Χαμός στα τηλεοπτικά! Ποιος πασίγνωστος παρουσιαστής «έριξε» άκυρο στον ΣΚΑΙ!

Η αποκάλυψη με όνομα!

Χαμός στα τηλεοπτικά! Ποιος πασίγνωστος παρουσιαστής «έριξε» άκυρο στον ΣΚΑΙ!

Χαμός στα τηλεοπτικά και έχουμε ρεπορτάζ «φωτιά»! Ποιος πασίγνωστος παρουσιαστής «έριξε» άκυρο στον ΣΚΑΙ!

Ο ίδιος, έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου, και μίλησε για το νέο του τηλεπαιχνίδι, το “Πάνω Κάτω” που κάνει σήμερα πρεμιέρα, ενώ αποκάλυψε πως αρνήθηκε πρόταση του ΣΚΑΙ για να παρουσιάσει το Boom.

ΣΚΑΙ: Έτριβαν τα μάτια τους! Ποιο πρόγραμμα «χτύπησε» 30άρια;


«Έχω άγχος για να ρολάρουμε το παιχνίδι, να το… κουρδίσουμε! Είμαστε η γνωστή ομάδα εδώ και χρόνια. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Κάθε χρόνο έχω αντίπαλους απέναντί μου, δεν είναι η πρώτη φορά. Εμένα δεν μου αρέσει να λέω πολλά, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα αρέσει στον κόσμο.

Χαμός στα τηλεοπτικά! Ποιος πασίγνωστος παρουσιαστής «έριξε» άκυρο στον ΣΚΑΙ!

Είχα ήδη συζητήσει με τον Alpha, έχουμε μια πολύ ωραία συνεργασία και ήδη είχαμε προχωρήσει, οπότε ευχαρίστησα πολύ τον ΣΚΑΙ για την πρότασή του. Η πρόταση του ΣΚΑΙ ήταν να κάνω το Boom που θα κάνει ο Σάκης Τανιμανίδης. Εξάλλου είχα και έχω μια άψογη συνεργασία με τον Alpha εδώ και έξι χρόνια, οπότε συνεχίζουμε» είπε ο Χρήστος Φερεντίνος.

Χαμός στον ΣΚΑΙ! Πασίγνωστη παρουσιάστρια με δική της πρωινή εκπομπή!

Χαμός έχει γίνει στον ΣΚΑΙ, αφού πασίγνωστη παρουσιάστρια αποκτά δική της πρωινή εκπομπή!

Αλλαγές πολλές προβλέπονται τη φετινή σεζόν στον ΣΚΑΪ και το κανάλι δεν σταματά να κάνει κινήσεις ματ! Μια εκπομπή που είναι αρκετά χρόνια στον σταθμό, πρόκειται να μετακομίσει στην πρωινή ζώνη από την απογευματινή και να καλύψει το κενό από τις 12.15 μέχρι και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Κοινώς ο ΣΚΑΪ αποκτά το δικό του “πρωινό” και το ΣΚ έστω κι αν πρόκειται για να ένα “πρωινό” που θα το βλέπουμε μαγνητοσκοπημένο. Πάει κάπου το μυαλό σας; Μιλάμε για μια πολύ γνωστή παρουσιάστρια, η οποία έχει αρκετά χρόνια εμπειρίας στην πλάτη της και το κανάλι πιστεύει ότι θα τα καταφέρει!

Χαμός στον ΣΚΑΙ! Πασίγνωστη παρουσιάστρια με δική της πρωινή εκπομπή!

Ο λόγος για την εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, η εκπομπή θα έχει πολλές αλλαγές φέτος, με πρώτη το ότι την Κυριακή θα είναι χωρισμένη σε δυο μέρη.

Το πρώτο μέρος θα είναι το γνωστό “Dot.”όπως το ξέρουμε μέχρι τώρα και το δεύτερο μέρος θα είναι ένα “Dot.” αφιερωμένο στα παιδιά από τα ίδια παιδιά.

Τη θέση της Νάνσυς και του Θανάση στο δεύτερο μέρος θα πάρουν παιδάκια που θα παρουσιάζουν και μάλιστα όλο αυτό το διάστημα γίνονταν κάστιγκ για να βρεθούν κατάλληλοι μικρού παρουσιαστές οι οποίοι και θα κάνουν συνεντεύξεις, θα μεγειρεύουν και γενικά θα κάνουν ό,τι κάνουν και στην ενήλικη μορφή της εκπομπής. Μάλιστα, στην διαφημιστική αγορά η εκπομπή έχει ήδη αρκετά μεγάλη απήχηση! Λέτε να την υποδεχτεί και το κοινό το ίδιο θερμά; Να σας θυμίσω πάντως και αυτό: «Βόμβα» στα τηλεοπτικά! Αγαπημένη εκπομπή που έκοψε ο ΣΚΑΪ «μετακομίζει» στον ΑΝΤ1!

ΣΚΑΙ: Εκτός το πιο δυνατό πρόγραμμα του σταθμού! «Βόμβα» στο κανάλι!

Εκτός ΣΚΑΙ το πιο δυνατό πρόγραμμα του σταθμού, σύμφωνα με την εκπομπή «Στην φωλιά των κούκου». «Βόμβα» στο κανάλι με αυτή την αποκάλυψη.

Μάλιστα, δεν έδειξαν κανένα πλάνο του συγκεκριμένου project στην παρουσίαση του προγράμματος που έγινε προχθές το βράδυ.

Όπως αποκάλυψες ο Γιάννης Πουλόπουλος στην «Φωλιά των κούκου», μετά από δηλώσεις του Γιώργου Λιανού, το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» είναι εκτός για την φετινή τηλεοπτική σεζόν.

«Ελλάδα έχεις ταλέντο δεν θα υπάρξει ούτε την δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΙ. Όπως μου είπαν στελέχη του σταθμού επειδή ήδη έχουν κλείσει άλλα προγράμματα, αντίστοιχα talent show τα οποία θέλουν τα βάλουν στο πρόγραμμα τους από το δεύτερο μέρος της σεζόν, εκτός Ατζούν, δεν υπάρχουν στα σχέδια τους», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

ΣΚΑΪ: Η εκπομπή που "κόπηκε" για τη νέα σεζόν!

Ποια αγαπημένη εκπομπή του ΣΚΑΪ "κόπηκε" για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και δεν θα προβληθεί;

Δεν πήρε το "πράσινο φως" για να συνεχίσει!

Η τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει, ωστόσο όλοι δεν έχουν κάνει ακόμη πρεμιέρα.

Βέβαια κάποια προγράμματα που βλέπαμε πέρυσι τη φετινή σεζόν δεν θα προβληθούν, όπως μία αγαπημένη εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το TV Έθνος η εκπομπή «Food n’ Friends» με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και τον Ηλία Φουντούλη δεν θα συνεχίζει και τη νέα σεζόν.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα η εκπομπή παρά το γεγονός ότι σημείωνε ικανοποιητικές επιδόσεις δεν πήρε το πράσινο φως για νέα σεζόν.

Ωστόσο ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα παραμείνει στο κανάλι.

ΣΚΑΙ: «Λαχείο» ο Γιώργος Αυτιάς! Τα σαρωτικά νούμερα τηλεθέασης!

«Λαχείο» είναι για τον ΣΚΑΙ ο Γιώργος Αυτιάς, αφού τα σαρωτικά νούμερα τηλεθέασής του δεν άφησαν περιθώρια στον ανταγωνισμό!

Ο παρουσιαστής, χτύπησε κυριολεκτικά κόκκινο και έκανε σε τέταρτο στο δυναμικό κοινό το εντυπωσιακό 31.8! Αξιοσημείωτο είναι ότι στο γενικό σύνολο, η εκπομπή σημείωσε 36,7%! Όσο για το δυναμικό κοινό σε σύνολο μέτρησης;

Έκανε 20,6%! Δείτε τα εντυπωσιακά τέταρτα του Γιώργου Αυτιά:

11.8
14.9
16.4
21.4
17.5
30.3
31.8
26.5
22.1
18.5
17.5
17.7
18.9
22.1
22.6
19

Μην ξεχάσετε να δείτε αναλυτικά και την τηλεθέαση για όλα τα προγράμματα, από το Youweekly.gr!