Αντώνης Λιβάνης: Φίλοι και συγγενείς σε κλίμα συγκίνησης του είπαν το τελευταίο "αντίο"!

Τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία...

Αντώνης Λιβάνης: Φίλοι και συγγενείς σε κλίμα συγκίνησης του είπαν το τελευταίο

Φίλοι και συγγενείς σε κλίμα συγκίνησης είπαν το τελευταίο "αντίο" στον Αντώνη Λιβανή, στο Α' Νεκροταφείο. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών.

Ο εκδότης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών. Αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Εκδοτικού Οργανισμού Λιβάνη.

Μεταξύ άλλων που τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Αλέξης Τσίπρας και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Η Επιθυμία της οικογένειας, ήταν αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Αντώνης Λιβάνης κηδεία

Αντώνης Λιβάνης κηδεία

Αντώνης Λιβάνης κηδεία

Αντώνης Λιβάνης κηδεία

Αντώνης Λιβάνης κηδεία

Αντώνης Λιβάνης κηδεία

Σοκ! Νεκρός γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος και εκδότης!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι βρέθηκε νεκρός γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος και εκδότης!

Ο ίδιος έπαθε ανακοπή σε καφενείο της Λυρκείας και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Άργους με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να τον επαναφέρουν.

Γεννημένος στην Πουλλακίδα, ο Γιάννης Πιτσάκης κατοικούσε στο Άργος, παντρεμένος με την αείμνηστη Γιούλα Μπεσκάκη, με την οποία απέκτησαν μία κόρη, την Κατερίνα.

Για περισσότερο από μισό αιώνα υπηρέτησε τη δημοσιογραφία από διάφορα πόστα σε Αργολίδα και Αθήνα. Ξεκίνησε την καριέρα του συνεργαζόμενος με τοπικές εφημερίδες, όπως η «Αναγέννηση» του Ρηγόπουλου και ο «Φείδων». Έπειτα εξέδωσε το «Θάρρος», από τις πρώτες ημερήσιες εφημερίδες της Αργολίδας. Αργότερα συνεργάστηκε με τον αείμνηστο Κυριάκο Καλκάνη στις «Ειδήσεις». Εργάστηκε στην ΕΡΤ όπου και είχε καλύψει το σκάνδαλο Κοσκωτά και το ειδικό δικαστήριο το 1992, καθώς επίσης και στον ΑΝΤ1.

Νεκρός γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος και εκδότης!

Τα τελευταία 24 και πλέον χρόνια είχε επιστρέψει στην Αργολίδα όντας από το 1995 μέχρι και σήμερα ο εκδότης της ημερήσιας εφημερίδας «Δημοσιογράφος».

Θρίλερ με τον θάνατο του Γιάννη Μανώλη! Τον βρήκαν νεκρό στο αυτοκίνητο του!

Θρίλερ με τον θάνατο του Γιάννη Μανώλη, αφού σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το τρόπο που πέθανε! Τον βρήκαν περαστικοί νεκρό στο αυτοκίνητο του.

Συγκλονισμένη η οικογένεια του πρώην βουλευτή Αργολίδας της ΝΔ και επί σειρά ετών στέλεχος της ΓΣΕΕ.

Πριν από λίγο έσκασε η είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο 69 ετών Γιάννης Μανώλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην βουλευτής ήταν για μπάνιο στην θάλασσα με φίλους του και όταν ξαφνικά δεν αισθάνθηκε του είπε πως θα φύγει για το σπίτι του. Δεν πρόλαβε όμως να φτάσει...

undefined

Περαστικός τον είδε πεσμένο μπροστά στο αυτοκίνητό του και κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ όπου τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας. Εκεί διαπιστώθηκε και ο θάνατος του, ο οποίος φέρεται πως είναι λόγω παθολογικών αιτιών.