Έξαλλη πρώην παίκτρια του Power of love πέταξε "καρφιά" - «Αυτό φυσικά δεν το ξέρετε...»!

Οι απίστευτες σπόντες!

Έξαλλη πρώην παίκτρια του Power of love πέταξε

Έξαλλη έγινε πρώην παίκτρια του Power of love και πέταξε δημόσια τα "καρφιά" της, κάνοντας μερικές αποκαλύψεις που δεν ξέραμε.

Μα αναρτήσεις της στο Instagram και μακροσκελή κείμενα, ξέσπασε για τα όσα γράφοντας και ακούγονται, από πρώην συμπαίκτες της.

Ο λόγος για την Ρεγγίνα Γκαϊνά, η οποία είναι λάτρης του Instagram και καθημερινά μοιράζεται διάφορες στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκλονίζει παίκτρια του Power of love με την ανάρτηση για τον καρκίνο - «Δεν με φοβίζει ο θάνατος»!

Πριν λίγη ώρα, ξέσπασε μέσα από τα Instastories της και αποκάλυψε τους λόγους.

Power of love έξαλλη παίκτρια

Power of love έξαλλη παίκτρια

Power of love έξαλλη παίκτρια

Power of love έξαλλη παίκτρια

Power of love έξαλλη παίκτρια

Power of Love: Έλενα και Φίλιππος απαντούν στον Τζόνι για τη σχέση τους! (Βίντεο)

Η Έλενα και ο Φίλιππος από το Power of Love απάντησαν στις καταγγελίες του Τζόνι, ο οποίος χαρακτήρισε ψεύτικη τη σχέση τους!

Τι είπαν στην εκπομπή του OPEN TV και της Κατερίνας Καινούργιου "Ευτυχείτε";

Την απάντησή τους έδωσε το πρώην ζευγάρι του Power of Love ξεκαθαρίζοντας πως η σχέση τους ήταν αληθινή, παρά τα όσα υποστήριξε ο Τζόνι.

Συγκεκριμένα η Έλενα Πολυχρονοπούλου είπε: «Δεν ήταν φίλος μας ο Τζόνι, δεν του είχαμε μιλήσει ποτέ για τη σχέση μας, οπότε βγαίνει και λέει ό,τι να ναι. Με τον Φίλιππο ήμασταν μαζί, όπως μπορεί να θεωρηθεί το μαζί, εφόσον η σχέση δεν ήταν ολοκληρωμένη. Από εκεί και πέρα επειδή δε βγήκε, μείναμε δυο καλοί φίλοι».

Power of Love: Επανασύνδεση «βόμβα»! Λίγο μετά τον χωρισμό είναι και πάλι μαζί!

Από την πλευρά του ο Φίλιππος συμπλήρωσε: «Τζόνι σε περίπτωση που θες να αρχίσουμε να μιλάμε εγώ είμαι εδώ. Να είσαι πρόθυμος να εκτεθείς πάρα πολύ. Πάντως Τζόνι μου φαίνεται περίεργο που δεν σου πρότειναν να παίξεις κάπου, γιατί το έχεις πολύ με το θέατρο».

Δείτε το βίντεο

Power of Love: Η Έλενα Πολυχρονοπούλου «ρίχνει πυρά» δημόσια κατά του Παύλου Παπαδόπουλου!

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου από το Power of love «ρίχνει πυρά» δημόσια κατά του Παύλου Παπαδόπουλου!

Οι δυο τους έγιναν γνωστό μέσα από το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ. Εκείνη αποχώρησε νωρίς, ενώ ο Παύλος αναδείχθηκε νικητής.

Η ίδια θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, σχετικά με τις κατηγορίες που δέχτηκε ότι σχολίασε αρνητικά τις δηλώσεις του Παύλου Παπαδόπουλου ότι θέλει να γίνει ηθοποιός.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Θα τοποθετηθώ γιατί ακούω πολλά και κάπου φτάνει! Μίλησα για τον Παύλο γιατί μας αποκαλούσε συνεχώς ηθοποιούς εντός του παιχνιδιού σαν να είναι κάτι υποτιμητικό! Ξαφνικά βγαίνει και δηλώνει ότι θέλει ο ίδιος να γίνει κάτι που χρησιμοποιούσε ως κακό χαρακτηριστικό! Δε θυμάμαι η Νέρτζη να βγήκε ποτέ να μας κατηγορήσει για το συγκεκριμένο ούτε να υποτιμάει τη δουλειά που κάναμε πριν μπούμε στο παιχνίδι! Επίσης ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει άλλωστε στην Ελλάδα έχει αποδειχτεί περίτρανα πως ότι δηλώσεις είσαι και πως πολλοί μπορούν να κάνουν λίγο από όλα! Επίσης μπορεί να μην έχει σπουδάσει κάτι αλλά να έχει ταλέντο και αυτό πολλές φορές είναι μεγαλύτερο προσόν και από τις ίδιες τις σπουδές αν το αγαπάς και το κάνεις με μεράκι! Όμως και εδώ θα κλείσω μην κοροϊδεύεις ποτέ κάτι γιατί εν τέλει δεν ξέρεις πως στα φέρνει η ζωή! Καλύτερα κράτα μικρό καλάθι και χαμηλά το κεφάλι! Γιατί το κάρμα είναι bitch που λέει και ο σοφός λαός!».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Power of Love: Η Έλενα Πολυχρονοπούλου «ρίχνει πυρά» δημόσια κατά του Παύλου Παπαδόπουλου!

Power of Love: Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Λένια Πολυχρονοπούλου! Τι συνέβη;

Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Λένια Πολυχρονοπούλου που γνωρίσαμε μέσα από το Power of Love! Τι συνέβη;

Η όμορφη Λένια έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ.

Η ίδια εργάζεται το τελευταίο διάστημα στα Κουφονήσια, όπως σας έχει αναφέρει και παλιότερα το Youweekly.gr!

Είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται αρκετές στιγμές από την προσωπική της ζωή με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι και σήμερα η ίδια μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ενημέρωσε τους φίλους της ότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, χωρίς να έχει τις αισθήσεις της, ύστερα από ένα λιποθημικό επεισόδιο που υπέστη.

Στο πλευρό της φυσικά ήταν ο σύντροφός της και η καλή της φίλη και πρώην συμπαίκτρια, Κατερίνα Σαββοπούλου.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Το άγχος είναι καταστροφικό μην το αφήνετε να επηρεάζει τη ζωή σας! Η υγεία πάνω από ΌΛΑ! Τα δύσκολα πέρασαν! Τέλος καλό όλα καλά».