Βάσω Λασκαράκη: Είπαν το όνομά της στον Τσιμιτσέλη και «πάγωσε» το πλατό! Χαμός οn air...

Του «έσκασε» από εκεί που δεν περίμενε!

Βάσω Λασκαράκη: Είπαν το όνομά της στον Τσιμιτσέλη και «πάγωσε» το πλατό! Χαμός οn air...

Είπαν το όνομα της Βάσως Λασκαράκη στον Γιάννη Τσιμιτσέλη και ι «πάγωσε» το πλατό! Χαμός οn air και δεν ήξεραν πώς να το μαζέψουν!

Ο ίδιος, έδωσε το παρών στο Happy Day που έκανε πρεμιέρα και μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για την αποψινή πρεμιέρα του “Έλα στη θέση μου”, την ταινία “Για πάντα”, αλλά και την παράσταση “Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη”.

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, τον ρώτησε και για την Βάσω Λασκαράκη και έγινε χαμός στο πλατό!


ΣΤ.ΤΣ.: Και η Βάσω Λασκαράκη έχει σήμερα πρεμιέρα στον Alpha…

Γ.ΤΣ.: Α, νόμιζα θα πεις ότι η Βάσω Λασκαράκη παίζει στην παράσταση και δεν το ήξερα…

ΣΤ.ΤΣ.: Έχουμε σήμερα πρεμιέρα, είναι όλος ο Alpha που έχει σήμερα πρεμιέρα και είναι σε δραματικό ρόλο.

Γ.ΤΣ.: Εγώ ανυπομονώ να δω αυτό το σίριαλ γιατί πιστεύω ότι θα σκίσει.

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η απόφαση που πήρε μετά τον χωρισμό του με την Βάσω Λασκαράκη! Για πρώτη φορά...

Αυτή είναι η απόφαση που πήρε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μετά τον χωρισμό του με την Βάσω Λασκαράκη! Για πρώτη φορά στην δημοσιότητα...

Ο ηθοποιός μιλά στο περιοδικό «Grande» για τη νέα ταινία που ετοιμάζει με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Γερονικολού, το θεατρικό σανίδι που θα μοιραστεί με τη σύντροφό του και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μπορεί να υπερηφανεύεται πως ανήκει σε εκείνη τη μερίδα των ηθοποιών που η μία επιτυχία τους διαδέχεται την προηγούμενη στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Ο πρωταγωνιστής της καθημερινής σειράς «Έλα στη θέση μου» του ALPHA αποκαλύπτει το τηλεοπτικό του μέλλον, παίρνει θέση για την αναβίωση εμβληματικών σήριαλ και δίνει απαντήσεις για την επιλογή του να βρεθεί στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου παρά την δριμεία κριτική. Η νέα σεζόν βρίσκει τον αγαπημένο ηθοποιό να αναζητά τις προκλήσεις όχι μόνο στην προσωπική του ζωή, αλλά και στην επαγγελματική όπου ετοιμάζει την πρώτη ταινία δικής του παραγωγής και την επιστροφή του, μετά από χρόνια, σε έναν δραματικό ρόλο στη θεατρική παράσταση της Μιμής Ντενίση.

Συνέντευξη στον Λευτέρη Βουτσά

Έχουν ακουστεί πολλά για το μέλλον της σειράς «Έλα στη θέση μου». Ποια είναι η αλήθεια για το τηλεοπτικό της μέλλον;

Το πράγμα δεν παύει να είναι ακόμη ρευστό, μιας κι είναι πρώιμο το στάδιο. Νομίζω πως, μέσα στον Μάιο, θα έχουμε την οριστική απάντηση από τους υπευθύνους. Η πρόθεση του καναλιού και της εταιρείας παραγωγής είναι η σειρά να συνεχιστεί.

Έχεις πάρει τη δική σου απόφαση για τη συμμετοχή σου στην τέταρτη σεζόν της σειράς;

Είμαι, πλέον, ταγμένος σε αυτό το σήριαλ κι είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι μου. Μόνο αν με διώξουν, θα φύγω από τη σειρά. Ηθικά είμαι δεσμευμένος με αυτήν τη δουλειά, οπότε δεν θα έφευγα για να κάνω κάτι άλλο.

Σε μια καθημερινή σειρά, συναντάς τις υποκριτικές προκλήσεις που αναζητά ένας ηθοποιός;

Σίγουρα, σε μια καθημερινή σειρά, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο γρήγορα κι υπάρχει ο κίνδυνος να φθίνει στην πορεία ή να κάνεις εκπτώσεις. Ο ηθοποιός πρέπει να είναι σε μεγάλη εγρήγορση για να μπορέσει να ανταπεξέλθει και το μεγάλο πρόβλημα είναι το συναισθηματικό ρακόρ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει μεγαλύτερη κούραση και πρέπει να είσαι σε μεγαλύτερη ετοιμότητα. Εγώ θεωρώ ότι το καθημερινό είναι σχολείο για έναν ηθοποιό. Από εκεί και πέρα με τα κόστη που κάνουμε τις καθημερινές σειρές στην Ελλάδα ξεπερνάμε τον εαυτό μας.

Την τελευταία τριετία, περάσαμε μία φάση όπου τα ριάλιτι έκαναν μεγάλη επιτυχία. Νιώθεις πως, φέτος, η μυθοπλασία δικαιώνεται;

Χωρίς να φανώ λαϊκιστής, εγώ σε αυτά τα θέματα είμαι υπέρ του λαού. Για να ήθελε ο κόσμος να δει ένα ριάλιτι, σημαίνει ότι το είχε ανάγκη. Δεν ξέρω από που ακριβώς πήγαζε αυτή η ανάγκη αλλά κάτι καλό του προξένησε. Από εκεί και πέρα, τα πάντα είναι μόδα, εκτός από τη μυθοπλασία. Είναι ο άξονας γύρω από την οποία περιστρέφονται όλα τα υπόλοιπα. Δεν πρόκειται να πεθάνει ποτέ. Αυτή η κατάσταση νομίζω ότι έβαλε σε μια εγρήγορση και τα κανάλια αλλά και τους δημιουργούς.

Μια άλλη τάση, που παρατηρούμε, είναι τα sequel σειρών, όπως το «Λόγω Τιμής». Θα ήθελες να δεις μια σειρά απ‘ όσες έχεις συμμετάσχει να επανέρχεται στον τηλεοπτικό αέρα;

Η άποψη μου είναι ότι κάποια πράγματα πρέπει να τελειώνουν στην ώρα τους, όταν ο μύθος που δημιουργούν είναι ισχυρός. Έχω αρκετές αγαπημένες σειρές που θα ήθελα να ξαναδώ αλλά η επιτυχία έχει να κάνει με το πλήρωμα του χρόνου. Το να γίνει μια αναβίωση ενός σήριαλ θεωρώ ότι είναι λάθος. Μπορεί να ανυπομονώ να το δω σαν τηλεθεατής, αλλά θεωρώ ότι είναι λάθος».

Συμβαίνει κάτι ανάλογο και στο θέατρο; Σε ρωτάω μιας και φέτος συμμετέχεις κι εσύ σε μια παράσταση-αναβίωση της ταινίας του Αλέκου Σακελλάριου.

Δεν είναι το ίδιο. Έχει να κάνει και με τα χρόνια. Είναι άλλο πράγμα να αναβιώσουν οι «Τρεις Χάριτες» πενήντα χρόνια μετά κι άλλο το «Έλα στη θέση μου» μια δεκαετία έπειτα.

Παρά τη βεβαρημένη σεζόν, ξέρω ότι το καλοκαίρι δεν θα ξεκουραστείς.

Έχω αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να μην κάνω θέατρο το καλοκαίρι. Θέλω να «γεμίσω» τις μπαταρίες μου γιατί κάθε χρονιά έχω την τύχη να έχω μια σεζόν με πολλές υποχρεώσεις και χρειάζομαι αγρανάπαυση. Έχω κι ένα παιδί που θέλω να περάσω ποιοτικό χρόνο μαζί του. Βέβαια, τον Ιούνιο, θα γυρίσω μια ταινία δικιάς μου παραγωγής. Δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά πράγματα. Έχω κάνει τη διασκευή και την προσαρμογή του σεναρίου και θα παίζω σ’ έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Κι από το φθινόπωρο, θα είμαι στο «Από Σμύρνη, Θεσσαλονίκη» της Μιμής Ντενίση που είναι κι αυτό μια πρόκληση για μένα γιατί τα τελευταία χρόνια παίζω συνήθως σε κωμωδίες κι αυτό θα είναι κάτι διαφορετικό.

Για την ίδια παράσταση, συζητήθηκαν κάποιες δηλώσεις του κύριου Κώστα Βουτσά που είπε πως αποχώρησε από την παράσταση γιατί του προτάθηκε ένα εξευτελιστικό ποσό. Εσύ έχεις αναγκαστεί να κάνεις οικονομικούς συμβιβασμούς;

Δεν μπορείς να είσαι απόλυτος σε αυτό το κομμάτι. Από εκεί και πέρα δεν μπορείς να κάνεις μια επαγγελματική δουλειά χωρίς να αμείβεσαι. Το μέγεθος της αμοιβής εξαρτάται από πολλά πράγματα. Όσον αφορά τον κύριο Κώστα, δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη αλλά είμαστε σε έναν χώρο που δεν υπάρχει συγκεκριμένο κοστολόγιο. Είναι μια ελεύθερη αγορά κι ο καθένας θα «πουλήσει» τον εαυτό του όσο καλύτερα μπορεί. Εγώ ποτέ δεν έχω ξεπεράσει το όριο, ούτε προς τα κάτω, ούτε προς τα πάνω. Η μόνη δουλειά που έμεινα απλήρωτος ήταν το «Κάτω Παρτάλι» κι αν οι παραγωγοί μου ζητούσαν να ξαναδουλέψουμε θα υπέγραφα ένα πυρηνικό συμβόλαιο. Θα έπρεπε να με πληρώσουν πριν με πάρουν καν τηλέφωνο. Όλοι οι υπόλοιποι παραγωγοί μου έχουν φερθεί άψογα.

Ξέρω ότι και στην ταινία σου αλλά και στη θεατρική παράσταση της Μιμής Ντενίση, θα πρωταγωνιστεί η Κατερίνα Γερονικολού. Φοβήθηκες μήπως η συνύπαρξη προκαλέσει φθορά στη σχέση;

Μου αρέσει όλη η διαδικασία. Μου αρέσει που θα μοιράζομαι χρόνο. Είναι έτσι τα προγράμματα που δύσκολα βρίσκεις χρόνο. Πόσο μάλλον όταν είμαστε δύο ηθοποιοί που κάνουμε δύο διαφορετικά σήριαλ και δύο διαφορετικές θεατρικές παραστάσεις. Δεν βρισκόμαστε σχεδόν ποτέ. Οπότε νομίζω πως θα είναι ωφέλιμο.

Τον τελευταίο καιρό, είναι εμφανής η αλλαγή της στάσης σου απέναντι στα media. Αυτό προκύπτει από την εσωτερική σου ηρεμία ή από μια αλλαγή στην επικοινωνιακή σου πολιτική;

Δεν έχω φτιάξει ποτέ κάποια επικοινωνιακή πολιτική. Πάντα βασιζόμουν στην αλήθεια γιατί αν έχεις μια επικοινωνιακή πολιτική θα πρέπει να τη διατηρήσεις μέσα στα χρόνια κι αργά ή γρήγορα θα πέσεις σε αντιφάσεις. Δεν μπορείς να κρύψεις κάτι για πάρα πολύ καιρό. Εγώ θέλω να υπάρχει μια εμπιστοσύνη. Κι αυτή θεωρώ ότι είναι μεγαλύτερη κατάκτηση από τις δουλειές που έχω κάνει και τις συνεργασίες.

Νομίζω ότι γι’ αυτό και τα μέσα σου έχουν φερθεί καλά, όσο «πουληστερή» κι αν ήταν η εκάστοτε συνθήκη της ζωής σου.

Έχεις δίκιο, δεν δέχτηκα τον μεγάλο κανιβαλισμό που είχα σαν αγωνία ότι μπορεί να συμβεί. Δεν έχω κανιβαλιστεί. Έχω μια καλή επαφή με τους δημοσιογράφους, χωρίς να είμαι κολλητός και χωρίς να είμαι ξένος.

Σε είδαμε και στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου. Είχες δεύτερες σκέψεις όταν σου έγινε η πρόταση εξαιτίας των αρνητικών σχολίων που εισπράττει το τελευταίο διάστημα;

Εγώ θεωρώ ότι ο Λάκης πάντα είναι στα ψηλά. Είναι ένας διανοούμενος του χώρου με υψηλό δείκτη ευφυίας. Σίγουρα, έχει κάνει λάθη στη ζωή του και λάθος επιλογές, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που θα τον κρίνει. Δεν είναι το θέμα αν το «Αλ Τσαντίρι» έκανε 60% και σήμερα κάνει 15%. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με το ότι λένε ότι ο Λάκης είναι Συριζαίος και για αυτό δεν θα πάω στην εκπομπή του. Ο Λάκης έχει περάσει φάσεις της ζωής του που ήταν στην κορυφή με το ελεύθερο θέατρο και τις επιθεωρήσεις και τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» και το «Αλ Τσαντίρι». Για εμένα, είναι ένας άνθρωπος άξιος θαυμασμού. Ήταν τιμητική η πρόσκληση του.

Επειδή μεγαλώνεις κι ένα παιδί, τι σε αγχώνει περισσότερο απ‘ τα κακώς κείμενα του κόσμου που γαλουχείται;

Τα πράγματα αλλάζουν από χρονιά σε χρονιά. Δεν μπορώ να έχω μια σταθερή φοβία γιατί σύντομα μπορεί να μου γεννηθεί μια πολύ μεγαλύτερη. Αυτό που προσπαθώ να δώσω στο παιδί μου είναι σωστές βάσεις για να έχει κρίση και να αναπτύξει έναν δυναμικό χαρακτήρα που θα μπορεί να ανταπεξέλθει σ’ οτιδήποτε συμβεί στο μέλλον. Θέλω να έχω εμπιστοσύνη στο παιδί μου. Εγώ θα συμβαδίζω και θα ακολουθώ τις επιλογές της.

Μπαίνεις σε διαδικασία αυτοαξιολόγησης για το πόσο καλός πατέρας είσαι;

Δεν υπάρχει σημείο σύγκρισης. Δεν υπάρχει πατερόγραμμα. Γίνεσαι γονιός, μόλις αποκτήσεις το παιδί σου. Αυτό σημαίνει ότι μαθαίνεις την πατρότητα μέσα από το παιδί σου.

Έχεις κάποια πράγματα στο κεφάλι σου από τους δικούς σου γονείς αλλά είναι πολύ διαφορετικό να βρίσκεσαι στην απέναντι όχθη. Στην ουσία, μεγαλώνοντας ένα παιδί, ανατρέφεις τον πατέρα μέσα σου. Εγώ έκανα το παιδί μου στα 31 που, καλώς ή κακώς, ένιωθα ακόμη παιδί κι έπρεπε να μεγαλώσω ένα άλλο παιδί. Ο πατέρας μεγαλώνει το παιδί του και το παιδί τον πατέρα του.

Άρα σ’ ένα δεύτερο παιδί, θα είσαι ένας ακόμη καλύτερος πατέρας;

Δεν το ξέρω αυτό. Έχω ακούσει γονείς να λένε πως το δεύτερο παιδί μεγάλωσε στον αυτόματο πιλότο αλλά δεν ξέρω πως συμβαίνει. Αν το βιώσω, θα έχω καλύτερη άποψη.

Άρα, για σένα, δεν έχει κλείσει ο κύκλος της πατρότητας;

Όχι, δεν έχει κλείσει. Ο κύκλος της πατρότητας είναι ένας κύκλος που δεν κλείνει ποτέ. Από την στιγμή που απέκτησα το πρώτο μου παιδί κι άνοιξε αυτός ο κύκλος, παραμένει ανοιχτός. Είμαι πατέρας, είτε έχω ένα, είτε δύο, είτε τρία παιδιά.

Βάσω Λασκαράκη: Αυτός είναι ο λόγος του χώρισε με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη!

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz!

Η Βάσω Λασκαράκη, ωστόσο, έχει αλλάξει σελίδα στην προσωπική της ζωή, αφού είναι φουλ ερωτευμένη με τον διάσημο chef, Λευτέρη Σουλτάτο.

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Νέα Σελίδα" και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησε για το διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Όταν κάτι είναι τόσο δύσκολο και προσωπικό όπως ένα διαζύγιο, θέλω να προφυλάξω και τον εαυτό μου και τη δουλειά μου. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ένας ιδιαίτερα κλειστός άνθρωπος. Αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να αλλάξω τα τελευταία χρόνια, δουλεύοντας με τον εαυτό μου. Αποφάσισα να κρατήσω αυτό το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής από τους πάντες. Ήξεραν ότι χωρίζω μόνο δύο πολύ δικοί μου άνθρωποι και κανένας άλλος, και αυτοί το έμαθαν όταν ήμουν σίγουρη ότι δεν υπάρχει επιστροφή.

Αν έλεγα κάτι σε οποιονδήποτε άλλον ή αν οι συνάδελφοί μου καταλάβαιναν κάτι από τη συμπεριφορά μου, ίσως να διέρρεε πιο γρήγορα απ’ όσο ο πρώην άντρας μου κι εγώ θέλαμε. Δεν σου κρύβω ότι το 2016 και το 2017 ήταν δύο πολύ δύσκολες χρονιές γιατί εκτός από το διαζύγιο, «έχασα» την κολλητή μου φίλη και κουμπάρα μου. Αν επικοινωνούσα αυτό που μου συνέβαινε προς τα έξω, θα ένιωθα πολύ πιο ευάλωτη και αυτό είναι κάτι που δεν ήθελα να μου συμβεί. Ήθελα να το παλέψω μόνη μου», είπε η ηθοποιός.

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Βόμβα για Λασκαράκη «Παντρευτήκαμε επειδή...» (Aποκλειστικό)

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης φαίνεται πως αποφάσισε να απασφαλίσει και να μιλήσει για πράγματα που δεν έχει μιλήσει ποτέ σε όλη του τη ζωή και που αφορούν το παιδί του και τη Βάσω Λασκαράκη.


Ο λαμπερός ηθοποιός Που βρίσκεται στην καλύτερη του φάση κι ζει ένα τεράστιο έρωτα με την Κατερίνα Γερονικολού πλέον δεν κρύβεται και μιλάει για καταστάσεις που έζησε τα προηγούμενα χρόνια με την Βάσω Λασκαράκη χωρίς να κάνει πολιτική για το τι θα πει και πως θα το πει.

Μάλιστα λέει και πράγματα που κανονικά δεν θα έπρεπε να λέει διότι ανήκουν στα μυστικά των ζευγαριών που δεν πρέπει ποτέ να μάθει κανείς και ιδιαίτερα οι συγγενείς τους, και αργότερα το παιδί τους. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στην real news ότι δεν είχε σχεδιάσει να παντρευτεί την Βάσω Λασκαράκη αλλά αυτό προέκυψε εξαιτίας του γεγονότος ότι η κοπέλα έμεινε έγκυος διαβάστε παρακάτω πως ακριβώς το είπε...

Ερώτηση: Είναι στα σχέδιά σου ο δεύτερος γάμος;

Απάντηση: Ούτε ο πρώτος ήταν! Ήρθε το παιδί μας και το αποφασίσαμε με τη Βάσω Λασκαράκη!Και επειδή ξέρω καλά πως η επόμενή ερώτησή σου αφορά εμένα και την Κατερίνα θα σου πω πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο πρόγραμμα μας. (Εκτός και αν μείνει έγκυος θα προσθέσει το Youweekly.gr)

Ερώτηση: Η Βάσω δήλωσε σε συνέντευξή της πως δεν θα είχε πρόβλημα να ξαναπαντρευτεί.

Απάντηση: Η Βάσω είναι μια πολύ έξυπνη δυναμική γυναίκα και θα παίρνει αυτό που θέλει ότι κι αν είναι αυτό. Με το καλό έχω να πω. Της αξίζουν πραγματικά τα καλύτερα.

Ερώτηση :Έχετε πολύ καλή σχέση κυρίως εφόσον έχετε ένα υπέροχο παιδί μαζί

Απάντηση : Ένα παιδί που ήταν είναι και θα είναι πάντα η απόλυτη προτεραιότητα μας. Ναι έχουμε μια πολύ δυνατή σχέση ,η μικρή Εύα είναι ο απόλυτος έρωτας ,η μικρή Εύα που είναι πια πέντε είναι ότι πιο ακριβό έχω στη ζωή μου.

Ερώτηση: Θα ήθελες να κάνεις ένα ακόμα παιδί

Απάντηση: ούτε κάτι τέτοιο είναι στα πλάνα μου,να σου πω με βρήκες χαλαρό και δε σταματάς την ανάκριση αρκούν αυτά.