο καιρό η Δούκισσα Νομικού θα γίνει για δεύτερη φορά μητέρα, με την παρουσιάστρια να περνάει πολύ χρόνο με τον γιο της Σάββα!

Ο μικρούλης έπαιζε με τον φίλο του και η Δούκισσα απαθανάτισε μία υπέροχη στιγμή με τα δύο παιδάκια να κρατιούνται χέρι-χέρι!

Δούκισσα Νομικού: Πήγε στη Μύκονο με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και όλοι κοίταγαν τα "παντοφλίνια" της! Έκαναν όλη την διαφορά!

«Προς το παρόν συμβαίνει αυτό», έγραψε η Δούκισσα στη φωτογραφία!

Δείτε την!

Γιος Δούκισσας

Δούκισσα Νομικού: Οι φωτογραφίες από την κουζίνα της! Τι μαγείρεψε;

Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε φωτογραφίες από την κουζίνα της και μας έδειξε τι μαγείρεψε! Εκτός από καλή μανούλα, ξέρει και να μαγειρεύει!

Αυτή την περίοδο η Δούκισσα μετράει αντίστροφα, καθώς σε λίγο καιρό θα πάρει στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της!

Η Δούκισσα Νομικού περιμένει το δεύτερο παιδάκι της, με την όμορφη παρουσιάστρια να μην έχει σταματήσει με μία από τις αγαπημένες της ασχολίες που είναι η μαγειρική.

Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη φωτογραφία από το δωμάτιο της κόρης της!

Μάλιστα με ανάρτησή της στο instagram μας έδειξε πώς έφτιαξε σπιτικό τουρσί!

«Το έχω φτάσει σε άλλο επίπεδο πια», έγραψε χαρακτηριστικά και ανέβασε τα "ντοκουμέντα".

Δούκισσα με μαγειρικήΔούκισσα Νομικού μαγείρεμα

Δούκισσα Νομικού: Το όνομα που θα δώσει στην κόρη της! Λόγια λατρείας για τον σύζυγό της!

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε για το όνομα που θα δώσει στην κόρη της, ενώ είπε και λόγια λατρείας για τον σύζυγό της!

Η συνέντευξη της παρουσιάστριας που αποκαλύπτει πολλά!

«Ναι, ναι μπαίνουμε στην τελική ευθεία και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ο πελαργός έρχεται!», δήλωσε η παρουσιάστρια στην Real Life για τον ερχομό της κόρης της και συνέχισε: «Ανυπομονούμε, πρώτα ο Θεός, να γνωρίσουμε και να αγκαλιάσουμε την κόρη μας που έρχεται στη ζωή για να ολοκληρώσει την ευτυχία μας»

Όσο για το όνομα της μικρούλας και αν έχουν αποφασίσει, είπε: «Όχι ακόμα! Το όνομα θα το αποφασίσουμε όταν με το καλό γεννηθεί η μικρή. Θα προέρχεται, όμως, από μέλος της οικογένειάς μας. Είμαστε παραδοσιακοί».

Δούκισσα Νομικού: Πήγε στη Μύκονο με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και όλοι κοίταγαν τα "παντοφλίνια" της! Έκαναν όλη την διαφορά!

Για τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη ανέφερε: «Ο Δημήτρης είναι τόσο τρυφερός και γλυκός. Είναι μοναδικό και ξεχωριστό πλάσμα. Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο σε απίστευτο βαθμό. Θαυμάζω τα πάντα πάνω του: την αισιοδοξία του, το μυαλό του, το χαμόγελό του, τον τρόπο που με φροντίζει, με αγαπά, τον τρόπο που αγαπάει τον Σάββα μας. Είναι εξαιρετικός πατέρας», είχε δηλώσει για εκείνον η γυναίκα της ζωής του.

Τέλος όσο για τα επαγγελματικά της σχέδιά ξεκαθάρισ: «Αυτή τη στιγμή το μόνο που υπάρχει στις σκέψεις μου είναι ο ερχομός της μικρής μου. Η απόλυτη προτεραιότητά μου είναι και θα είναι πάντα η οικογένειά μου».