Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκαλύπτει πρώτη φορά για την αποχώρηση του Δημήτρη Παπανώτα από την εκπομπή της!

«Ο Δημήτρης είναι...»!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκαλύπτει πρώτη φορά για την αποχώρηση του Δημήτρη Παπανώτα από την εκπομπή της!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει για πρώτη φορά για την αποχώρηση του πρώην συνεργάτη της, αλλά και φίλου της, Δημήτρη Παπανώτα, από την εκπομπή της, «Happy Day».

Η ίδια κάνει πρεμιέρα στον AlphaTv την ερχόμενη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, και για πρώτη φορά από την εκπομπή θα απουσιάζει ο Δημήτρης Παπανώτας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε συνέντευξη που παραχώρησε απαντά πρώτη φορά για το τέλος της συνεργασίας τους.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και εκτιμώ ιδιαίτερα. Ήταν στο πλευρό μου πάρα πολλά χρόνια και οι λόγοι που έφυγε δεν είχαν να κάνουν με εμένα ή με την ίδια την εκπομπή. Δέχτηκε μια καλύτερη οικονομική πρόταση, σε μια χρονική στιγμή που τον κατανοώ πλήρως που την αποδέχτηκε. Κάθε άνθρωπος είναι αναντικατάστατος, ωστόσο μια εκπομπή είναι ένας ζωντανός οργανισμός και όταν κάποιος που ήταν στο πλευρό μας αποφασίζει να κάνει κάτι άλλο οφείλουμε να το σεβόμαστε και να προχωράμε μπροστά».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτό είναι το νέο πρόσωπο «βόμβα» στην εκπομπή της!

Αυτό είναι το νέο πρόσωπο «βόμβα» που μπαίνει στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και παίρνει την θέση του Δημήτρη Παπανώτα.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δίνοντας λεπτομέρειες για τις αλλαγές που θα δούμε στο πάνελ και στις ενότητες.

Μάλιστα, όπως είδαμε να γράφει στην λεζάντα της, Ο Χάρης Χριστόπουλος θα είναι το νέο πρόσωπο που θα βλέπουμε καθημερινά στο πάνελ της.

Συγκεκριμένα, έγραψε στην λεζάντα:

«Happy Days για όλους από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 8:00!
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιστρέφει για 7η σεζόν για να έχουμε καθημερινά μια φωτεινή, αισιόδοξη… «Happy Day στον Alpha»!
Μαζί της η πιο κεφάτη ομάδα και καταξιωμένοι δημοσιογράφοι φωτίζουν με όμορφα χρώματα την καθημερινότητά μας, ενώ εξειδικευμένοι συνεργάτες αναλαμβάνουν να μας ενημερώσουν και να μας ψυχαγωγήσουν.
Στην παρέα της καθημερινά θα μοιράζουν νέα, ατάκες και χαμόγελα, οι: Χάρης Χριστόπουλος, Τίνα Μεσσαροπούλου, Κώστας Φραγκολιάς, Βασίλης Γρηγορόπουλος, Μαρία Αντωνά, Χρήστος Βαρθαλίτης.
Τον παλμό της επικαιρότητας θα δίνει ο Δήμος Βερύκιος.
Την πιο «Happy» συνταγή της τηλεόρασης ολοκληρώνουν διακεκριμένοι επαγγελματίες απ’ όλους τους χώρους:
Μαθήματα μαγειρικής παραδίδει ο chef Ζαν Λουί Καψαλάς.
Σε γλυκές «αμαρτίες» θα μας παρασύρει ο pastry chef Δημήτρης Χρονόπουλος.
Τα μυστικά των σταρ του Χόλυγουντ μαρτυρά ο Γιώργος Σατσίδης.
Τα ζωδιακά σφηνάκια της ημέρας σερβίρει ο Γιώργος Ματσάγκος.
Φως σε θέματα ψυχολογίας ρίχνει η Άννα Κανδαράκη.
Θέματα Παιδιού και Οικογένειας αγγίζει η Ζωή Κρονάκη.
Από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 8:00 έρχεται μια… «Happy Day στον Alpha»!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ασκήσεις στην παραλία με τα παιδιά της!

Ασκήσεις στην παραλία με τα παιδιά της έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια λατρεύει να περνάει χρόνο με τις κόρες και το γιο της.

Με ένα σύντομο διάλειμμα, αφού πρόσφατα επέστρεψε για να γυρίσει το trailer της εκπομπής της, συνεχίζει να γεμίζει τις μπαταρίες της στην Πάρο, όπου πέρασε σχεδόν εξ ολοκλήρου τους τελευταίους δύο μήνες.

Οι οικογενειακές διακοπές φτάνουν στο τέλος τους σιγά-σιγά, με την παρουσιάστρια του Alpha πάντως να επιστρέφει έχοντας πλούσιες αναμνήσεις από αυτό το καλοκαίρι, καθώς πέρασε άφθονο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της, Νάγια, Μαίρη και Γιάννη-Εφραίμ.

Σταματίνα Τσιμτσιλή παιδιά παραλία Πάρος

Το YOU τη συνάντησε στην αγαπημένη της παραλία, τη Μικρή Σάντα, να συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αφού το τελευταίο διάστημα έχει δείξει επανειλημμένα πόσο αγαπάει τις ασκήσεις με σανίδα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή παιδιά παραλία Πάρος

Τις τελευταίες εβδομάδες, θέλοντας να διατηρηθεί σε φόρμα έχει ξεκινήσει εντατικό πρόγραμμα άσκησης, αντικαθιστώντας το TRX και το τρέξιμο που κάνει όσο βρίσκεται στην Αθήνα, με κολύμπι και θαλάσσια σπορ που συνοδεύουν ιδανικά τον ήλιο και τη θάλασσα των Κυκλάδων.

Σταματίνα Τσιμτσιλή παιδιά παραλία Πάρος

Παρ' ότι είναι μητέρα τριών παιδιών διατηρείται σε άψογη φόρμα και έχει χάσει εδώ και καιρό τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της τελευταίας εγκυμοσύνης της, κάτι που μαρτυρούν οι εμφανίσεις της με μαγιό.

Σταματίνα Τσιμτσιλή παιδιά παραλία Πάρος

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει!

Σταθερή παραμένει η κατάσταση στην έκτη χρονιά του «Happy Day», με μία μόνο μικρή έκπληξη, αφού επιστρέφοντας θα βρεθεί με τηλεοπτικούς συγκάτοικους τους «Κου-Κου». Με την επικείμενη συγχώνευση Alpha - Star πάντως αναμένονται περαιτέρω αλλαγές και ακούγεται πολύ έντονα πως θα μετακομίσει σε μεγαλύτερο πλατό. Όσον αφορά τη σύνθεση του πάνελ της, η Σταματίνα ακολουθεί τη ρήση «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», αφού δεν ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές. Για τη θέση του Δημήτρη Παπανώτα, που αποχώρησε στο τέλος της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν, ακούστηκαν δυνατά τα ονόματα του Νίκου Αναδιώτη και του Θανάση Πάτρα, με τον πρώτο μάλιστα να επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο δεύτερος είναι εκείνος που εμφανίζεται ως επικρατέστερος αντικαταστάτης μέχρι στιγμής.

Βρήκαμε τι φοράει

Η Σταματίνα με ολόσωμο μαγιό (παρόμοιο θα βρεις στο stefaniafrangista.com)

Σταματίνα Τσιμτσιλή παιδιά παραλία Πάρος

ΑΠΌ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Φωτογραφίες: PAPADAKIS PRESS/ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ