Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χρήστος Φερεντίνος: Αδιανόητο! Αποκάλυψε τι γίνονται τα λεφτά που κερδίζουν οι παίκτες στο Deal!

θα σας πέσει το σαγόνι!

Χρήστος Φερεντίνος: Αδιανόητο! Αποκάλυψε τι γίνονται τα λεφτά που κερδίζουν οι παίκτες στο Deal!
News 15.09.2019 11:18

Αδιανόητο! Ο Χρήστος Φερεντίνος αποκάλυψε για πρώτη φορά τι γίνονται τα λεφτά που κερδίζουν οι παίκτες και μας άφησε άφωνους!

Ο γνωστός παρουσιαστής σε συνέντευξή του στο ένθετο «ENJOY» μίλησε μεταξύ άλλων και για τους παίκτες που έχουν περάσει από το Deal.

Ο Χρήστος Φερεντίνος είπε χαρακτηριστικά:

«Μέσα σε τρία χρόνια το Deal μοίρασε 3.000.000 ευρώ, πέρα από τα δώρα. Να, τώρα, είδες συμπτωματικά τι έγινε με τον Γιώργο που πετύχαμε από τον Βόλο; Μπροστά ήσουν. Ο άνθρωπος μας κέρασε τους καφέδες και μου έδειξε την αγάπη του. Το παιδί αυτό κέρδισε απ’ ότι θυμάμαι 60.000 ευρώ στο Deal, έκανε μια φοβερή επένδυση και άλλαξε η ζωή του προς το καλύτερο. Τι μας είπε; Είδα ένα καινούργιο σύμπαν.

Εμένα αυτό μου φτάνει και μου περισσεύει. Αλλά και ο Γιώργος ήταν συνετό αγόρι. Δεν τα έφαγε τα λεφτά, δεν τα σπατάλησε, μπράβο του, έκανε μια επιχείρηση. Ξέρω ότι από τη στιγμή που έπαιξε το τρέιλερ του “Πάνω Κάτω” στον Alpha και βγήκε στον αέρα έγινε χαμός. Οι αιτήσεις συμμετοχής είναι χιλιάδες και αναμένονται ακόμη περισσότερες όταν θα βγει το παιχνίδι στη μικρή οθόνη».

Διαβάστε αναλυτικά απόσπασμα της συνέντευξης:

Τι τα κάνουν, Χρήστο, τα λεφτά οι παίκτες; Πιάνουν τόπο τα χρήματα που κερδίζουν;

Οι περισσότεροι αλλάζουν τη ζωή τους, άνοιξαν ένα μαγαζί. Άλλοι τα κέρδισαν και τα έβαλαν στην τράπεζα. Άλλοι τα σπατάλησαν έως το τελευταίο ευρώ και άλλοι τα “έκαψαν” στα μπουζούκια, τις καλές εποχές της ευμάρειας, που η επίδειξη πήγαινε σύννεφο.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα 10 χρόνια της οικονομικής κρίσης και των μνημονίων οι παίκτες έφαγαν τα κέρδη τους σε ταξίδια στο Μπαλί.

Λοιπόν, αυτό που σκέφτηκες μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον. Έτσι, άρχισα να τους ρωτάω στα γυρίσματα τι θα κάνουν τα λεφτά, αν κερδίσουν. Από τις 10 απαντήσεις που έπαιρνα οι επτά ήταν ίδιες: «θα καλύψουμε τρύπες». Οι Έλληνες έχουν γονατίσει. Μου έλεγαν «ήρθαμε στο παιχνίδι για να πληρώσουμε την εφορία και τον ΕΝΦΙΑ», ενώ οι περισσότεροι μου ανέφεραν τη ΔΕΗ. Ότι ήρθαν για να μην τους κόψουν το ρεύμα. Το τηλέφωνο όλοι το πληρώνουν, γιατί αυτό το κόβουν αμέσως. Στα πολύ σκληρά χρόνια του μνημονίου τα χρέη έγιναν βουνά, μαζεύτηκαν και τράβηξαν την ανηφόρα.

Χρήστος Φερεντίνος: Οι γιοί του είναι πραγματικά ολόιδιοι! Θα πάθετε σοκ όταν τους δείτε!

Οι γιοί του Χρήστου Φερεντίνου είναι πραγματικά ολόιδιοι! Θα πάθετε σοκ όταν τους δείτε όπως το πάθαμε και εμείς...

Η πρώην σύζυγός του, Σοφία Παυλίδου, απαθανάτισε τους γιους της την ώρα που έφευγαν από το σπίτι για να πάνε στον αγιασμό του σχολείου τους, ο οποίος έγινε σήμερα!

Τα αδέρφια κρατάνε τη σάκα τους και αν και δεν βλέπουμε τα πρόσωπά τους, μπορούμε εύκολα να δούμε ότι είναι ολόιδιοι! Η περήφανη μανούλα έγραψε στην λεζάντα: «Ευτυχισμένη σχολική χρόνια στα παιδιά μας με έμπνευση και αποτελεσματικότητα #αρχιζουνταδυσκολα #δευτεραλυκειου
#firstdayofschool #highschool #twins»!

Σοφία Παυλίδου: Αυτή είναι η σχέση της σήμερα, μετά τον χωρισμό της, με τον Χρήστο Φερεντίνο! (βίντεο)

Δείτε την:

Χρήστος Φερεντίνος: Οι γιοί του είναι πραγματικά ολόιδιοι! Θα πάθετε σοκ όταν τους δείτε!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χρήστος Φερεντίνος: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του!

Χρήστος Φερεντίνος - Σοφία Παυλίδου: Ξανά μαζί το πρώην ζευγάρι!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share