Νίκος Μουτσινάς: Μεγάλη ατυχία για τον παρουσιαστή! Πολύ στεναχωρημένος!

Τι συνέβη;

Νίκος Μουτσινάς: Μεγάλη ατυχία για τον παρουσιαστή! Πολύ στεναχωρημένος!

Μεγάλη ατυχία για τον Νίκο Μουτσινά, με τον παρουσιαστή να είναι πολύ στεναχωρημένος!

Η ανακοίνωση στο instagram που έκανε γνωστό το γεγονός!

Στην τελευταία παράσταση της "Βερβερίτσας" του Νίκου Μουτσινά στην Πάτρα συνέβη κάτι απρόοπτο, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθεί!

Η ξαφνική μπόρα ανάγκασε το έργο να σταματήσει, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί!

Νίκος Μουτσινάς: Η έκπληξη για τα γενέθλιά του! Πόσο χρονών έγινε; (Βίντεο)

Αναλυτικά η ανακοίνωση μέσω του instagram: Σήμερα στην τελευταία μας παράσταση, έβρεξε, οπότε αναγκαστήκαμε να την ακυρώσουμε! Πάτρα σ ‘ ευχαριστουμε για την αγαπη που μας έδειξες! Επίσης, σας ευχαριστουμε παρα πολυ ολους ανα την Ελλάδα που ηρθατε και είδατε την βερβερίτσα μας! Ελπιζουμε να το απολαύσατε οσο και εμεις!

Μόλις έσκασε! Πότε θα κάνει πρεμιέρα το «Καλό Μεσημεράκι»;

Μόλις έσκασε η είδηση! Πότε θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, με τίτλο «Καλό Μεσημεράκι»;

Οι θαυμαστές του περιμένουν με αγωνία να τον ξανά δουν στους τηλεοπτικούς δέκτες, αυτήν την φορά στον ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 15:00 η ώρα και θα καλησπερίσει όλους τους θαυμαστές του, έχοντας δίπλα του την Ματίνα Νικολάου και τους Alcatrash.

Η ανακοίνωση της ημερομηνίας για την πρεμιέρα του, την έκανε έκανε ο επίσημος λογαριασμός της εκπομπής στο Instagram.

Νίκος Μουτσινάς: Θα τρελαθείτε! Έβγαλε... μαλλιά και μάλιστα ξανθά!

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις:

Μόλις έσκασε! Πότε θα κάνει πρεμιέρα το «Καλό Μεσημεράκι»;

Μόλις έσκασε! Πότε θα κάνει πρεμιέρα το «Καλό Μεσημεράκι»;

Νίκος Μουτσινάς: Η «απώλεια» του χτύπησε την πόρτα! Η δημόσια ανακοίνωση!

Η «απώλεια» χτύπησε την πόρτα του Νίκου Μουτσινά! Έγινε γνωστό με μια δημόσια ανακοίνωση!

Ο γνωστός ηθοποιός πέρασε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά στον OpenTv με την εκπομπή του «Για την Παρέα», αλλά και με την θεατρική παράσταση που έγραψε και σκηνοθέτησε την «Βερβερίτσα».

Η παράσταση «Βερβερίτσα» μετά την περσινή επιτυχία στην Αθήνα, έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε στο πλευρό του τις αγαπημένες του φίλες Μαρία Σολωμού και Ματίνα Νικολάου και πέρασαν όλοι μαζί ένα ξεχωριστό καλοκαίρι.

Ωστόσο, το απόγευμα της Πέμπτης η Μαρία Σολωμού έκανε μία ανακοίνωση που προκάλεσε έκπληξη στους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές της μια δημοσίευση μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και έκανε γνωστό πως αποχωρεί από τη θεατρική παράσταση.

Η ίδια το φετινό χειμώνα πρόκειται να συμμετάσχει στην παράσταση «Βρε καλώς τους» στο θέατρο Βρετάνια σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλλιπίδη.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα η «Βερβερίτσα» θα συνεχίσει την πορεία της για δεύτερη χρονιά σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας, με αλλαγές στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Στη δημοσίευση έγραψε χαρακτηριστικά:

«Τελευταία παράσταση βερβεριτσα σήμερα.... Αποχαιρετώ την Αννα Μαριζα Φονιά ,όπως της αρμόζει .....Με χαρά,πηδουλους,τσουλήθρες ,και πολλή πολλή αγάπη!!! Θα μου λείψετε όλοι,και καθ ένας ξεχωριστά.....πέρασα ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Αφήνω τη σκυτάλη σε πολύ καλά χέρια και ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!!#halloseptember #newbeginings», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η Μαρία Σολωμού.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Νίκος Μουτσινάς: Το έξαλλο μήνυμά του για τον Πάνο Καλίδη και την ομοφυλοφιλία! "Ξύπνησα το πρωί και..."

Ο Νίκος Μουτσινάς έστειλε το μήνυμά του για τον Πάνο Καλίδη και τις δηλώσεις του για την ομοφυλοφιλία, μη μπορώντας να το πιστέψει!

Πιο έξαλλος από ποτέ ο γνωστός παρουσιαστής με τα όσα διάβασε!

Οι δηλώσεις του Πάνου Καλίδη για την ομοφυλοφιλία σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων και μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς πήρε θέση!

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής έγραψε στο instagram: «Και ξυπνάω το πρωί και ξαφνικά βρίσκομαι έναν αιώνα πίσω... Ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο; Γιατί έπρεπε να μας πεις για τους ποπούς που βλέπεις με τον γιο σου ρε Πάνο; Γιατί από το πουθενά να μάθουμε ότι δεν έχεις ιδέα για την ομοφυλοφιλία και την αντιμετωπίζεις σαν “αρρώστια” και μακριά από μας ρε Πάνο; Γιατί δεν έμεινες στα ωραία τραγούδια σου ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο αφού οι ψυχολόγοι είναι ειδικοί, δεν αφήνεις να μιλάνε αυτοί και όχι εσύ ρε Πάνο;».

undefined

Νίκος Μουτσινάς: Δεν το πιστεύουμε πως αυτή είναι η πραγματική του ηλικία! Θα σας "πέσουν" τα μαλλιά...

Δεν το πιστεύουμε πως αυτή είναι η πραγματική ηλικία του παρουσιαστή, Νίκου Μουτσινά! Αν την μάθετε θα σας "πέσουν" τα μαλλιά!

Σύμφωνα με την wikipedia, σπούδασε υποκριτική στην σχολή ΙΑΣΜΟΣ του Βασίλη Διαμαντόπουλου στη Θεσσαλονίκη. Επίσης έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού στη σχολή της Ντιάνας Θεοδωρίδου ενώ έχει αποφοιτήσει από τα Κρατικά Ι.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης και το Θεατρικό Εργαστήρι "Θεσπίς". Όταν πήγε στην Αθήνα έγινε πιο γνωστός στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή Κους Κους το μεσημέρι στον Alpha την περίοδο 2005-2007 και παράλληλα το 2006 παρουσίασε μαζί με την Ναταλία Γερμανού το τηλεπαιχνίδι Soundmix Show.

Το 2008 συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή Όμορφος Κόσμος το πρωί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Σίσσυ Χρηστίδου. Την επόμενη χρονιά, το 2009, συμπαρουσίαζε μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη στον ΑΝΤ1 τον Πρωινό Καφέ, μια συνεργασία η οποία απέτυχε αφού το κανάλι διέκοψε την συνεργασία τους στα μέσα της σαιζόν. Την επόμενη χρονιά επέστρεψε στον Alpha όπου συνεργάστηκε τη σαιζόν 2009-2010 με την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της Καφές με την Ελένη.

Νίκος Μουτσινάς: Η ανατριχιαστική εικόνα της Λάσκαρη στην κηδεία της μητέρας του! Έμοιαζε με άγγελο!

Την περίοδο 2009-2014 ήταν ο κεντρικός παρουσιαστής μαζί με την Μαρία Ηλιάκη στην εκπομπή Δέστε τους. Από το 2014 έως το 2016 ήταν στον ΑΝΤ1 καθώς πρωταγωνιστούσε στο σήριαλ Τρίχες ενώ συμπαρουσίαζε μαζί με την Μαρία Μπεκατώρου το Πρωινό ΣουΚου και το 2016 επέστρεψε ξανά στον Alpha μέσω της εκπομπής Ξαναδέστε τους η οποία κόπηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2017.

Την σαιζόν 2017-2018 πρωταγωνιστούσε στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 Κάτι χωρισμένα παλικάρια ενώ τον Φεβρουάριο του 2018 συμπαρουσίαζε στο ίδιο κανάλι με την Ζέτα Μακρυπούλια την βραδινή εκπομπή Sunday Live η οποία κράτησε τέσσερα επεισόδια. Στα τέλη της ίδιας χρονιάς επιστρέφει στην τηλεόραση μέσω του νεοϊδρυθέντος καναλιού Open TV παρουσιάζοντας την μεσημεριανή εκπομπή Για την παρέα (την μεγαλύτερη επιτυχία του στην τηλεόραση μετά το Δέστε τους) της οποίας η πρεμιέρα έγινε στις 25 Οκτωβρίου 2018 (σχεδόν μία μέρα μετά την αντικατάσταση του Epsilon TV στο Open Beyond το οποίο ξεκίνησε τις πρώτες του εκπομπές).

Εκτός από παρουσιαστής είναι και ηθοποιός με πολλές επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις στο ενεργητικό του όπως Σεσουάρ για δολοφόνους, Οι απελπισμένοι, Ψέκασα την Ελίζα, Τα Βαφτίσια, ΚΤΕΛ, Βερβερίτσα κ.ά. Τέλος έχει κάνει έκτακτες συμμετοχές στις σειρές του Mega Μαρία η άσχημη, Το Κόκκινο Δωμάτιο, Singles 3 και Λατρεμένοι μου γείτονες.

Ο Νίκος Μουτσινάς γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, στις 6 Σεπτεμβρίου 1977 άρα είναι 42 ετών. Καλά πιο νέος δεν φαίνεται;