Πάνος Καλίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το σάλο με τη συνέντευξη του για τους ομοφυλόφιλους!

Απαντάει για πρώτη φορά σε όλους τον έδειξαν με το δάχτυλο!

Πάνος Καλίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το σάλο με τη συνέντευξη του για τους ομοφυλόφιλους!

Τις πρώτες δηλώσεις μετά τη συνέντευξη του για τους ομοφυλόφιλους έκανε ο Πάνος Καλίδης, στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Λίγες ώρες πριν, η σύζυγος του με μια ανάρτηση της στο Instagram ξέσπασε για όσους celebrities τον έχουν κατακρίνει για την άποψη του.

Ο γνωστός τραγουδιστής είπε, μεταξύ άλλων: «Έχει δοθεί μεγάλη έκταση στο θέμα χωρίς να θέλω να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν ήθελα ποτέ να καταφέρω εναντίον των ομοφυλόφιλων και δεν καταφέρθηκα ποτέ. Αυτό που έγραψαν είναι ότι δεν συμφωνώ με την ομοφυλοφιλία και είμαι φίλος με τους ομοφυλόφιλους. Που έχει διαφορά για μένα.

Σε λίγο καιρό θα παντρέψω ζευγάρι ομοφυλόφιλων στην Αγγλία. Αγαπώ τους ομοφυλόφιλους και με αγαπάνε. Είμαστε φίλοι. Όπως δεν θα μου άρεσε να βλέπω ένα ζευγάρι στρέιτ να φιλιέται στον δρόμο, το ίδιο πιστεύω και για τους ομοφυλόφιλους. Σώνει και καλά να το επιδεικνύει ο άλλος. Είμαι υπέρ στο να κάνει ο άλλος αυτό που νιώθει. Στην ελευθερία του ανθρώπου».

Όσο για τις αναρτήσεις που έγιναν εναντίον του είπε: «Όπως εγώ είπα ελεύθερα την άποψή μου είπαν και τα κορίτσια τη δική τους. Καλά έκαναν».

Νίκος Μουτσινάς: Το έξαλλο μήνυμά του για τον Πάνο Καλίδη και την ομοφυλοφιλία! "Ξύπνησα το πρωί και..."

Ο Νίκος Μουτσινάς έστειλε το μήνυμά του για τον Πάνο Καλίδη και τις δηλώσεις του για την ομοφυλοφιλία, μη μπορώντας να το πιστέψει!

Πιο έξαλλος από ποτέ ο γνωστός παρουσιαστής με τα όσα διάβασε!

Οι δηλώσεις του Πάνου Καλίδη για την ομοφυλοφιλία σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων και μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς πήρε θέση!

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής έγραψε στο instagram: «Και ξυπνάω το πρωί και ξαφνικά βρίσκομαι έναν αιώνα πίσω... Ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο; Γιατί έπρεπε να μας πεις για τους ποπούς που βλέπεις με τον γιο σου ρε Πάνο; Γιατί από το πουθενά να μάθουμε ότι δεν έχεις ιδέα για την ομοφυλοφιλία και την αντιμετωπίζεις σαν “αρρώστια” και μακριά από μας ρε Πάνο; Γιατί δεν έμεινες στα ωραία τραγούδια σου ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο αφού οι ψυχολόγοι είναι ειδικοί, δεν αφήνεις να μιλάνε αυτοί και όχι εσύ ρε Πάνο;».

undefined

Αντίνοος Αλμπάνης: Η απάντησή του στον Πάνο Καλίδη για την ομοφυλοφιλία!

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έδωσε την απάντησή του στον Πάνο Καλίδη για την ομοφυλοφιλία, μετά τις δηλώσεις του τραγουδιστή που δημιούργησαν σάλο!

Τι έγραψε ο γνωστός ηθοποιός;

Ο Πάνος Καλίδης προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις του περί ομοφυλοφιλίας και ένας από τους καλλιτέχνες που πήραν θέση ήταν και ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο ηθοποιός με ανάρτησή του στο instagram έγραψε: «Φίλε Πάνο, σου έχω νέα! Το να υποστηρίζεις την ομοφυλοφιλία δεν σε κάνει ομοφυλόφιλο. Όπως επίσης το να υποστηρίζεις τις χελώνες δεν σε κάνει καρέτα καρέτα. Σοκ; Καλημέρα και καλό διάβασμα».

undefined