Ζωή Τζάνη: Ποιο είναι το φύλο του μωρού της πρώην του Γιάννη Σπαλιάρα;

Το ανακοίνωσε!

Ζωή Τζάνη: Ποιο είναι το φύλο του μωρού της πρώην του Γιάννη Σπαλιάρα;

Η Ζωή Τζάνη περιμένει μωράκι, με την πρώην σύντροφο του Γιάννη Σπαλιάρα να ανακοινώνει το φύλο του παιδιού!

Το ανακοίνωσε μέσω του instagram!

Η γυμνάστρια Ζωή Τζάνη περιμένει αγοράκι!

Η πρώην σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα έκανε την ανακοίνωση μέσω του instagram και περιμένει πώς και πώς την άφιξη του μικρού!

Γιάννης Σπαλιάρας: Έχετε δει την σύντροφο του; Είναι κουκλάρα!

Μάλιστα, μετά την γέννα ίσως και να δρομολογήσει τον γάμο με τον αγαπημένο της!

Ζωή Τζάνη: Η πρώην του Γιάννη Σπαλιάρα σε καυτές στιγμές με το νέο αμόρε!

Η Ζωή Τζάνη έχει ξεπεράσει τον Γιάννη Σπαλιάρα και βρίσκεται στην αγκαλιά του Γιάννη Κουκουτσάκη, με τον φωτογραφικό φακό να τους πιάνει σε καυτές στιγμές!

Το ζευγάρι είναι φουλ ερωτευμένο!

Η πρώην του Γιάννη Σπαλιάρα, Ζωή Τζάνη, είναι έγκυος από τον γνωστό κομμωτή Γιάννη Κουκουτσάκη και οι δυο τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Ο φωτογραφικός φακός την έπιασε στην παραλία με το νέο της αμόρε στην παραλία σε τρυφερές στιγμές!

Δείτε τις φωτογραφίες

Ζωή Τζάνη: Η πρώην του Γιάννη Σπαλιάρα σε καυτές στιγμές με το νέο αμόρε!Ζωή Τζάνη: Η πρώην του Γιάννη Σπαλιάρα σε καυτές στιγμές με το νέο αμόρε!Ζωή Τζάνη: Η πρώην του Γιάννη Σπαλιάρα σε καυτές στιγμές με το νέο αμόρε!Ζωή Τζάνη: Η πρώην του Γιάννη Σπαλιάρα σε καυτές στιγμές με το νέο αμόρε!Ζωή Τζάνη: Η πρώην του Γιάννη Σπαλιάρα σε καυτές στιγμές με το νέο αμόρε!Ζωή Τζάνη: Η πρώην του Γιάννη Σπαλιάρα σε καυτές στιγμές με το νέο αμόρε!Ζωή Τζάνη: Η πρώην του Γιάννη Σπαλιάρα σε καυτές στιγμές με το νέο αμόρε!Ζωή Τζάνη: Η πρώην του Γιάννη Σπαλιάρα σε καυτές στιγμές με το νέο αμόρε!

Ξεχάστε την Ζωή Τζάνη με αυτό το λουκ! Δείτε την πιο extreme αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η πρώην σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα!

H σέξι γυμνάστρια, πριν μερικές, πήρε την απόφαση να αλλάξει το hairlook της και να ανανεωθεί ενόψει του καλοκαιριού.

Η αλήθεια είναι ότι τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε καθώς αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα από τα μαλλιά της και έκανε την πιο τολμηρή αλλαγή, τα έβαψε... μωβ!

Μάλιστα, η ίδια παρουσίασε το νέο της hairlook της στους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την ίδια και τα σχόλια έπεσαν βροχή!