Νάντια Μπουλέ: Ξέσπασε για το ξεκίνημα της σεζόν με τον πιο απίστευτο τρόπο!

«Δεν ξέρω τι με πιάνει...»!

Νάντια Μπουλέ: Ξέσπασε για το ξεκίνημα της σεζόν με τον πιο απίστευτο τρόπο!

Η Νάντια Μπουλέ εξομολογήθηκε δημόσια ότι ξέσπασε για το ξεκίνημα της νέα σεζόν... και το έκανε με τον πιο απίστευτο τρόπο!

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz!

Η Νάντια Μπουλέ όσα χρόνια την γνωρίζουμε παραμένει ξανθιά, αλλά έχει κάνει διάφορα look, καρέ, μακρύ, ότι θέλεις.

Αυτήν την φορά όμως τόλμησε για κάτι πολύ διαφορετικό και μας σόκαρε!

Ξεχάστε την Νάντια Μπουλέ που ξέρατε! Έκανε την πιο extreme αλλαγή στα μαλλιά της! Πώς σας φαίνεται;

Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και μας αποκάλυψε την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

«Δεν ξέρω τι με πιάνει κάθε Σεπτέμβρη, αλλά αυτό το γουργουρητό στο στομάχι για το ξεκίνημα της σεζόν, ξεσπά στα μαλλιά μου. Ποιός να μου το έλεγε ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα μου άρεσε να τα κόβω κοντά!».

Δείτε πως έκανε τα μαλλιά της:

Νάντια Μπουλέ: Ξέσπασε για το ξεκίνημα της σεζόν με τον πιο απίστευτο τρόπο!

Πως το κάνει αυτό και παραμένει καλλονή ακόμη και με τόσο κοντό μαλλί;

Νάντια Μπουλέ: Μεγάλη μάχη για την παρουσιάστρια! Η δημόσια εξομολόγηση....

Μεγάλη μάχη για την παρουσιάστρια Νάντια Μπουλέ, η οποία έκανε μια δημόσια εξομολόγηση και συγκίνησε!

Η ίδια, έσπασε την σιωπή της και ανέφερε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που της χτύπησε την πόρτα, το οποίο και αντιμετώπισε αμέσως!

«Επειδή ο σωματότυπός μου είναι μινιόν, είτε πάρω λίγο βάρος είτε χάσω, φαίνεται αμέσως. Εκείνη την περίοδο είχα πάρει κιλά όχι λόγω κακής διατροφής, αλλά επειδή αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα με το μεταβολισμό μου. Το ανακάλυψα γιατί είχε κολλήσει και ένιωθα διαρκώς ένα πρήξιμο. Έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις και βρήκα ότι έχω προδιάθεση για σάκχαρο.

Τότε άρχισα να ασχολούμαι πολύ με τη διατροφή. Έκοψα την επεξεργασμένη ζάχαρη, την αντικατέστησα με μέλι ή σιρόπι αγαύης και άρχισα να προσέχω πάρα πολύ την ποιότητα της τροφής. Δηλαδή, δεν κοιτάζω ποσότητες και δεν μετράω θερμίδες. Έχω μάθει όμως και κάνω τους σωστούς συνδυασμούς, π.χ., δεν τρώω ποτέ σκέτο υδατάνθρακα, το συνδυάζω πάντα με πρωτεΐνη. Το βασικότερο είναι ότι τρώω πολλά μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα και δεν αφήνω ποτέ το στομάχι μου άδειο για πάνω από 3 ώρες.

Το μυστικό είναι να μην τρως και πιο συχνά από τη μιάμιση ώρα. Και να μοιραστώ και ένα tip: Αν νιώθεις ότι πεινάς κάθε 3 ώρες, σημαίνει ότι τρως τις σωστές ποσότητες. Και αν τρως με αυτόν το ρυθμό, κάνεις τρομερές καύσεις. Το σημαντικό είναι ο καθένας να βρει τι του ταιριάζει και στη διατροφή και στην άσκηση», ανέφερε η ίδια!

Νάντια Μπουλέ: Αγκαλιά με τον άνδρα της καρδιάς της!

Η Νάντια Μπουλέ ανέβασε μία φωτογραφία στο instagram όπου βρίσκεται αγκαλιά με τον άνδρα της καρδιάς της!

Η ηθοποιός βρέθηκε στη Ναύπακτο για το Πάσχα.

Η Νάντια Μπουλέ βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της και ανέβασε διάφορες φωτογραφίες από τη Ναύπακτο και μία από αυτές ήταν μαζί με τον πατέρα της, γράφοντας για λεζάντα: «Daddy cool» και του έχει τεράστια αδυναμία!

Δείτε την!

undefined