Διονύσης Σχοινάς - Καίτη Γαρμπή: Ο γιος τους μεγάλωσε, είναι κούκλος και φωνάρα! (Βίντεο)

Σε ποιον από τους δυο μοιάζει; Είναι ολοφάνερο!

Διονύσης Σχοινάς - Καίτη Γαρμπή: Ο γιος τους μεγάλωσε, είναι κούκλος και φωνάρα! (Βίντεο)

Ο γιος του Διονύση Σχοινά και της Καίτης Γαρμπή μεγάλωσε! Ο Δημήτρης είναι κούκλος και έχει φωνάρα, φαίνεται πήρε το ταλέντο των γονιών του!

Το σχήμα Καρράς – Γαρμπή – Λιβιεράτος ήταν αυτό που στάθηκε η αφορμή για έναν μεγάλο έρωτα που 4 χρόνια μετά τους έκανε να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Τον Μάιο του 1997, ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και το 2000 έφεραν στον κόσμο τον μονάκριβο γιος τους, τον Δημήτρη.

Βυθίστηκε στο πένθος ο Διονύσης Σχοινάς! Στο πλευρό του η Καίτη Γαρμπή!

Σήμερα ο Δημήτρης έχει μεγαλώσει κι έχει γίνει ένας κούκλος. Όχι μόνο αυτό, αλλά φαίνεται ότι έχει πάρει την κλίση και το ταλέντο των γονιών του στο τραγούδι.

Δείτε το βίντεο που τραγουδάει το «Δεν μεγαλώνω» 12 χρόνια μετά την κυκλοφορία του:

Δείτε φωτογραφίες του:

Διονύσης Σχοινάς - Καίτη Γαρμπή: Ο γιος τους μεγάλωσε, είναι κούκλος και φωνάρα! (Βίντεο)

Διονύσης Σχοινάς - Καίτη Γαρμπή: Ο γιος τους μεγάλωσε, είναι κούκλος και φωνάρα! (Βίντεο)

Διονύσης Σχοινάς - Καίτη Γαρμπή: Ο γιος τους μεγάλωσε, είναι κούκλος και φωνάρα! (Βίντεο)

Διονύσης Σχοινάς: Ευχήθηκε στην Καίτη Γαρμπή για τα γενέθλια της με τα πιο γλυκά λόγια!

Στην Καίτη Γαρμπή για τα γενέθλια της, ευχήθηκε ο Διονύσης Σχοινάς, με τα πιο γλυκά λόγια και μια φωτογραφία.

Η σημερινή ημέρα είναι πολύ ευχάριστη για την τραγουδίστρια, η οποία γιορτάζει τα 58α γενέθλια της.

Ο Διονύσης Σχοινάς, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία της Καίτης Γαρμπή και έγραψε στη λεζάντα του «Χρόνια πολλά σου εύχομαι κουκλένια μου… καρδιά μου… και όσα γενέθλια έρχονται να τα περνάς κοντά μου!».

Παρά τις φήμες κατά καιρούς που τους ήθελαν να χωρίζουν, το ζευγάρι έχει αποδείξει πως είναι πολύ ευτυχισμένο.

undefined

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Οικογενειακές διακοπές στη Μύκονο με το γιο τους!

Οικογενειακές διακοπές στη Μύκονο έκαναν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, έχοντας στο πλευρό τους τον 20 ετών γιο τους.

Ο Δημήτρης, όσο μεγαλώνει μοιάζει και περισσότερο στον πατέρα του.

Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε την οικογένεια να γευματίζει στο beach bar restaurant Nammos στην Ψαρρού.

Το ζευγάρι το οποίο εδώ και χρόνια έχει καταφέρει να κρατάει τα προσωπική του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διονύσης Σχοινάς - Καίτη Γαρμπή: Ο θάνατος, η επέμβαση και ο πόλεμος στο σπίτι! Αποκλειστικό...

Αποκλειστικό ρεπορτάζ έχει το Youweekly.gr για τον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή! Αποκαλύψεις - φωτιά για τον θάνατο που τους τσάκισε, την επέμβαση του τραγουδιστή και τον καθημερινό πόλεμο στο σπίτι!

Για την ακρίβεια, ο ίδιος ο Διονύσης παραχώρησε μια άκρως αφοπλιστική συνέντευξη στο Youweekly.gr και μίλησε πολύ ανοιχτά για όλους και για όλα αναφέροντας πράγματα που δεν γνώριζε κανείς!

Πώς καταφέρνει εδώ και πολλά χρόνια να σηκώνει όρθιο ένα χιλιάρι νυχτερινό μαγαζί και αρσενικά – θηλυκά κάθε ηλικίας να πάλλονται στον δικό του ρυθμό; Πώς γίνεται να «παντρέψει» τον Χριστοδουλόπουλο με τον Νταλάρα; Τι μαγικά κόλπα κάνει ο «αιώνια έφηβος» Διονύσης Σχοινάς; Μετά από –άλλη μία– επιτυχημένη χειμερινή σεζόν φέτος στο «Akanthus», άνοιξε την καρδιά του στο Youweekly.gr και μίλησε για τη συνταγή της επιτυχίας και το καλλιτεχνικό comeback που τον ανέβασε στην κορυφή, για τη ζωή του με την Καίτη Γαρμπή, για τον 19χρονο «κλώνο» του Δημήτρη, αλλά και για τη μεγάλη πληγή που τον ταλανίζει εδώ και 5 χρόνια...

Διονύσης Σχοινάς - Καίτη Γαρμπή: Ο θάνατος, η επέμβαση και ο

Έναν χαμό με το «Πάρτι μας» που κυκλοφορεί από τη Spicy music τον κάνει και η συνάντησή του με τον Φοίβο ακόμα μια φορά είναι καθοριστική... Οι επιτυχίες του «Συγκοινωνούντα δοχεία», «Ομορφαίνεις τη ζωή μου», «Τι τρελά μου ζητάς», «Μου ταιριάζεις»... ανεξάντλητες. Η συνάντηση με τον Διονύση Σχοινά είναι σπάνια μεν αλλά ξεχωριστή...

Άλλη μια συνεργασία σου με τον Φοίβο και το «Πάρτι μας» σκίζει. Είναι ο άνθρωπος που σού έχει χαρίσει τις πιο μεγάλες επιτυχίες;

Με τον Φοίβο είμαστε ξανά μαζί τα τελευταία 5 χρόνια. Εννοείται ότι είναι εκείνος που μου έχει γράψει όλα τα τραγούδια που έχω προίκα μου. Θυμάμαι ακόμα τότε που είχε έρθει στο 4711 στο Κολωνάκι και μου πρότεινε να δουλέψουμε μαζί. Είχαμε χωρίσει επαγγελματικά για ένα διάστημα όταν εκείνος ήταν στη Heaven και εμείς με την Καίτη ήμασταν στη Sony, σαν φίλοι όμως δεν χωρίσαμε ποτέ.

Έχετε τσακωθεί με τον Φοίβο;

Ναι, έχουμε τσακωθεί πολιτισμένα, αφήσαμε όμως πίσω τους εγωισμούς, για να κάνουμε πιο δημιουργικά πράγματα. Εγώ γενικότερα αγαπώ την ηρεμία, είναι το motto μου, δεν θέλω φωνές. Τα πάντα τελειώνουν με μια συζήτηση πάρα πολύ γλυκιά και στη δουλειά μου και στην οικογένειά μου, και δεν χάνουμε χρόνο με πικρίες.

Διονύσης Σχοινάς - Καίτη Γαρμπή: Ο θάνατος, η επέμβαση και ο

Έτσι λειτουργείς και στη ζωή σου;

Έτσι ακριβώς. Μπορεί να αρχίσω να διαφωνώ με την Καίτη, με το που θα αρχίσουν όμως οι φωνές εγώ θα φύγω, θα κάνω μια βόλτα με το αμάξι μου και όταν σε ένα λεπτό θα γυρίσω, όλα θα είναι οκ.

Γι' αυτό καταφέρνεις να διατηρείς τις σχέσεις σου. Και με τους συνεργάτες σου είσαι έτσι;

Έτσι ακριβώς. Δεν έχω μαλώσει ποτέ. Ούτε με τους συνεργάτες μου ούτε με το σπίτι μου ούτε με τον αδερφό μου ούτε με τον κολλητό μου, με κανέναν.

Και πώς φεύγεις από μια σχέση;

Όταν δεν με ενδιαφέρει η σχέση θα τη διαγράψω σαν να μην υπήρχε ποτέ, την κάνω delete. Έτσι λειτουργούσα από πιτσιρικάς, ό,τι δεν μου άρεσε το έκοβα μαχαίρι.

Ποια είναι η συνταγή της επιτυχίας που ακολουθείς τα τελευταία χρόνια στα νυχτερινά μαγαζιά που στην πορεία είδαμε ότι τη μιμήθηκαν και άλλοι;

Καλά έκαναν και τη μιμήθηκαν, για να έχουν μεροκάματο όλοι. Η συνταγή της επιτυχίας είναι –με τη σειρά που στα λέω– τα φιλαράκια μου, η δομή του προγράμματος, ο Λαϊνάς και εγώ που βάζω στο τέλος το γκολ, αλλά πρέπει να έχω γήπεδο, πασαδόρους, ομάδα και κοινό. Ανέκαθεν λειτουργούσα σαν ομάδα. Και τα φιλαράκια μου με στηρίξανε –γιατί δεν ερμήνευα μόνο δικά μου τραγούδια αλλά και άλλων επιτυχίες με μια σωστή σειρά– και ο διαφορετικός ήχος του Λαϊνά έπαιξε ρόλο, το 4711 και το Akanthus με στηρίξανε σαν γήπεδο, τέλος, όλος ο κόσμος που ερχόταν.

Πίστευες ποτέ ότι το comeback σου θα είχε τέτοια επιτυχία;

Ποτέ. Άμα μού το έλεγες πριν από 5 χρόνια ότι θα καταφέρνω να βάζω 1.000 άτομα κάθε μέρα, θα σου έλεγα «με δουλεύεις». Δεν ήθελα να αναλωθώ στα μπουζούκια, εξάλλου πάντα έκανα μισή ώρα πρόγραμμα και έφευγα και ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να φτάσω στο σημείο να λέω στο πρόγραμμά μου από Νταλάρα μέχρι Παντελίδη. Έτσι με τον Κώστα Λαϊνά το «χτίσαμε» δειλά... Και από μία φορά την εβδομάδα που ξεκινήσαμε στην Κηφισιά, καταλήξαμε στη Μύκονο να δουλεύουμε 7 φορές την εβδομάδα.

Τώρα κάνεις μεγαλύτερη καριέρα απ' ό,τι όταν ξεκίνησες...

Διονύσης Σχοινάς - Καίτη Γαρμπή: Ο θάνατος, η επέμβαση και ο

Δεν το συζητώ, τώρα κρατάω μαγαζί μόνος μου, παλιά ήμουν το κερασάκι στην τούρτα.

Εκείνη την εποχή που έβλεπες ότι δεν υπήρχε για σένα εξέλιξη, σκέφτηκες να τα παρατήσεις;

Μπορεί να μην εμφανιζόμουν κάπου τότε, όμως έκανα κάποια θεατρικά ή έγραφα μουσική για παιδικά. Εξάλλου τότε είχε γεννηθεί και ο γιος μας και θέλαμε το παιδί να μεγαλώσει με έναν από τους δυο μας.

Η αποχή σου από τα νυχτερινά μαγαζιά τότε, σε έκανε να νιώσεις ότι κάθισες στον πάγκο;

Όχι, δεν μου έλειψαν οι εμφανίσεις στα νυχτερινά μαγαζιά, γιατί δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω, δεν είχα τόση επικοινωνία με τον κόσμο και δεν μου άρεσε που έβγαινα και ήταν όλοι καθιστοί. Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν ο πρώτος που διαμόρφωσα ένα διαφορετικό πρόγραμμα διασκέδασης, αλλά μπορώ να πω ότι ήμουν ο πρώτος που σήκωσα τον κόσμο από τις καρέκλες και κάναμε τη διαφορά στο 4711. Η λογική του μαγαζιού είναι «άμα κουραζόμαστε καθόμαστε» και όχι το αντίθετο.

Στις συνεργασίες σου στάθηκες τυχερός;

Ναι, αλλά για να σταθώ τυχερός είχα πίσω μου πολλές ώρες πτήσης στα live. Από τα 8 μου ήξερα να παίζω 500 κομμάτια στην κιθάρα, στα 14 μου τραγουδούσα σε μια ταβέρνα δίπλα στο σπίτι μου στη Νίκαια, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή ενώ πήγαινα σχολείο. Έκανα 5 ώρες πρόγραμμα την εβδομάδα και έπαιρνα πιο πολλά απ' ό,τι έπαιρνε ο πατέρας μου σε έναν μήνα. Τελείωσα το Ωδείο του Κώστα Κλάβα, δίδασκα σε παιδιά θεωρία μουσικής και μετά πήγαινα στην επαρχία για εμφανίσεις, έχω δουλέψει πάρα πολύ πριν κάνω δισκογραφία στα 23 μου.

Και πώς τα έβγαζες πέρα με το σχολείο;

Το σχολείο δεν το τελείωσα ποτέ. Έμεινα στην Α' Λυκείου και παρακάλεσα τον πατέρα μου να μη δώσω εξετάσεις, αλλά του έδωσα και τον λόγο μου ότι θα κάνω στο Ωδείο ό,τι δεν έχω κάνει στο σχολείο.

Δεν στενοχωρήθηκες που δεν πήρες το απολυτήριο;

Στενοχωρήθηκα που δεν πήγα πενταήμερη...

Με τον γιο σου έχεις βρεθεί στο stage και έχετε τραγουδήσει. Εάν θελήσει κάποια στιγμή να ακολουθήσει την καριέρα τη δική σου και της Καίτης, τι θα του πεις;

Διονύσης Σχοινάς - Καίτη Γαρμπή: Ο θάνατος, η επέμβαση και ο

Θα του πω να μελετήσει πάρα πολύ, να δουλέψει πολύ, να προσπαθήσει πολύ και, εάν συνεχίσει να το θέλει τόσο, ας το κάνει.

Του έχετε μιλήσει με την Καίτη για τα αρνητικά της δουλειάς και τα προβλήματα;

Ναι, του τα έχουμε πει, αλλά κοίτα να δεις τι γίνεται, εμείς δεν τα λαμβάνουμε καθόλου υπόψη μας τα αρνητικά γιατί είμαστε πολύ ρομαντικοί. Ποτέ δεν ζήσαμε εμείς αυτό το σκηνικό. Εμείς έχουμε πει ότι είναι μια πολύ ωραία δουλειά που την κάνουμε γιατί την αγαπάμε, ότι είναι το χόμπι μας και έτσι ζούμε σε αυτό το παραμύθι, ποτέ δεν είδαμε την κακιά πλευρά της δουλειάς και τη μαύρη της. Ποτέ δεν μας πείραξε όταν τα περιοδικά έγραφαν για εμάς, ποτέ. Ζούμε στο δικό μας παραμύθι πάρα πολλά χρόνια, έχουμε κάνει τον δικό μας κύκλο και δεν μπαίνουν μέσα σε αυτόν για να τον πειράξουν κακοί δαίμονες. Έχουμε φτιάξει τη δική μας ασπίδα και ό,τι έρχεται πάνω μας το στέλνουμε αλλού.

Πώς το έχετε καταφέρει αυτό;

Δεν ξέρω, είναι δώρο Θεού που βρέθηκα με την Καίτη και έχουμε την ίδια κοσμοθεωρία, έσκασε και ο μικρός που είναι η συνέχειά μας και το ίδιο με εμάς, και όλο αυτό έγινε πολύ πιο δυνατό. Τα προβλήματα της δουλειάς, τα αισθηματικά, τα οικονομικά, των γονέων, όλα τα αντιμετωπίζαμε σαν γροθιά, όταν πήγαινε να πέσει ο ένας, τον ανέβαζε ο άλλος.

Θυμάμαι ότι από τον πρώτο χρόνο του γάμου σας έβαζαν στοιχήματα ότι θα χωρίσετε...

Έχει πολλή πλάκα, γιατί συναντάω κάποιους και τους λέω «έχω πάρει λεφτά από εσένα». Πρέπει να είναι χιλιάδες τα δημοσιεύματα ότι έχω φύγει από το σπίτι, ότι έχει φύγει η Καίτη, ότι πλακωθήκαμε. Το έχει πει και η Καίτη αυτό, το λέω και εγώ, ποτέ δεν έχει μπει στο στόμα μας η λέξη διαζύγιο.

Πολλοί επίσης στόχευαν στη διαφορά ηλικίας και έλεγαν «ο Διονύσης δεν θα αντέξει και θα φύγει»...

Ναι, όμως αυτή η διαφορά ηλικίας εμένα μου έκανε καλό και ωρίμασα περισσότερο, με ανέβασε επίπεδο που είχα μια γυναίκα πιο ώριμη δίπλα μου που στεκόταν γερά στα πόδια της.

Στην αρχή της σχέσης ποιος ήταν το αφεντικό του σπιτιού;

Και οι δύο, γιατί και οι δύο δουλεύαμε και βγάζαμε τα λεφτά μας, η Καίτη ήταν ανώτερη καλλιτεχνικά και οικονομικά από εμένα, αλλά ποτέ δεν με έκανε να νιώσω κατώτερος και ποτέ δεν της το έπαιξα εγώ άντρας. Είναι προς τιμήν της αυτό.

Πώς νιώθεις που καμιά φορά σάς μπερδεύουν με τον Δημήτρη; Στον γάμο του Ρέμου χαιρετούσαν τον γιο σου και του έλεγαν «γεια σας, κύριε Σχοινά!».

Ο Δημήτρης νομίζω ότι είναι ο μικρός μου αδερφός, ποτέ δεν τον αντιμετώπισα σαν γιο μου, πάντα έτσι τον ένιωθα από τότε που ήταν ενάμιση χρόνων και τον καταλάβαινα, γιατί πριν δεν καταλαβαινόμασταν.

Η Καίτη είναι λίγο πιο αυστηρή μαζί του απ' ό,τι εσύ;

Με τη μάνα του είναι σε έναν καθημερινό πόλεμο, γιατί είναι ακατάστατος όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του, μαλώνουν πάντα αλλά με επίπεδο, σε αυτό το σπίτι μαλώνουμε με επίπεδο. Εγώ δεν έχω μαλώσει με το παιδί μου ποτέ, δεν έχουμε φωνάξει ποτέ, δεν τον έχω ακουμπήσει ποτέ.

Τις κοπέλες του στις γνωρίζει;

Αρχίζει και ανοίγεται σιγά σιγά επειδή έρχεται στο μαγαζί. Όταν μου ζητήσει τη γνώμη μου θα του την πω. Οπωσδήποτε θα τον ψάξω μέσα στο μαγαζί με το μάτι μου για να δω τι παίζει, αλλά μέχρι εκεί.

Τα γούστα σας στις γυναίκες μοιάζουν;

Είναι κοντινά, ευτυχώς.

Πότε φεύγεις για Μύκονο;

Μύκονο δεν θα πάω φέτος μετά από 7 χρόνια, γιατί δεν αντέχω άλλο, κουράστηκα, 3 η ώρα ξεκινούσε το πρόγραμμα και τελείωνε στις 8 το πρωί. Θα κάνω μια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα στα καλύτερα beach bars.

Έχεις οριοθετήσει χρονικά μέχρι πότε θα είσαι στην πίστα και θα τραγουδάς;

Όταν κοιτάω τον καθρέφτη και βλέπω ότι με παίρνει εμφανισιακά ακόμα θα το κάνω, δεν έχω μεγαλώσει και πολύ ηλικιακά, αν και είμαι 50 χρόνων... Δεν μπορώ να βάλω χρονικά περιθώρια, είναι πού θα με πάει η δουλειά, όσο εξελίσσω τη δουλειά μου θα συνεχίζω.

Πρόσφατα αντιμετώπισες ένα πρόβλημα με τη μέση σου, τραγουδούσες ακόμα και με αφόρητους πόνους, το ξεπέρασες;

Το ξεπερνάω, έκανα μια επέμβαση στη μέση, πολύς κόσμος τραβάει ζόρι λόγω δουλειάς. Δεν το έδειξα πόσο πονούσα, ήμουν με ενέσεις, δεν μπορούσα όρθιος και κάθισα 3 ώρες σε ένα σκαμπό. Όταν ο άλλος έρχεται να διασκεδάσει δεν μπορείς εσύ να μην εμφανιστείς, ούτε να μην τον διασκεδάσεις.

Έχεις χαρίσει μεροκάματα σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές που ζούμε, εάν δεν πηγαίνει καλά το μαγαζί;

Τα τελευταία 7 χρόνια δεν έχω χαρίσει μεροκάματα γιατί φέρνω μεροκάματα. Θα χαρίσω μεροκάματα όταν δεν θα βάλω κόσμο στο μαγαζί, όταν όμως γεμίζω το μαγαζί, πρώτος θα πληρωθώ.

Με την Καίτη έχετε σκεφτεί να συνεργαστείτε;

Μια το σκεφτόμαστε, μια δεν... Έχουμε να τραγουδήσουμε μαζί 16 χρόνια. Εγώ ήμουν πάντα της άποψης ότι το ζευγάρι δεν πρέπει να είναι μαζί στη δουλειά και ειδικά σε αυτή τη δουλειά. Τώρα που έχω ανέβει κι εγώ καλλιτεχνικά αρκετά, το σκεφτόμαστε, αλλά λέμε ότι μπορεί άλλοι να θέλουν, άλλοι να μη θέλουν να μας δουν μαζί.

Γιατί ένα ζευγάρι δεν πρέπει να δουλεύει μαζί;

Γιατί πρέπει να «μου λείπεις», δεν γίνεται να είμαστε 24 ώρες το 24ωρο μαζί. Η ιστορία έχει δείξει ότι τα ζευγάρια που δουλεύουν μαζί δεν περνάνε καλά.

Εάν υποθετικά δουλεύατε μαζί και υπήρχαν κάποιοι επίδοξοι μνηστήρες και της έκαναν τα γλυκά μάτια, πώς θα αντιδρούσες;

Αυτά θέλω να αποφύγω, κατάλαβες; (γέλια)

Η Καίτη πώς διαχειρίζεται το φλερτ που σου κάνουν τα κορίτσια ανεξαρτήτου ηλικίας;

Έχω πολύ συγκεκριμένα φιλαράκια που με αγαπάνε, με γουστάρουνε και σαν γκόμενο, αλλά δεν δίνω δικαίωμα στη γυναίκα μου. Εμείς σαν ζευγάρι δεν φτιαχνόμαστε με καβγάδες, φτιαχνόμαστε με άλλα.

Υπάρχει ακόμα ερωτικό πάθος μεταξύ σας;

Δεν γίνεται να κρατήσει ένα ζευγάρι άμα δεν υπάρχει το σεξ σε ένα καλό επίπεδο. Σίγουρα με τα χρόνια δεν θα βλέπεις τον σύντροφό σου κούκλο και κούκλα, γι' αυτό και λέω στους φίλους μου «μπορείς να αγαπήσεις τον άλλον για τον χαρακτήρα του και όχι για την ομορφιά του;».

Κάνεις εκπλήξεις στη γυναίκα σου;

Κάθε χρόνο την πάω ένα ταξίδι σε άγνωστο προορισμό και πάντα έχει παράπονο, γιατί δεν ξέρει τι θα πάρει μαζί της...

Μετάνιωσες που δεν κάνατε ένα δεύτερο παιδί;

Δεν κάναμε γιατί και αυτό ήταν δώρο Θεού, «έσκασε» πολύ δύσκολα με εξωσωματική και δεν ήθελα να ταλαιπωρηθεί άλλο η Καίτη.

Την πονάς την Καίτη...

Είναι δυνατόν να μην την πονάω; Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου.

Είναι το άλλο σου μισό;

Αυτό το έχει πει η Καίτη –προς τιμήν της–, ότι το άλλο μου μισό ήταν ο αδερφός μου.

Πόσα χρόνια πέρασαν από τότε που έχασες τον αδερφό σου, τον Τόλη;

Κοντεύουν 5 χρόνια και είναι μια μεγάλη πληγή που δεν έκλεισε ποτέ, την κουβαλάω ακόμα.

Πώς τον φέρνεις στο μυαλό σου;

Είναι σαν να μην έχει «φύγει»... Στα μάτια μου τον έχω να έρχεται με τη μηχανή του να παρκάρει, απλά δεν έρχεται. Η μεγάλη γροθιά είναι για τη μάνα μας, ο Τόλης ήταν το άλλο μου μισό, μπορεί να είχαμε 3 χρόνια διαφορά αλλά ήμασταν σαν δίδυμοι.

Τι έχεις αναθεωρήσει στη ζωή σου από τον θάνατο του Τόλη και μετά;

Όταν «έφυγε» ο Τόλης θύμωσα με τον Θεό, δεν σου κρύβω ότι στο μυαλό μου στριφογυρνούσαν πολλά, ότι οποιαδήποτε στιγμή σε οποιαδήποτε ηλικία μπορούμε να πάθουμε κάτι. Δεν το πίστευα αυτό που συνέβη στον Τόλη, μπήκε έκτοτε στο κεφάλι μου ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να χτυπήσει το τηλέφωνο και κάποιος που γνωρίζω να μου πουν ότι δεν υπάρχει πια.

Η καλύτερη στιγμή της καριέρας σου ποια ήταν;

Αυτό που ζω τώρα, δεν το περίμενα... Όλες αυτές οι νεαρές ηλικίες μού δίνουν ζωή για παραπάνω χρόνια.

Και ποια ήταν η χειρότερη στιγμή της καριέρας σου;

Το '99 προς 2000 τραγουδάω στο «Τούνελ», έχει γεννήσει η Καίτη Νοέμβριο τον Δημήτρη και έχει μπει στο χειρουργείο με πολύ άσχημη μορφή παγκρεατίτιδας και δεν μου έχει πει κανείς τίποτα. Ήταν στην Εντατική και μου το είπαν όταν κατέβηκα από την πίστα.

Υπάρχουν καλλιτέχνες που δεν θα ήθελες να ξαναδείς;

Υπάρχουν καλλιτέχνες που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν καν και άλλοι που ζω για να τους βλέπω και τους λατρεύω, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Αντύπας. Τον πρώτο τον θαυμάζω για το έργο του και το ταλέντο του, και τον δεύτερο γιατί είναι καλλιτεχνάρα και αδερφός μου.