Μάκης Παντζόπουλος: Μας έδειξε την ευαίσθητη πλευρά του! Η διάσωση και η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Το έσωσε από βέβαιο θάνατο!

Μάκης Παντζόπουλος: Μας έδειξε την ευαίσθητη πλευρά του! Η διάσωση και η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Ο Μάκης Παντζόπουλος μας έδειξε την ευαίσθητη πλευρά του, που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα! Η διάσωση που έκανε και μια φωτογραφία ντοκουμέντο ήταν εκείνη που «μαρτύρησε» το μεγαλείο της ψυχής του.

Φέτος το καλοκαίρι ο Μάκης Παντζόπουλο ήταν φυσικά με την αγαπημένη του Ελένη Μενεγάκη και τα κορίτσια Βαλέρια, Λάουρα και Μαρίνα, όπου πέρασαν όμορφες στιγμές στα νησιά του Αιγαίου αλλά και την Άνδρο όπου ήταν η βάση τους.

Όσο η γνωστή παρουσιάστρια του AlphaTv βρισκόταν στο Παρίσι, ο σύζυγός της περέμενε στην Άνδρο απ' όπου και δημοσίευε φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Μια ανάρτηση που έκανε όμως στάθηκε αφορμή για να καταλάβουμε πόσο μεγάλη ψυχή έχει, δείχνοντάς μας την ευαίσθητη πλευρά του.

Η φωτογραφία έδειχνε να κρατά στο χέρι του ένα μικρό χελωνάκι καρέτα-καρέτα που προσπαθούσε από τη φωλιά του να φτάσει στο νερό.

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία από το παρελθόν με τον Μάκη Παντζόπουλο στα Άχλα!

Όπως ο ίδιος εξήγησε και στο μήνυμά του, την τελευταία στιγμή κατάφερε να γλιτώσει αυτό το αξιολάτρευτο μικρό πλασματάκι από το στόμα των άγριων κύκνων, βοηθώντας το να φτάσει με ασφάλεια στη θάλασσα.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μάκης Παντζόπουλος: Μας έδειξε την ευαίσθητη πλευρά του! Η διάσωση και η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Μάκης Παντζόπουλος: Δείτε για πρώτη φορά το πρωινό που σερβίρουν στο ξενοδοχείο Όναρ!

Για πρώτη φορά σε φωτογραφία είδαμε το πρωινό που σερβίρουν στο ξενοδοχείο Όναρ, το οποίο ανήκει στον Μάκη Παντζόπουλο στην Άνδρο.

Ζηλέψαμε!

Ο Μάκης Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη, κάθε Σαββατοκύριακο το χειμώνα, αλλά και σχεδόν όλο το καλοκαίρι ταξιδεύουν στην Άνδρο, ο οποίο είναι ο "παράδεισος" τους και περνούν ήμερες ρομαντικές, αλλά και οικογενειακές στιγμές μακριά από την πολυκοσμία της Αθήνας.

Μπαίνοντας στο λογαριασμό του ξενοδοχείου Όναρ, "πέσαμε" σε μια φωτογραφία με ένα από τα πρωινά που σερβίρουν και μας άνοιξε η όρεξη.

Όναρ Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφία ντοκουμέντο με άλλον άντρα! Τα ξέρει αυτά ο Μάκης Παντζόπουλος;

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο με άλλον άντρα, ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη! Πάντως είμαστε σίγουροι ότι... αυτά τα ξέρει ο Μάκης Παντζόπουλος και μάλιστα συναινεί πλήρως!

Κάτω από τη φωτογραφία που πόσταρε η ίδια η Ελένη Μενεγάκη έγραψε: «Και εκεί που τα είχαμε μέσα στην αγκαλιά μας …μέσα σε λίγα χρόνια μεγαλώνουν τόσο πολύ που πλέον εκείνα μας έχουν στην δικιά τους αγκαλιά! Καλημέρα μανούλες! #motherandson #love #family».

Φυσικά μιλάμε για το Instagram account της, στο οποίο ανήρτησε μια φωτογραφία, αγκαλιά με τον μοναχογιό της, Άγγελο Λάτσιο. Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η Ελένη Μενεγάκη αγκαλιά με άλλον άντρα