Η Δανάη Μπάρκα ξέσπασε κατά του Πάνου Καλίδη: "Στον τύπο που κρατάει όπλο σε αφίσα μπουζουκιών θα πω..."

Η ανάρτησή της!

Η Δανάη Μπάρκα ξέσπασε κατά του Πάνου Καλίδη:

Η Δανάη Μπάρκα ξέσπασε κατά του Πάνου Καλίδη για το ομοφοβικό του σχόλιο, γράφοντας ένα "σκληρό" μήνυμα!

Η μακροσκελής ανάρτηση της ηθοποιού.

Ακόμη ένας άνθρωπος από τον χώρο του θεάματος σχολίασε για τη δήλωση του Πάνου Καλίδη για τους ομοφυλόφιλους και την ομοφυλοφιλία!

Ο λόγος για την Δανάη Μπάρκα, η οποία έγραψε: «Σίγουρα δεν είμαι ειδική αλλά είμαι άνθρωπος και έχω υπάρξει «παιδί κάποιου». Βασιζόμενη σ αυτό θα πω στους γονείς να δώσουν στα παιδιά τους ΑΓΑΠΗ και μόνο έτσι θα γίνουν καλοί, δημιουργικοί και δυνατοί άνθρωποι. Να είναι στηρίγματα για εκείνα και να τους οδηγούν προς το φως. Στα παιδιά που μπορεί να νιώθουν ότι είναι κάτι «διαφορετικό» από τους άλλους θα πω να είναι χαρούμενα. Όλοι είμαστε διαφορετικοί από όλους. Αγαπήστε αυτή την διαφορά, βρείτε την γοητεία σε αυτήν και ορμήξτε στη ζωή για να είστε χαρούμενοι όπως γουστάρετε. Στον τύπο που κρατάει όπλο σε αφίσα μπουζουκιών και μεγαλώνει παιδιά έχοντας ομοφοβικές απόψεις. Θα πω ένα πράγμα: Κρίμα».

Νίκος Μουτσινάς: Το έξαλλο μήνυμά του για τον Πάνο Καλίδη και την ομοφυλοφιλία! "Ξύπνησα το πρωί και..."

Ο Νίκος Μουτσινάς έστειλε το μήνυμά του για τον Πάνο Καλίδη και τις δηλώσεις του για την ομοφυλοφιλία, μη μπορώντας να το πιστέψει!

Πιο έξαλλος από ποτέ ο γνωστός παρουσιαστής με τα όσα διάβασε!

Οι δηλώσεις του Πάνου Καλίδη για την ομοφυλοφιλία σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων και μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς πήρε θέση!

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής έγραψε στο instagram: «Και ξυπνάω το πρωί και ξαφνικά βρίσκομαι έναν αιώνα πίσω... Ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο; Γιατί έπρεπε να μας πεις για τους ποπούς που βλέπεις με τον γιο σου ρε Πάνο; Γιατί από το πουθενά να μάθουμε ότι δεν έχεις ιδέα για την ομοφυλοφιλία και την αντιμετωπίζεις σαν “αρρώστια” και μακριά από μας ρε Πάνο; Γιατί δεν έμεινες στα ωραία τραγούδια σου ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο αφού οι ψυχολόγοι είναι ειδικοί, δεν αφήνεις να μιλάνε αυτοί και όχι εσύ ρε Πάνο;».

undefined

Αντίνοος Αλμπάνης: Η απάντησή του στον Πάνο Καλίδη για την ομοφυλοφιλία!

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έδωσε την απάντησή του στον Πάνο Καλίδη για την ομοφυλοφιλία, μετά τις δηλώσεις του τραγουδιστή που δημιούργησαν σάλο!

Τι έγραψε ο γνωστός ηθοποιός;

Ο Πάνος Καλίδης προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις του περί ομοφυλοφιλίας και ένας από τους καλλιτέχνες που πήραν θέση ήταν και ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο ηθοποιός με ανάρτησή του στο instagram έγραψε: «Φίλε Πάνο, σου έχω νέα! Το να υποστηρίζεις την ομοφυλοφιλία δεν σε κάνει ομοφυλόφιλο. Όπως επίσης το να υποστηρίζεις τις χελώνες δεν σε κάνει καρέτα καρέτα. Σοκ; Καλημέρα και καλό διάβασμα».

undefined

Αθηνά Οικονομάκου: "Τρελαμένη" με τη δήλωση του Καλίδη! "Έλεος πια με την βλακεία!"

Οι δηλώσεις του Πάνου Καλίδη για την ομοφυλοφιλία έκανε την Αθηνά Οικονομάκου να "τρελαθεί", κάνοντας λόγο για βλακεία!

Η ηθοποιός έκανε αναρτήσεις στο instagram για το ζήτημα που έχει πάρει διαστάσεις!

Ο Πάνος Καλίδης έκανε δηλώσεις οι οποίες προκάλεσαν αντιδράσεις, λέγοντας πως είναι κατά της ομοφυλοφιλίας, αλλά όχι κατά των ομοφυλόφιλων!

Μετά τη Μαίρη Συνατσάκη και η Αθηνά Οικονομάκου εξοργίστηκε με τα όσα είπε ο τραγουδιστής, κάνοντας αναρτήσεις στο instagram για το συγκεκριμένο θέμα.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός έγραψε: «Έλεος πια με την βλακεία... Θλίβομαι πραγματικά με αυτά που διαβάζω... Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς "κουπεπέ"».