Γιώργος Λιάγκας: «Διχασμένη» η κατάστασή του! Από την χαρά στην... λύπη!

Τι συνέβη με τον παρουσιαστή;

Γιώργος Λιάγκας: «Διχασμένη» η κατάστασή του! Από την χαρά στην... λύπη!

«Διχασμένη» η κατάσταση του Γιώργου Λιάγκα αφού ο παρουσιαστής πήγε από την χαρά... στην λύπη!

Διότι, αν και το Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα σάρωσε στους πίνακες τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό, το Guess my age πέρασε και δεν ακούμπησε!

Προσέξτε όμως: Δεν είναι ότι το παιχνίδι δεν έκανε καλά ή ικανοποιητικά νούμερα... Το θέμα είναι ότι το Open το έφαγε κανονικά στην στροφή και έκαναν ακριβώς τα ίδια ποσοστά! Τι εννοώ με αυτό; Ότι το Open παίρνει κεφάλια στον ανταγωνισμό και μια σαρώνει με το X factor και την άλλη κάνει ακριβώς τα ίδια νούμερα με ένα πολύ μεγάλο κανάλι!

Αυτό από μόνο του, δημιουργεί προβληματισμό για το τι μέλλει γενέσθαι. Ωστόσο, για να είμαστε δίκαιοι να τονίσουμε ότι το κόνσεπτ από το Guess my age μόλις τώρα συστήθηκε στο κοινό και θέλει και αυτό το χρόνο του για να δείξει δείγματα γραφής.... Δείτε τα τέταρτα του Guess my age:

14
16,4
13,8
12,5

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό στην βραδινή ζώνη:

Βραδινή ζώνη

ΣΚΑΙ: Guess my age 14,2

Alpha: Greys Anatomy XII 14

Open: Hitman πράκτορας 47 14,2

ANT1: Κάτι χωρισμένα παλικάρια 11,4

O Γιώργος Λιάγκας "έδωσε στεγνά" το πρώην κανάλι του - «Στέλεχος του ΑΝΤ1 είχε πει για τον Ρέμο ότι...»! (Βίντεο)

O Γιώργος Λιάγκας "έδωσε στεγνά" το πρώην κανάλι του κάνοντας την αποκάλυψη: «Στέλεχος του ΑΝΤ1 είχε πει ότι ο Ρέμος δεν πουλάει».

Πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ έκανε η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», με τον παρουσιαστή να έρχεται και πάλι στην τηλεόραση έπειτα από τρία χρόνια.

Μάλιστα, μετά από δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου, δεν δίστασε να κάνει μια αποκάλυψη και να δώσει στεγνά το πρώην κανάλι του.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, υπήρχε στέλεχος του ΑΝΤ1 που όταν ρωτήθηκε αν θέλουμε τον Ρέμο, απάντησε πως δεν πουλάει, ενώ ο Πέτρος Ιακωβίδης πουλάει περισσότερο. Μάλιστα, ραδιοφωνικός σταθμός του καναλιού, δεν έπαιζε τα τραγούδια του.