Μαίρη Συνατσάκη: Με εντυπωσιακό νέο hair look! Έβγαλε τα extensions!

Δείτε το νέο της μαλλί!

Μαίρη Συνατσάκη: Με εντυπωσιακό νέο hair look! Έβγαλε τα extensions!

Νέο hair look για την Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μας έδειξε πώς έφτιαξε τα μαλλιά της αυτή τη φορά χωρίς extensions!

Ανανεωμένη για το φθινόπωρο που ήρθε!

Η Μαίρη Συνατσάκη "ανέβασε" μία φωτογραφία στο instagram για να μας δείξει το νέο της hair look!

Η παρουσιάστρια αφαίρεσε τα extensions, έχοντας πλέον αφέλειες και μία τάση στο καρέ!

Μαίρη Συνατσάκη: Ευχήθηκε με ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον Νίκο Μουτσινά!

Μάλιστα έγραψε: «ΤΙ ΠΑΛΙ;;; παιδιά πολύ ωραία η μαλλούρα δε λεω, αλλά πονούσαν αυτοί οι σατανάδες κολλημένοι στον εγκέφαλο, οπότε τώρα φτου ξελευτερία! #freshcut #newhair #bangs #again».

Για δείτε, της πάει;

Μαίρη Συνατσάκη: Η δημόσια έξαλλη απάντηση στον Καλίδη και τις δηλώσεις του για την ομοφυλοφιλία!

Έξαλλη έγινε η Μαίρη Συνατσάκη με τον Πάνο Καλίδη και τις δηλώσεις που έκανε για την ομοφυλοφιλία και θέλησε να του απαντήσει δημόσια.

Η παρουσιάστρια είναι δίπλα στα νέα παιδιά και μέσα από το κανάλι της στο Youtube, αλλά και στο Instagram δίνει τις δικές της συμβουλές.

Η Μαίρη Συνατσάκη, διαβάζοντας τις δηλώσεις που έκανε ο τραγουδιστής στο περιοδικό Λοιπόν λέγοντας:

«Με το γιόκα μου θα βάλω να δούμε ένα ωραίο σέξι βίντεο κλιπ, όμορφα κορίτσια που θα κουνάνε τον ποπό τους, ενώ στα κορίτσια μου δεν θα τους βάλω να δουν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι να φιλιούνται και να με ρωτάνε: «Τι κάνουν αυτοί οι δύο εκεί μπαμπά;». Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι. Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας… αν εξελιχθεί η ομοφυλοφιλία, που θα καταλήξει, σε κάτι καλό; Όταν ένας ομοφυλόφιλος υιοθετήσει ένα παιδί και το μεγαλώσει ως πατέρας, αυτό είναι καλό. Αν ένας ομοφυλόφιλος, εξωτερικά άντρας, το μεγαλώσει σαν μητέρα, το παιδί όταν καταλάβει πολύ γρήγορα τι γίνεται, μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα. Ειδικοί είναι οι ψυχολόγοι σε αυτό. Δεν είναι το φυσιολογικό αυτό. Δικαίωμα να μεγαλώσουν ένα παιδί έχουν όλοι, αλλά δεν είναι το ίδιο να μεγαλώνεις ένα παιδί κι ένα ζώο», έγινε έξαλλη.

Μέσα από τα Instastories της, ξέσπασε και εξέφρασε την αντίθετη γνώμη της, λέγοντας μάλιστα πως όσα παιδιά βιώνουν τα ίδια από τους γονείς τους να απευθυνθούν σε μια γραμμή υποστήριξης.

Μαίρη Συνατσάκη: Το ηχηρό δημόσιο μήνυμα που «λύγισε» τους πάντες!

Η Μαίρη Συνατσάκη έστειλε ένα ηχηρό δημόσιο που «λύγισε» τους πάντες! Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, λένε και αυτή είναι η απόδειξη!

Η όμορφη παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ωστόσο, η Μαίρη Συνατσάκη πολλές φορές έχουμε δει πως μοιράζεται και τους προβληματισμούς της μέσα από τα social media της και δεν είναι λίγες οι φορές που την είδαμε να κινητοποιεί τον κόσμο που την ακολουθεί πιστά να συμμετάσχουν σε κοινωφελείς οργανισμούς και γενικότερα με όποιον τρόπο μπορούν να συμβάλλουν για ένα ευρύτερο καλό.

Έτσι κι αυτήν την φορά η γνωστή παρουσιάστρια και Youtuber μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα!

Συγκεκριμένα μέσα από Instastories θέλησε να προωθήσει μια ιδέα που κυκλοφόρησε στην Αμερική, μήπως και έρθει και στην Ελλάδα.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Να κάτι που θα ήταν τέλειο να κυκλοφορήσει μαζικά. Κούκλες με τεχνητά πρόσθετα μέλη!».

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ήταν η εξής:

Μαίρη Συνατσάκη: Το ηχηρό δημόσιο μήνυμα που «λύγισε» τους πάντες!

Και φυσικά δεν σταμάτησε εκεί, καθώς θέλοντας να δείξει πως κάθε γυναίκα πρέπει να αγαπά το σώμα της με τις ατέλειές του, δημοσίευσε και μία φωτογραφία από κούκλα Barbie με… κυτταρίτιδα!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μαίρη Συνατσάκη: Το ηχηρό δημόσιο μήνυμα που «λύγισε» τους πάντες!