Γιάννης Ζουγανέλης: Ο θάνατος που τον "τσάκισε" - «Δεθήκαμε πολύ, γιατί...»!

Η συγκινητική εξομολόγηση!

Γιάννης Ζουγανέλης: Ο θάνατος που τον

Για τον θάνατο που τον "τσάκισε" μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξη του. «Δεθήκαμε πολύ», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Secret» και στη Μαριάνθη Κουνιά και μίλησε για την αιφνίδια απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ο τραγουδιστής, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς μέσα στο σπίτι του.

«Τον χαιρετώ και τον ευχαριστώ για όλα όσα μου έχει προσφέρει με τη στάση του και τη σεμνότητα που τον διέκρινε. Ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε πολύ τη ζωή και αυτό το εξέφραζε μέσα από τα τραγούδια του. Οι συνεργασίες μας ήταν πάντα συν-Εργασίες. Δεθήκαμε πολύ, γιατί μοιραστήκαμε πολλά πράγματα στις δουλειές μας. Μου επέτρεπε να μπαίνω στη διαδικασία της σάτιρας, γιατί ήταν από τους λίγους που καταλάβαιναν τη σημασία της. το πόσο σοβαρό πράγμα στη ζωή είναι η κωμικότητα. Γνωριστήκαμε στην Πλάκα πριν από 40 περίπου χρόνια. Και έκτοτε βιώσαμε μαζί άπειρα πράγματα. Ακόμα και οι διαφωνίες που είχαμε κατέληγαν σε αρμονία. Ήταν τελείως ακομπλεξάριστος. Και ήταν πάντα ένα μέρος της ζωής μου. Είχε πολλά όνειρα και οράματα ακόμη, γιατί είχε νεανικότητα στο μυαλό. Ήταν προς πραγματοποίηση όλα αυτά, αλλά δεν πρόλαβε» δήλωσε, ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Γιάννης Ζουγανέλης: Ξέσπασε δημόσια και «μοίρασε» αγωγές! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ξέσπασε δημόσια και «μοίρασε» αγωγές! Τι συνέβη;

Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του OpenTv, «Καλοκαίρι #not» και τα είπε όλα.

Μίλησε για την συνεργασία του με την Κατερίνα Ζαρίφη, για την κόρη του Ελεονώρα Ζουγανέλη, αλλά και για τις αγωγές που έκανε επειδή τον χαρακτήρισαν ως ρατσιστή.

Συγκεκριμένα είπε για το τελευταίο:

«Έχω ψάξει πολλές φορές στο ίντερνετ για να δω τι γράφουν για μένα. Με ενδιαφέρει η γνώμη των ανθρώπων όταν τελειώνει μια συναυλία ή μια θεατρική παράσταση. Όπως έχω πιάσει τον εαυτό μου να στεναχωριέται, όχι γιατί θέλω να κάνω τον καλό, δεν μπορεί να αρέσουμε στους πάντες ούτε είναι σωστό.

Δεν είμαι ρατσιστής. Εγώ είμαι γόνος αναπήρων και ασχολούμαι σχεδόν θεσμικά με τον κοινωνικό ρατσισμό. Απ’ όσο θυμάμαι τη ζωή μου είμαι συνεχώς δίπλα σε αναξιοπαθούντες, τους αγαπώ, έχω δημιουργήσει σχέσεις, έχω πάρει πολλά περισσότερα απ’ ότι έχω προσφέρει.

Αυτή η ηλιθιότητα που έγινε και με κρεμάσανε στα μανταλάκια… Έχω κάνει αγωγή και περιμένω να εκδικαστεί. Δεν είμαι καθόλου ρατσιστής, αγαπώ τους αλλοεθνείς… Απλώς βάζω κάποια όρια στον τρόπο που θα ζούμε μεταξύ μας. Δεν τα έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου. Τα περισσότερα διαφημιστικά που έχω κάνει είναι ανταποδοτικά, δίνω τρόφιμα και υλικά σε ιδρύματα».

Γιάννης Ζουγανέλης: Οι πρώτες δηλώσεις on camera μετά την μήνυση! «Αυτό είναι Δημοκρατία; Αυτό είναι ρατσισμός»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στα δικαστήρια ο Γιάννης Ζουγανέλης! Η συκοφαντική δυσφήμιση και τα μεγάλα ψέματα!

Στα δικαστήρια πηγαίνει τον εκπρόσωπο του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι Παναγιώτη Δημητρά, ο γνωστός καλλιτέχνης Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε κάνει πρόσφατα μια δήλωση για τους «μετανάστες» που έρχονται στην Ελλάδα και τους Έλληνες μετανάστες που εγκαταλείπουν την χώρα μας…

Η μήνυση που κατέθεσε ο Γιάννης Ζουγανέλης αφορά τα όσα του καταλόγισε ο κ. Δημητράς με αφορμή δηλώσεις του για τους μετανάστες. Η μήνυση, η οποία υποβλήθηκε δια του συνηγόρου του κ. Ζουγανέλη, Βασίλη Καπερνάρου, αφορά στα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης, ψευδούς καταμήνυσης και ψευδούς αναφοράς στις αρχές με αφορμή τα όσα δημοσιοποίησε πως κατέθεσε στις αρχές αλλά όσα κατέγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ο κ. Δημητράς.

Ειδικότερα, στη μήνυση του ο κ. Ζουγανέλης αναφέρει ότι στις «19.12.2019 παραχώρησα ολιγόλεπτη συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης σε δημοσιογράφο της τηλεοπτικής εκπομπής «ΤΙ ΛΕΕΙ» του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA. Μεταξύ άλλων, όταν ρωτήθηκα για το μεταναστευτικό, δήλωσα και τα παρακάτω: «Να πω μια αλήθεια, ο Έλληνας μετανάστης δεν έχει καμία σχέση με τους μετανάστες που βλέπουμε εδώ πέρα και φιλοξενούμε εμείς. Καμία σχέση! Να σε φιλοξενήσω αλλά να μου πατήσεις το κεφάλι μέσα στο σπίτι μου; Όχι, δεν το θέλω. Πρέπει κάποια στιγμή να λέμε την αλήθεια. Τσακώθηκα με μετανάστη γιατί όταν τους πήγαμε κάποια στιγμή για να φάνε, εγώ ήμουν αυτός που επιλέχθηκε για να μοιράζω σαλάτες και ένας μου την πετάει και μου λέει «χούμους». Ε, του την έφερα στο κεφάλι! Δεν καταλαβαίνω Χριστό»!

Όπως λέει «αυτή η δήλωση μου, «κινητοποίησε» τον επαγγελματία (όπως εκ των υστέρων διαπίστωσα) δικαιωματιστή – ανθρωπιστή και εγκαλούμενο Παναγιώτη Δημητρά, ο οποίος έσπευσε να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας για τα ανωτέρω λεγόμενά μου…..Σκοπός του εγκαλουμένου ήταν να με κατασυκοφαντήσει και να με κατεξευτελίσει με αοριστολογίες, έωλες και ανυπόστατες κατηγορίες περί ρατσισμού, αφού δεν περίμενε καν την εισαγγελική και δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, την εξέλιξη και ωρίμανση της δικογραφίας, αλλά έσπευσε να αναρτήσει στην ιστοσελίδα που διατηρεί με ηλεκτρονική διεύθυνση:https://racistcrimeswatch.wordpress.com/ την μηνυτήρια αναφορά του».

Ο κ.Ζουγανέλης αναφέρεται επίσης σε ανάρτηση του εγκαλουμένου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με αφορμή όσα εκείνος είχε απαντήσει στο Πρώτο Θέμα : «Επέλεξε ένα βαθιά «αντιρατσιστικό» σταθμό για να εκθειάσει «το ελληνικό βίωμα… την ξεχωριστότητά μας» και να αποκαλέσει απλή έκφραση γνώμης μια ρατσιστική δήλωση (κάποτε θα μάθει πως όπως λέει το διεθνές δίκαιο ο ρατσισμός δεν είναι γνώμη είναι έγκλημα) και τελικά να μας αποκαλέσει «κεμπελιστές [sic – ξέρει άραγε τι σημαίνει γκεμπελισμός;], φασιστοειδή».

Ο ηθοποιός αναφέρει πως «την ανάρτηση αυτή, την αναδημοσίευσε στην ιστοσελίδα του, προκειμένου να πληροφορηθούν ακόμη και όσοι δεν είχαν, ήδη, πληροφορηθεί ότι είμαι «ρατσιστής».