Σύννεφα στον γάμο πασίγνωστης Ελληνίδας! Ένα βήμα πριν το διαζύγιο;

Η ξανθιά καλλονή περνάει δύσκολα!

Σύννεφα στον γάμο πασίγνωστης Ελληνίδας! Ένα βήμα πριν το διαζύγιο;

Σύννεφα στον γάμο πασίγνωστης Ελληνίδας και οι φήμες για διαζύγιο φουντώνουν!

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Espresso, η ξανθιά καλλονή περνάει μία κρίση στο γάμο της, αλλά προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους!

Η Playmate 2007, Νάταλι Θάνου έχει ένα γιο, τον μικρό Άρη, ο οποίος είναι η απόλυτη προτεραιότητά της και το παλεύει με τον σύζυγό της, Δημήτρη Καρέλα.

Διαζύγιο «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Μετά από 5 χρόνια γάμου τα διέλυσαν όλα!

Σύννεφα στον γάμο πασίγνωστης Ελληνίδας! Ένα βήμα πριν το διαζύγιο;

Πάντως, άτομα από το φιλικό της περιβάλλον ελπίζουν το ζευγάρι να ξεπεράσει την κρίση και να είναι και πάλι ευτυχισμένο. Η ίδια, δεν έχει κάνει κάποια δήλωση...

Διαζύγιο «βόμβα» στην showbiz! Χωρίζει οριστικά η πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση για το διαζύγιο της στην showbiz! Η πασίγνωστη τραγουδίστρια χωρίζει οριστικά!

Τον Απρίλιο οι δυο τους είχαν ανακοινώσει την απόφαση τους να χωρίσουμε μετά από τρία χρόνια γάμου και συνολικά, 7 χρόνια σχέσης!

Ο λόγος για την πασίγνωστη τραγουδίστρια, Αντέλ και τον σύζυγό της, Σιμόν Κονέκι, όπου έχουν αποκτήσει μαζί ένα γιο, τον Άντζελο.

Διαζύγιο «βόμβα» στην showbiz! Χωρίζει οριστικά η πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Τώρα, έξι μήνες μετά, το TMZ σε ρεπορτάζ του αναφέρει ότι η διάσημη τραγουδίστρια κατέθεσε και τα χαρτιά για την έκδοση διαζυγίου.

H Αντέλ και ο Κονέκι ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2011 και έναν χρόνο μετά ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Διαζύγιο βόμβα! Μετά από 14 χρόνια διέλυσαν τα πάντα! Τι θα γίνει με τα δυο παιδιά τους;

Παντρεύτηκαν κρυφά το 2016 και την επιβεβαίωσε έκανε η τραγουδίστρια αποκαλώντας τον Κονέκι σύζυγό της στην απονομή βραβείων Grammy το 2017.

Διαζύγιο «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Μετά από 26 χρόνια τα διέλυσαν όλα!

Διαζύγιο «βόμβα» μόλις έσκασε στην ελληνική showbiz! Μετά από 26 χρόνια τα διέλυσαν όλα και το ρεπορτάζ είναι καυτό!

Το αγαπημένο ζευγάρι δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα, αλλά αποφάσισαν τελικά να τραβήξουν χωριστούς δρόμους! Αιτία, αναφέρει η Espresso, είναι το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους!

Η γοητευτική καλλονή, τρέλανε τον γνωστό πλαστικό και εκείνος ανακοίνωσε στην σύζυγό του το τέλος! Ο λόγος για τον Γιάννη Λύρα και την επίσης γιατρό της κοσμικής Αθήνας, σύζυγό του, Παρή Ράπτη!

Μεγάλη ανατροπή στον πιο πολύκροτο χωρισμό! Τι συμβαίνει με το διαζύγιο;

Διαζύγιο «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Μετά από 26 χρόνια τα διέλυσαν όλα!

Ποιος είναι ο Γιάννης Λύρας

Επιστημονική δραστηριότητα

*Mέλος του Διεθνούς κολλεγίου χειρουργών, μέλος της Ελληνικής και της Διεθνούς εταιρίας Πλαστικής Χειρουργικής, μέλος της Ακαδημίας Επιστημών της Νέας Υόρκης ως Πλαστικός Χειρουργός
*Ειδικός Ορκωτός Πραγματογνώμων Πλαστικής Χειρουργικής στα Αστικά και Ποινικά Δικαστήρια της Ελλάδος.

Επιστημονική πιστοποίηση

*1992 έως και σήμερα Μέλος του Συνδέσμου Ex- Alumni της σχολής Ivo Pitanguy (AEXPI)
*2004 έως και σήμερα Μέλος της Ευρωπαϊκής Χειρουργικής Εταιρίας Ivo Pitanguy (ACEIP)
{προηγούμενες θέσεις στην ACEIP΅:*2004 Αντιπρόεδρος, -2005-2006 Πρόεδρος -2007-2011 Επιστημονικός Διευθυντής (Πλαστικός Χειρουργός) - 2011 εκπρόσωπος της εταιρείας στη Βραζιλία},
*2005-2016 Πρόεδρος της Ευρωπαϊκης Ακαδημίας Πλαστικής Χειρουργικής EAPS - ACEIP.
*2014 συντονιστής των επιστημονικών επιτροπών του Ελληνικού τμήματος του Διεθνούς Κολεγίου Χειρουργών (ICS-International College of Surgeons)
*2016-2017 Μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.

Διευθυντική δραστηριότητα

* 2000-2001, Επιστημονικός Υπεύθυνος του Τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής της "Ευρωκλινικής Αθηνών"
*2001-2016, Διευθυντής της Α' Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής του " Ιατρικού Κέντρου Αθηνών"
* Απο το 2017, Διευθυντής της Β' Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής του "Ερρίκος Ντυνάν".

Διεθνής Πολιτιστική-Διπλωματική-Ανθρωπιστική Δραστηριότητα

*2001-2006- Μέλος του ετήσιου ανθρωπιστικού διάπλου των μικρών νησιών με την "Ομάδα Αιγαίου"
*2004 Ιατρός της έδρας της ΔΟΕ στους Θερινούς Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας
*2003-2006 - Πρόεδρος του Ελληνοβραζιλιάνικου Πολιτιστικού Συλλόγου
*2006 έως και σήμερα Επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλιας στον Πειραιά.
*2006 έως και σήμερα Μέλος του Προξενικού σώματος στην Ελλάδα, (CCG)
*2008-2010, 2012-2014 και 2014-2016 (τρείς θητείες) εκλεγμένο Μέλος του Δ.Σ, και μια θητεία

2016-2017 εκλεγμένος Ελεγκτης του Δ.Σ του Προξένικου Σωματος Ελλάδος (Consular Corps in Greece).
*2011 - Επίτιμος Αντιπρόεδρος του φιλανθρωπικού ιδρύματος Gusi Foundation (Μανίλα, Φιλιππίνες)
{προηγούμενες θέσεις στο ίδρυμα Gusi ΅2006-2009 - Μέλος της Διεθνούς Συμβουλευτικής Επιτροπής,
2009-2010 - Εκτελεστικός Aντιπρόεδρος}
*2016-2018- Μέλος της επιτροπής Φιλανθωπικών θεμάτων και συνδιασκέψεων της FICAC ( Παγκόσμια Ομοσπονδία Προξένων με έδρα το Βέλγιο)
*2017-2021- Εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Greek Health Tourism Association.

Ποια είναι η Παρή Ράπτη

Γεννήθηκε στο Λουτράκι Κορινθίας το 1961 και είναι παντρεμένη με τον πλαστικό χειρουργό Ιωάννη Λύρα. Έλκει την καταγωγή της από το Λουτράκι Κορινθίας και είναι η πρώτη γυναίκα γιατρός στο δημοτολόγιο Λουτρακίου. Ο παππούς Νικόλαος Ράπτης, ήταν πολύπλευρη προσωπικότητα, ιδιαίτερης παιδείας και μόρφωσης, με έντονο φιλανθρωπικό έργο, κοινωνικοπολιτική επιρροή και οικονομική επιφάνεια. Η γιαγιά Δήμητρα Δρίτσα και ο παππούς Παναγιώτης Γκιώνης ήταν επιχειρηματίας. Η γιαγιά Παρασκευή Μπολέτη προέρχεται από σημαντική οικογένεια της Κορινθίας, η οποία από τη πλευρά της μητέρας της, γένος Ρομπόκου, ήταν οικογένεια γιατρών. Επίσης, ο αδελφός της γιαγιάς Παρασκευής, Κωνσταντίνος Μπολέτης ήταν γιατρός και διατέλεσε δήμαρχος Λουτρακίου. Το οικογενειακό ξενοδοχείο “Ίσθμια” του γιατρού Κ. Μπολέτη, αποτέλεσε τη βάση μελέτης, από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος για τη κατεύθυνση του μεγάλου σεισμού του 1928, από τη φορά πτώσης του πρώτου αγάλματος που βρίσκονταν στη προμετωπίδα. Σήμερα, ο δρόμος αυτός, φέρει το όνομα του Κ. Μπολέτη.

Είναι αριστούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Μιλάνου. Υπηρέτησε στο αγροτικό ιατρείο Ομαλών Κεφαλληνίας (1984 – 1986). Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Παθολογίας στη Β΄ Κλινική του Νοσοκομείου “Ελπίς” (1988) και στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνο, Ιταλία (1985). Μετεκπαιδεύτηκε επίσης, στην ευρωπαϊκή σχολή ογκολογίας, στην Ιταλία με υποτροφία (1987) και στο Institute of Endocrinology University, Santa Casa di Misericordia, Rio de Janeiro 1990, μετεκπαίδευση στο μεταβολισμό. Έλαβε την ειδικότητα της Ενδοκρινολογίας στο Ενδοκρινολογικό Τμήμα της Α΄ Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (1994). Συνεχίζει τις σπουδές της στην Κοινωνιολογία στο Πάντειο, από το 2001 και στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ρώμης από το 2013.

Διετέλεσε επικεφαλής του τμήματος Ενδοκρινολογίας, του Διαγνωστικού Κέντρου Μαστού και Μεταβολισμού “Πρόληψης” (1994 – 1997). Μελέτες και άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικές και ευρύτερες εκδόσεις. Αυτή την περίοδο ασχολείται με την συγγραφή του ιστορικού μυθιστορήματος “Σοφία Λασκαρίδου”. Διετέλεσε εκπρόσωπος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου στην Εθνική Επιτροπή Aids (1990 – 1993) και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών σε θέματα ενδοκρινολογίας (1997). Είναι μέλος της επιτροπής Ψυχοκοινωνικής μέριμνας του Κέντρου Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων και του Δ.Σ. του Κέντρου Ερευνών για θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ). Επίσης είναι μέλος του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ (Οίκος Φοιτήτριας) του Υπουργείου Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων (1990 – 1993). Ηταν υπεύθυνη ενδοκρινολογίας ιδιωτικού Μαιευτηρίου (1993 – 1997). Είναι εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών σε θέματα ενδοκρινολογίας για τα ΜΜΕ (ΕΠΙΜΕΛΕ). Διετέλεσε Πρόεδρος και οργανώτρια του 1ου Μεσογειακού Συνεδρίου Ιαματικής Ιατρικής (2006) και ομιλήτρια για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο της FEMTEC (2007). Υπήρξε μέλος της Επιστημονικής Οργανωτικής Επιτροπής σε μετεκπαιδευτικά μαθήματα της Ευρωπαϊκής Σχολής Ογκολογίας, (1989 – 1994) (European School of Oncology, President: Umberto Veronesi, Ministrodi Sanita). Διετέλεσε Πρόεδρος οργανωτικής επιτροπής σε συνέδρια εσωτερικού και εξωτερικού, καθώς και σε όλα τα διεθνή συνέδρια της CIDESCO από το 1994 έως σήμερα. Είναι πρόεδρος Οργανωτικών Επιτροπών Συνεδρίων Υγείας και Αισθητικής. Είναι μέλος επιστημονικών επιτροπών τοπικών συνεδρίων της Ευρωπαϊκής Σχολής Ογκολογίας (Καθ. Umberto Veronesi). Επίσης είναι μέλος πολλών ερευνητικών και επιστημονικών επιτροπών. Εχει αναπτύξει σημαντική συγγραφική δραστηριότητα σε επιστημονικές και μη εκδόσεις καθώς και τον ημερήσιο Τύπο – Μ.Μ.Ε. Είναι σύμβουλος έκδοσης στο περιοδικό Business Woman. Επίσης είναι σύμβουλος σε θέματα ενδοκρινολογίας σε πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρίες.Συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα, συγγράμματα και δημοσιεύσεις. Διετέλεσε ειδική Γραμματέας του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών “Καλλιπάτειρα”. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Ελληνο – ιταλικού Επιμελητηρίου και πρόεδρος του Donna Manager. Είναι μέλος επιστημονικών εταιρειών της Ελληνικής Αντικαρκινικής, της Ελληνικής Διαβητολογικής, της Ελληνικής Μαστολογικής, της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής, της EASD, της New York Academy of Sciences

Ενδιαφέρεται για την φωτογραφία και υπήρξε πρωταθλήτρια στο τρέξιμο, Επίσης της αρέσει το κολύμπι και είναι συλλέκτρια σπανίων βιβλίων και αντικειμένων. Γλ.: Αγγλικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά.

Διαζύγιο «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Μετά από 5 χρόνια γάμου τα διέλυσαν όλα!

Διαζύγιο «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι μετά από 5 χρόνια γάμου τα διέλυσε όλα!

Ήταν από τα πιο ευτυχισμένα και ερωτευμένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου. Ήταν μαζί αρκετά χρόνια ώσπου το 2014 αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ο λόγος για τον Γιώργο Παράσχο και τη Χρύσα Κροκίδα οι οποίοι έχουν αποκτήσει μαζί και μία πανέμορφη κόρη, την Αμαλία. Διαζύγιο βόμβα: Λίγο μετά την γέννηση του παιδιού τους τα διέλυσαν όλα!

Διαζύγιο «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Μετά από 5 χρόνια γάμου τα διέλυσε όλα!

Εκείνη άλλωστε είναι και ο λόγος για τον οποίο αν και παίρνουν διαζύγιο κρατάνε καλές σχέσεις.

Ο Γιώργος Παράσχος έλεγε σε παλιότερη συνέντευξή του σε εφημερίδα: «΄Όλα τα ζευγάρια έχουν τις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές του;. Εμείς ανεξάρτητα από το ποιος φταίει και ποιος όχι, φροντίζουμε να κάνουμε υποχωρήσεις και να ζητάμε συγγνώ­μη ο ένας από τον άλλον. Βάζουμε πέρα τους εγωισμούς και ξεπερνούμε τις δυσκολίες»!

Η Χρύσα Κροκίδα έχει διαγράψει όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από το Instagram κι έχουν μείνει λίγες μόνες από το έτος του 2015.

Πηγές του κοντινού τους περιβάλλον όμως επιβεβαιώνει τον χωρισμό τους!

Οριστικό τέλος για πρώην ζευγάρι της showbiz! Πέφτουν οι υπογραφές του διαζυγίου!

Οριστικό τέλος μια ώρα αρχύτερα βάζει στο γάμο του πρώην ζευγάρι της showbiz, καθώς όπως φαίνεται οι υπογραφές θα πέσουν πιο νωρίς.

Τι και αν εκείνη θέλει επανασύνδεση, εκείνος έχει βάλει τελεία στη σχέση τους και θέλει να συνεχίσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Brad Pitt βαρέθηκε τους καυγάδες και τις διαφωνίες με την Angelina Jolie και μέσω των δικηγόρων του της έδωσε τελεσίγραφο να υπογραφεί το διαζύγιο τους όσο το δυνατόν συντομότερα.

Όπως φαίνεται στον ηθοποιός αρέσει η ελευθερία του.

undefined

Χώρισε πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz!

Χωρισμός-βόμβα για πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz, με την είδηση να γίνεται γνωστή πριν μερικές ώρες!

Δεν το περίμενε κανείς!

Ο λόγος για την Κένταλ Τζένερ και τον σύντροφό της Μπεν Σίμονς!

Χώρισε πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz!

AdTech Ad

Το μοντέλο και ο σταρ του ΝΒΑ αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους και ήδη η Κένταλ κάνει μόνη της διακοπές στις Κάννες!

Χώρισε πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz!