Άντζελα Δημητρίου: Μαζί με την κόρη και τον γαμπρό της στη Μύκονο!

Οι φωτογραφίες από το νησί!

Άντζελα Δημητρίου: Μαζί με την κόρη και τον γαμπρό της στη Μύκονο!

Χαλάρωση στη Μύκονο για την Άντζελα Δημητρίου, η οποία βρέθηκε στο "νησί των ανέμων" μαζί με την κόρη της και τον γαμπρό της!

Οι φωτογραφίες από τις οικογενειακές στιγμές

Στη Μύκονο για live εμφανίσεις βρίσκεται η Άντζελα Δημητρίου, όμως δεν χάνει χρόνο για τους δικούς της ανθρώπους!

Η τραγουδίστρια πέρασε όμορφες στιγμές μαζί με την κόρη της Όλγα και τον γαμπρό της, στο "νησί των ανέμων".

Άντζελα Δημητρίου: Η πρώτη ανάρτηση της κόρης της για το χειρουργείο!

Δείτε τις φωτογραφίες

Άντζελα Δημητρίου: Γενέθλια για την τραγουδίστρια! Δεν πάει το μυαλό σας πόσο χρονών έγινε!

Γενέθλια για την Άντζελα Δημητρίου. Δεν πάει το μυαλό σας πόσο χρονών έγινε η τραγουδίστρια.

Η κόρη της, Όλγα θέλησε να της ευχηθεί μέσω των social media με μια φωτογραφία και γλυκές ευχές.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Όλγα δημοσίευσε μια φωτογραφία τους και έγραψε στη λεζάντα της:

«Σήμερα έχει γενέθλια ο δικός μου άγγελος επί γης!!!! Να τα 100στήσεις μανούλα μου, να σε έχουμε δίπλα μας πάντα να μας αγαπάς και να σε αγαπάμε να έχεις υγεία πάνω απ'όλα και να δεις πολλές χαρές από εμάς, να είσαι ευτυχισμένη και να δίνεις έτσι απλόχερα την αγάπη σου σε όλους μας, να μας ταξιδεύεις με την μελωδική σου φωνούλα και να παραμείνεις απλή γιατί η απλότητα σου είναι αυτή που κάνει όλο τον κόσμο να σε αγαπάει!!!! Σε λατρεύουμε, σ'αγαπάμε πάρα πάρα πάρα πολύ!!!!».

Η Άντζελα Δημητρίου έγινε 67 χρονών και παραμένει κούκλα.

Άντζελα Δημητρίου γενέθλια ηλικία

Άντζελα Δημητρίου: Το μεγάλο παράπονο! Έτρεμε η φωνή της όταν το έλεγε στους δημοσιογράφους! (Βίντεο)

Το μεγάλο της παράπονο αποκάλυψε η Άντζελα Δημητρίου στις κάμερες! Μάλιστα, έτρεμε η φωνή της όταν το έλεγε στους δημοσιογράφους.

Η τραγουδίστρια, έφερε σε αμηχανία τους δημοσιογράφους με την ερώτηση της πριν το αποκαλύψει. Διαβάστε παρακάτω...

Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον Alpha και ρωτήθηκε γιατί δεν θέλει να βγαίνει στην τηλεόραση με την ίδια να απαντάει: «Ρωτάτε εσείς γιατί;...»

Ενώ συνέχισε: «Πιστεύω ότι ένας καλλιτέχνης δεν είναι υποχρεωμένος να απαντάει σε ότι τον ρωτάει ο δημοσιογράφος. Δημοσιογράφος εντός εισαγωγικών, δεν έχει τόσο μεγάλη πείρα τόση που μπορεί να έχει ένας άλλος δημοσιογράφος. Πρέπει σε σεβόμαστε τον καλλιτέχνη που έχει μια πορεία στο ελληνικό τραγούδι και έχει 40 χρόνια και να μην σπιλώνουμε τον καλλιτέχνη ο οποίος κάποια στιγμή μπορεί να κάνει ένα σαρδάμ»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για πρώτη φορά! Η Άντζελα Δημητρίου απαντά αν έχει πάρει ναρκωτικά!

Η Άντζελα Δημητρίου έγινε και παρέμεινε η βασίλισσά του κόσμου που την ακολουθεί και την παρακολουθεί τα τελευταία 40 χρόνια.

Η ίδια τονίζει πως ποτέ δεν υπήρξε επιρρεπής σε καταχρήσεις όλα αυτά τα χρόνια στη νύχτα. «Το μεθύσι μου είναι το τραγούδι.Διαβάστε παρακάτω...

Δεν πίνω ούτε κάνω άλλα περίεργα πράγματα» λέει. Η μόνη συνήθειά της, πριν βγει στη σκηνή, ένας ελληνικός διπλός μέτριος. Κάτι σαν ιεροτελεστία. «Ακόμα και όταν πάω στο εξωτερικό παίρνω μαζί μου το ηλεκτρικό μπρικάκι, τον καφέ και τη ζάχαρη. Οι άλλοι απορούν» λέει γελώντας στο People.


Η ζωή την ανάγκασε να ωριμάσει πολύ νωρίς. Όταν χώρισαν οι γονείς της, έπρεπε να σηκώσει ένα μεγάλο φορτίο μόνη της. Στα 15 γέννησε το γιο της, τον Βαγγέλη, αλλά τον μεγάλωσε η θεία της. «Αυτό το παιδί έχει μια περίεργη ιστορία. Εξαιτίας πολλών παραγόντων δεν μπόρεσα να τον μεγαλώσω εγώ.