Γνωστός παρουσιαστής του Star έγινε παππούς!

Σε πελάγη ευτυχίας!

Γνωστός παρουσιαστής του Star έγινε παππούς!

Γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος του Star έγινε παππούς για πρώτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Ο ίδιος είναι πολύ αγαπητός και η είδηση ότι έγινε παππούς έκανε τους πάντες να χαρούν για εκείνον και την οικογένειά του!

Ο λόγος για τον Θοδωρή Δρακάκη, και τη κόρη του, Άντρια, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Γνωστός παρουσιαστής του Star έγινε παππούς!

Γνωστός παρουσιαστής του Star έγινε παππούς!

Η 27χρονη Άντρια Δρακάκη και ο σύζυγός της, Άρης Μελισσουργός ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από δύο χρόνια και πλέον ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους με τον ερχομό του γιου τους.

Το χαρμόσυνο νέο έγινε γνωστό από την ίδια την Άντρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τον νεογέννητο πρίγκιπά της.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

«Θαύμα μας καλώς ήρθες στη ζωή μας. Χρόνια πολλά και μοναδικά σαν κι εσένα αγάπη μου».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Γνωστός παρουσιαστής του Star έγινε παππούς!

Στο νοσοκομείο Έλληνας παρουσιαστής! Η πρώτη ανάρτηση από το κρεβάτι του πόνου!

Αποχώρηση «βόμβα» από το STAR! Μετά από 25 χρόνια είναι εκτός...!

Πρόκειται για μια αποχώρηση «βόμβα»! Γνωστός παρουσιαστής του τηλεοπτικού σταθμού STAR είναι εκτός του καναλιού μετά από 25 χρόνια!

Ο παρουσιαστής σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για όλους και για όλα!

Ο λόγος για τον Παναγιώτης Στάθης, τον παρουσιαστή ειδήσεων του STAR.

Γνωστός παρουσιαστής του STAR αποχώρησε μετά από 25 χρόνια και αποκαλύπτει! «Ήταν μια επιλογή...»!

Διαβάστε αναλυτικά το απόσπασμα της συνέντευξης:

Για την αποχώρησή του: Ήταν μια επιλογή εσωτερικής ανάγκης και εν μέρει συνθηκών, αφού ένιωθα πως είχα κλείσει τον κύκλο μου. Είχα πολλές την ευκαιρία να φύγω, όπως π.χ. όταν δεν πήρε άδεια ο σταθμός, όπου είχα δύο προτάσεις, αλλά θεώρησα τότε πως είχα ηθικό χρέος προς τους συναδέλφους μου και τον σταθμό να μείνω και να παλέψουμε μαζί. Το Star ήταν πάντα σαν το σπίτι μου. Είναι σαν το πατρικό σου που το αγαπάς πάντα, αλλά θες να πας να μείνεις αλλού».

Τι του λέει ο κόσμος στο δρόμο: «Πως είμαι πιο αδύνατος από κοντά και φαίνομαι πιο νέος… Ο κόσμος έχει αλάνθαστο κριτήριο και, κυρίως, γνωρίζει πως ο τηλεοπτικός φακός σε ξεγυμνώνει και δείχνει πάντα στο τέλος τι και ποιος είσαι. Εγώ αυτό και το πιστεύω και το σέβομαι»

Το πιο περίεργο πράγμα που έχει ακούσει: «Θυμάμαι μια κυρία πριν από πολλά χρόνια που με ρωτούσε επίμονα για την οικογενειακή μου κατάσταση. Η επιμονή ήταν μεγάλη κι εγώ δεν απαντούσα. Τότε με έπιασε μια φίλη της και μου είπε: “Μην απαντάς, γιατί ψάχνει γαμπρό για την κόρη της”. Επίσης, προ ημερών με έπιασε στο δρόμο μια κυρία και μου είπε: “Να είσαι πιο διακριτικός, φαίνεται πως είσαι ΣΥΡΙΖΑ”. Λίγο πιο κάτω με σταμάτησε ένας άνδρας και μου έκλεισε πονηρά το μάτι λέγοντας: “Κι εγώ ΝΔ είμαι”».

Έγινε αγνώριστος γνωστός Έλληνας παρουσιαστής! Έχασε 20 ολόκληρα κιλά!

Γνωστός Έλληνας παρουσιαστής έγινε αγνώριστος! Έχασε 20 ολόκληρα κιλά και είναι άλλος άνθρωπος πλέον!

Ο ίδιος έχει προσθέσει πια στην καθημερινότητα του συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής με αποτέλεσμα να χάσει 20 κιλά μέσα σε έξι μήνες!

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, Λευτέρη Πράσινο.

Ο παρουσιαστής είναι πολύ ενεργός στα social media και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητα του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Έτσι αυτήν την φορά εμφανώς ευτυχισμένος για τη νέα του εικόνα δημοσίευσε μία φωτογραφία μέσα από το πλατό των ειδήσεων και μας έδειξε την αλλαγή στην εμφάνιση του.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

«Με 20kg μείον σε 6 μήνες η @agelikig μού βρίσκει πλέον τα καλύτερα outfit για τα «όρθια» δελτία. Να ευχαριστήσω για το «επίπονο» αποτέλεσμα τον διατροφολόγο μου @nikolaosgiatras & τον p.trainer μου @kontakisg_official».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Έγινε αγνώριστος γνωστός Έλληνας παρουσιαστής! Έχασε 20 ολόκληρα κιλά!