Συγκλονίζει γνωστός ποδοσφαιριστής - «Ο γιος μου είναι κλινικά τυφλός»!

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά! Τα λόγια του συγκινούν...

Συγκλονίζει γνωστός ποδοσφαιριστής - «Ο γιος μου είναι κλινικά τυφλός»!

Συγκλονίζει γνωστός ποδοσφαιριστής με την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του γιο του. «Είναι κλινικά τυφλός», εξομολογήθηκε.

Ο 13χρονος γιος του παλαίμαχου πλέον ποδοσφαιριστή πάσχει από μια σπάνια νόσο από την οποία χάνει σιγά σιγά την όραση του.

Ο Βρετανός Μάικλ Όουεν μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η οικογένεια του.

«Ποτέ δεν θα γίνει ποδοσφαιριστής, Έχει μία πάθηση στο μάτι. Δεν έχω μιλήσει ποτέ γι' αυτό. Δεν ήθελα να γίνει πρωτοσέλιδο. Κλινικά είναι τυφλός, πάσχει από τη νόσο Στάργκαρντ, που είναι εκφυλισμός του αμφιβληστροειδούς... Δεν μπορεί να δει την μπάλα μέχρι να βρεθεί σε απόσταση 5 γιάρδες μακριά του. Όσο κι αν θέλει κάθε πατέρας τον γιο του να παίζει, είναι σχεδόν ανακουφιστικό για εμένα. Όλοι ρωτούν "θα γίνει ποδοσφαιριστής;" και μετά κάθομαι στη μια πλευρά του γηπέδου και ακούω να λένε "δεν είναι τόσο καλός σαν τον πατέρα του"», γράφει η βρετανική Sun που φιλοξενεί τις δηλώσεις του γνωστού ποδοσφαιριστή.

ποδοσφαιριστής γιος τυφλός

Γνωστός 26χρονος ποδοσφαιριστής διαγνώστηκε με καρκίνο!

Άσχημα νέα επιφύλασσε η χθεσινή ημέρα για τους οπαδούς της Χαλ, καθώς όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα, ο ποδοσφαιριστής της, Ανγκους ΜακΝτόναλντ, διαγνώστηκε με καρκίνο.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε πέρυσι από την ομάδα του, μετά από εξετάσεις διαγνώστηκε με καρκίνο στο έντερο και έτσι θα πρέπει να ακολουθήσει θεραπείες. Οπως είναι κατανοητό, το ποδόσφαιρο πάει στην άκρη για τον παίκτη της ομάδας της Championship, καθώς καλείται να δώσει έναν πολύ πιο δύσκολο αγώνα. Και πέρυσι δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω τραυματισμών, αλλά τώρα αντιμετωπίζει κάτι πολύ πιο σοβαρό.

«Η Χαλ ανακοινώνει με θλίψη πως ο Ανγκους ΜακΝτόλαντ διαγνώστηκε με καρκίνο του εντέρου σε αρχικό στάδιο», ανακοίνωσε η ομάδα του. «Ο Ανγκους έχει δείξει τη δύναμη του χαρακτήρα του, από τον τρόπο που αντέδρασε στην είδηση.

undefined

Ολη η οικογένειά μας είναι μαζί του για να του δείξει την αγάπη του και την υποστήριξή του για να επανέλθει. Η υγεία του, σωματική και πνευματική, είναι η προτεραιότητά μας. Θέλουμε τα ΜΜΕ να σεβαστούν τις στιγμές που περνά ο παίκτης και η οικογένειά του», καταλήγει η ανακοίνωση της ομάδας.

Πηγή: iefimerida.gr

Σοκ στον κόσμο του ποδοσφαίρου! Πέθανε ποδοσφαιριστής γνωστής ελληνικής ομάδας!

Σοκ στον κόσμο του ποδοσφαίρου! Πέθανε ποδοσφαιριστής γνωστής ελληνικής ομάδας!

Ο 40χρονος είχε αρκετά προβλήματα υγείας από το 2015 και είχε πάθει εγκεφαλικό.

Σήμερα απεβίωσε στο Λονδίνο σύμφωνα με δημοσιεύματα ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Τζούνιορ Αγκόγκο.

Σοκ στον κόσμο του ποδοσφαίρου! Πέθανε ποδοσφαιριστής γνωστής ελληνικής ομάδας!

Πένθος: Έφυγε από τη ζωή γνωστός ποδοσφαιριστής!

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή Έλληνας ποδοσφαιριστής!

Έφυγε από τη ζωή Έλληνας ποδοσφαιριστής και θλίψη έχει σκεπάσει την οικογένεια και τους φίλους του.

Ο Μανώλης Φουστανάκης, ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα στην ιστορία του ΟΦΗ, έφυγε από την ζωή το πρωί της Κυριακής.

Ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ που διετέλεσε και για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. των παλαιμάχων του συλλόγου έφυγε από την ζωή μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη το πρωί.

Παγκόσμιο σοκ με ποδοσφαιριστή! Διαγνώστηκε με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο!

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να επανέλθει στη ζωή.

Έφυγε από τη ζωή Έλληνας ποδοσφαιριστής

πηγή: ant1news.gr