Ζήνα Κουτσελίνη: Κέρδισε τη μάχη και πήρε παράταση! Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της!

Ζήνα Κουτσελίνη: Κέρδισε τη μάχη και πήρε παράταση! Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

Η Ζήνα Κουτσελίνη κέρδισε τη μάχη και πήρε παράταση! Τι συνέβη με την παρουσιάστρια και πώς έσκασαν τα πρώτα χαμόγελα στο Star;

Η Ζήνα Κουτσελίνη με την εκπομπή της, αν και έκανε μια αρκετά καλή αρχή στην συνέχεια πέρασε δύσκολα στα νούμερα τηλεθέασης! Η παρουσιάστρια, έκανε μονοψήφια και σίγουρα μια ταραχή την έπαθε!

Πως τα πήγε όμως χτες στο δυναμικό κοινό; Τα νούμερα μίλησαν και η Ζήνα πήρε κανονική παράταση αφού ανέβηκε αρκετά!

13,2% έκαναν οι Αλήθειες με την Ζήνα και μπορεί ο Λιάγκας να κρατά γερά την πρώτη θέση, όμως και η Ζήνα κέρδισε μια πρώτη μάχη αφού από το 9% το 13 έχει αισθητή διαφορά... Δείτε αναλυτικά τα τέταρτά της:

18.3
16.3
14.7
10.8
12.5
10.2
12
11.1

Ζήνα Κουτσελίνη: «Σεληνιάστηκε» η παρουσιάστρια! Το πιο άσχημο ξύπνημα!

Η παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη «σεληνιάστηκε» κανονικά και είχε μακράν το πιο άσχημο ξύπνημα! Παρασκευή και 13 σήμερα και η πανσέληνος δεν της έχει βγει σε καλό...

Η ίδια, σίγουρα μόλις έλαβε τα νούμερα τηλεθέασης για τις Αλήθειες με την Ζήνα έπαθε ένα σοκ αφού τα μονοψήφια της χτύπησαν την πόρτα! Η εκπομπή της, είχε απέναντι τον Λιάγκα και την έφαγε... λάχανο!

Μόλις 9,5% έκανε η Ζήνα και σε τέταρτο η εκπομπή έφτασε έως και 6,6%! Το δυναμικό κοινό προτίμησε τον ΣΚΑΙ και η παρουσιάστρια σίγουρα θα δώσει μάχη ώστε να ανακάμψει! Άλλωστε η Ζήνα έχει αποδειχτεί σκληρό καρύδι...

Ζήνα Κουτσελίνη: Ο θάνατος που την μαράζωσε! Το μήνυμά της συγκλονίζει...

Δείτε τα τέταρτα τηλεθέασης της Ζήνας Κουτσελίνη:

11,5
11,2
10,8
7,7
6,6
6,7
8,4
13,3

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης της μεσημεριανής ζώνης για το δυναμικό κοινό:

Μεσημεριανή ζώνη

STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα 9,5

Open: Μεσημέρι yes 6,5

ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 19,2

ΑΝΤ1: Θα βρεις το δάσκαλο σου (Ε) 9,6

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 15,2

ΑΝΤ1: Εκείνες και Εγώ (Ε) 8,2

ΑLPHA: Εντιμότατοι Κερατάδες (Ε) 11,6

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ανέβηκαν» οι παλμοί της παρουσιάστριας! Άσχημα τα νέα...

«Ανέβηκαν» οι παλμοί της παρουσιάστριας Ζήνας Κουτσελίνη! Άσχημα τα νέα και έχουμε αναλυτικά το ρεπορτάζ!

Αρχικά να τονίσουμε ότι μιλάμε πάντα μεταφορικά, αν και σίγουρα μόλις πήρε τα νούμερα τηλεθέασης η Ζήνα μια ταραχή την ένιωσε! Διότι, δεν είναι και εύκολο από τη μια μέρα στην άλλη να πέφτεις 2 μονάδες +!

Επομένως, με τα πρωινά νούμερα τηλεθέασης για τις Αλήθειες με την Ζήνα στο star, στο δυναμικό κοινό, επήλθε ένας μικρός πανικός! Αν και προχτες η Ζήνα έκανε 16,2%, χτες η εκπομπή έκανε μίνι βουτιά προς τα κάτω!

13,8% σημείωσαν οι Αλήθειες, ενώ σε τέταρτο έφτασαν μέχρι και 15,3! Για να είμαστε δίκαιοι όμως, να τονίσουμε ότι απέναντί της είχε την πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα, που ήταν καταπέλτης!

Δείτε αναλυτικά τα τέταρτα τηλεθέασης για τις Αλήθειες με την Ζήνα:

15.3
13.5
13.5
13.1
13.9
15.4
13
12.8

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης για την μεσημεριανή ζώνη στο δυναμικό κοινό:

Μεσημεριανή ζώνη

STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα 13,8
Open: Μεσημέρι yes 4,8

ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 19,3

ΑΝΤ1: Θα βρεις το δάσκαλο σου (Ε) 21
ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 16,5
ΑΝΤ1: Εκείνες και Εγώ (Ε) 12,4
ΑLPHA: Εντιμότατοι Κερατάδες (Ε) 11,7

Ζήνα Κουτσελίνη: Μας έδειξε για πρώτη φορά το καμαρίνι της!

Η Ζήνα Κουτσελίνη μας έδειξε για πρώτη φορά το εσωτερικό από το καμαρίνι της! Πού περνάει τον χρόνο της πριν βγει στην εκπομπή;

Χθες η παρουσιάστρια έκανε την πρεμιέρα της για φέτος στην εκπομπή της!

Η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" ξεκίνησαν χθες και η παρουσιάστρια μας έδειξε το καμαρίνι της!

Η ίδια ανέβασε φωτογραφίες στο instagram από το εσωτερικό του καμαρινιού της, δείχνοντάς μας τον χώρο στον οποίο προετοιμάζεται πριν βγει στην εκπομπή της!

Ζήνα Κουτσελίνη: Άσχημα τα νέα για την παρουσιάστρια! Τι συνέβη;

undefinedundefinedundefined

Ζήνα Κουτσελίνη: Τα πρώτα πλάνα από την πρεμιέρα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»! (Βίντεο)

Πρεμιέρα με την εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα», έκανε σήμερα η Ζήνα Κουτσελίνη στο STAR και έχουμε τα πρώτα πλάκα.

Η παρουσιάστρια για ακόμη μια χρονιά θα υποδέχεται τους καλεσμένους της και τους τηλεθεατές και θα λέει... μόνο αλήθειες.

Στην αρχή είδαμε την σημερινή θεματολογία της εκπομπής, ενώ στην συνέχεια είδαμε το πλατό όπου και έκανε την είσοδο της η Ζήνα Κουτσελίνη φορόντας ένα ολόλευκο κοστούμι.

Ζήνα Κουτσελίνη: Θα πάθετε πλάκα με το ξενοδοχείο που κάνει διακοπές!

Όπως πάντα, με χαμόγελο υποδέχτηκε τηλεθεατές και πάνελ.

Ζήνα Κουτσελίνη: Ο θάνατος που την μαράζωσε! Το μήνυμά της συγκλονίζει...

Ένας θάνατος μαράζωσε την Ζήνα Κουτσελίνη και το μήνυμά της συγκλονίζει....

«Πέρασαν πέντε χρόνια από το θάνατο του και κάθε φορά που ψάχνω να τον συναντήσω κοιτάζω στα δεξιά μου. Περίεργο αλλά πέρα για πέρα αληθινό, γιατί τον συναντώ.» γράφει και συγκινεί!

«Είναι ο δικός μου Αλέξανδρος, ο κατά δώδεκα χρόνια μεγαλύτερος αδερφός μου που έφυγε από τη ζωή 13 Σεπτεμβρίου και σαν αύριο γιόρταζε. (Γεννηθήκαμε και οι δύο 21 Απριλίου). Πάντα γιορτάζαμε τη γιορτή του παρέα και το ξενυχτούσαμε μέχρι το πρωί στα μπουζούκια της Σκοπέλου. Εκείνος ενήλικας κι εγώ στην εφηβεία.

Ζήνα Κουτσελίνη: Βουρκωμένη συγκλόνισε στο φινάλε! Ο θάνατος και το τροχαίο που την "λύγισαν"! (Βίντεο)

Χόρευε ζεϊμπέκικο και σηκωνόταν όρθιο όλο το μαγαζί. Χόρευε και ενώ σερνόταν στη γη, σηκωνόταν ψηλά σαν τον αετό, όπως έκανε και στη ζωή του όταν την έφτανε στα όρια. Ο Αλέξανδρος ήταν άγγελος και στη ζωή. Δεν έκανε κακό σε κανέναν, μόνο στον εαυτό του καταπίνοντας τα δικά του «φαρμάκια» και όταν δεν μπόρεσε να τα διαχειριστεί τα αντικατέστησε με αλκοόλ.

Ζήνα Κουτσελίνη: Ο θάνατος που την μαράζωσε! Το μήνυμά της συγκλονίζει...

Έφυγε πολύ νέος, και ήταν ο τελευταίος από την οικογένεια που με εγκατέλειψε και αυτός νωρίς. Μπαμπάς πρώτα, μαμά μετά. Τότε ήταν που ένιωσα απέραντη μοναξιά. Είχα τη δική μου οικογένεια, αλλά δεν είχα τη ρίζα μου.

Λίγες μέρες αργότερα από το θάνατο του με απολύουν και από τη δουλειά και θυμάμαι το ζεϊμπέκικο του ασυναίσθητα, το πάνω και το κάτω της ζωής του. Ακόμη δεν ξέρω γιατί ήταν η πρώτη εικόνα της σκέψης μου…

Ζήνα Κουτσελίνη: Ο θάνατος που την μαράζωσε! Το μήνυμά της συγκλονίζει...

Κλείνομαι στον εαυτό μου και του ζητώ να μου δείξει το δρόμο, όπως κάνω κάθε φορά από τότε. Μου τον έδειξε και τον ακολουθώ πιστά, πάντα από τα δεξιά μου σαν άγγελος.

Περάσαμε πολλές δυσκολίες, μαλώσαμε σαν παιδιά για τα κεράσια και ποιός θα έτρωγε τα τελευταία (συνήθως τα έτρωγα εγώ, εκείνος υποχωρούσε όπως έκανε πάντα σε όλα ) και νιώσαμε περηφάνια για πολλά

Φέτος στον επίλογο των πέντε χρόνων δεν ήμουν εκεί, γιατί ο άγγελος μου είναι στα δεξιά μου και όχι σ´ ένα μικρό κασελάκι.

Αλεκάκι μου, άγγελε μου

Υστερόγραφο», έγραψε στο blog της.

Ζήνα Κουτσελίνη: Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της παρουσιάστριας!

Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Ζήνας Κουτσελίνη, χωρίς ίχνος ρετούς και φίλτρων. Η παρουσιάστρια δεν έχει κανένα απολύτως κόμπλεξ να ποζάρει χωρίς μακιγιάζ.

Μετά το τέλος της εκπομπής της, απολαμβάνει οικογενειακώς τις καλοκαιρινές της διακοπές. Πάντα στο πλευρό της έχει την κόρη της και τον σύζυγό της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Σε μια από αυτές πόζαρε στην κούνια της αυλής χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ρετούς στο πρόσωπο της.

Με αυτό τον τρόπο θέλησε να ευχηθεί καλό μήνα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Ζήνα Κουτσελίνη χωρίς μακιγιάζ