Αντώνης Ρέμος: Πόσο κοστίζει το εισιτήριο για τη συναυλία του στο Μονακό; (Βίντεο)

Δεν θα το πιστεύετε!

Αντώνης Ρέμος: Πόσο κοστίζει το εισιτήριο για τη συναυλία του στο Μονακό; (Βίντεο)

Ποιο είναι το κόστος του εισιτηρίου για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Μονακό; Η εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" έκανε την αποκάλυψη!

Αρκετά "τσιμπημένη" η τιμή για όποιον θέλει να δει από κοντά τον γνωστό τραγουδιστή!

Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ έκανε την αποκάλυψη για το πόσο κοστίζει το εισιτήριο για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου, στις 27 Σεπτεμβρίου στο Μονακό!

The Voice: Μετά την Φουρέιρα είχαν και δεύτερο όχι από αυτή την τραγουδίστρια!

Το κόστος, λοιπόν, φτάνει στα 1.500 ευρώ μέσα στο οποίο θα περιλαμβάνεται και το μενού της βραδιάς, απ΄ όπου δεν θα λείπουν τα ψητά ελληνικά κρέατα!

Δείτε το βίντεο

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια έριξε «πυρά» κατά του Αντώνη Ρέμου! «Είναι εντελώς σκυλέ»!

Έριξε «πυρά» κατά του Αντώνη Ρέμου γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια! Μεταξύ άλλων είπε: «Είναι εντελώς σκυλέ»!

Είναι γνωστή για τον αυθόρμητο χαρακτήρα της και πάντα εκφράζεται δημόσια χωρίς να μασά τα λόγια της.

Ο λόγος για την κόρη του μεγάλου Μανώλη Ρασούλη, Ναταλία Ρασούλη που ανοίγει «πυρ» στον Αντώνη Ρέμο για την εμφάνισή του στη Λυρική Σκηνή.

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια έριξε «πυρά» κατά του Αντώνη Ρέμου! «Είναι εντελώς σκυλέ»!

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής θα κάνει μια guest εμφάνιση στην συναυλία του Guy Manoukian τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στην Εθνική Λυρική Σκηνή, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και αυτό προκάλεσε τα «καυστικά» σχόλια της κόρης του Ρασούλη.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Έλα ρε Ρέμο τεράστιε. Τρελανέ μας. Και Σκάλα του Μιλάνου εύχομαι. Μια παραγγελιά για με πλιζ: E lucevan le stelle κι εγώ δέκα ταψιά γαρύφαλλα για πάρτη σου. Καλά δεν τα λέω; (προσοχή στους τίτλους παιδιά)».

Ωστόσο ο Αντώνης Ρέμος δεν θα εμφανιστεί στην όπερα, αλλά στο συναυλιακό χώρο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΣΝ και αυτό θέλησε να το επισημάνει και η ίδια αναφέροντας πως στα δημοσιεύματα για την είδηση της εν λόγω συναυλίας δεν θα έπρεπε να αναφέρουν ότι θα τραγουδήσει ο Ρέμος στη Λυρική.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Η λυρική είναι πάντα συνδυασμένη με την όπερα. Αλλιώς ας την έλεγαν συναυλιακή».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

 Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια έριξε «πυρά» κατά του Αντώνη Ρέμου! «Είναι εντελώς σκυλέ»!

Οι αιχμές δεν τέλειωσαν όμως εκεί, αφού ένας διαδικτυακούς της φίλος ανέφερε: «Ο βραχνοκόκορας ξαναχτυπά!» και εκείνη απάντησε: «Έχει βραχνιάσει; δεν είναι κακός τραγουδιστής. απλά είναι εντελώς σκυλέ».

Παντελής Παντελίδης: Το «καρφί» της μητέρας του στον Αντώνη Ρέμο μετά τις δηλώσεις για τον θάνατό του!

Ο Αντώνης Ρέμος σε συνέντευξη που παραχώρησε έκανε δηλώσεις για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Λίγες ώρες μετά η μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή «πέταξε ένα καρφί» στον Αντώνη Ρέμο όλο νόημα!

Ο γνωστό τραγουδιστής, Αντώνης Ρέμος, για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι γνωρίζει τι συνέβη τη μοιραία βραδιά πριν χάσει τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή του «Αυτοψία». Μεταξύ άλλων είπε:

«Είναι πολύ λυπηρό όλο αυτό που έγινε μετά τον θάνατο του Παντελή. Είναι τεράστιο λάθος ο τρόπος που διαχειρίστηκαν τα πράγματα γύρω από τον θάνατο του παιδιού. Δεν θα πω ποιοι και πως, αλλά η διαχείριση όλου του πράγματος ήταν λάθος, ήταν εγκληματική. Κατηγορήθηκαν και στιγματίστηκαν άνθρωποι τσάμπα. Τα δύο τα κορίτσια, επειδή πραγματικά ξέρω τι συνέβη εκείνο το βράδυ, μαζί με την ψυχή του Παντελή “δολοφονήθηκαν” και οι ψυχές των κοριτσιών. Και το θεωρώ πολύ άδικο και κρίμα να καταστρέφεις δύο κοπέλες που το μόνο “έγκλημα” που έκαναν ήταν να συνοδεύσουν σαν φίλες εκείνο το μοιραίο βράδυ τον Παντελή. Ο Παντελής ήταν ένα αξιαγάπητο πλάσμα, ένα παιδί βγαλμένο μέσα από την κοινωνία της Ελλάδος. Ένας λαϊκός ήρωας και συνάμα μια υπέροχη ψυχή».

Μετά τη συνέντευξή του η μητέρα του αξέχαστου τραγουδιστή, Αθηνά Παντελίδου, «πέταξε» την σπόντα της, μέσω instastory!

Είδε όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής για τον γιο της και απάντησε: «Πολλοί οι τραγικοί, μικρή η Επίδαυρος»

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

μαμα Παντελίδη