MasterChef: Μπαίνει και τέταρτος κριτής! Αυτά είναι τα δυο πρόσωπα - έκπληξη!

Τα ονόματα που σίγουρα δεν περιμέναμε!

MasterChef: Μπαίνει και τέταρτος κριτής! Αυτά είναι τα δυο πρόσωπα - έκπληξη!

Μπαίνει και τέταρτος κριτής στο MasterChef και αυτά είναι τα δυο πρόσωπα - έκπληξη που αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Φέτος το παιχνίδι που θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν φαίνεται πως θα έχει αέρα ανανέωσης.

Δίπλα στον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πρόκειται να δούμε έναν ακόμη κριτή που θα είναι «βόμβα».

Τα δυο επικρατέστερα πρόσωπα - έκπληξη μέχρι στιγμής είναι ο Απόστολος Τραστέλης, όσο και ο Αθηναγόρας Κωστάκος, του οποίους είχαμε δει σε guest εμφανίσεις.

MasteChef τέταρτος κριτής

Master Chef: Θα «καραφλιάσετε» μόλις μάθετε πόσα λεφτά παίρνουν οι κριτές!

Θα «καραφλιάσετε» μόλις μάθετε πόσα λεφτά παίρνουν οι αγαπημένες κριτές του διαγωνισμού μαγειρικής του Star, «Master Chef»!

Το MasterChef αποτελεί σίγουρα ένα από τα πιο επιτυχημένα πρότζεκτ της ελληνικής τηλεόρασης και μάλιστα περιμένουμε τον καινούριο κύκλο με ανυπομονησία!

Οι τρεις κριτές που πλαισιώνουν το σόου, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Ποια όμως είναι η αμοιβή τους; Θα «καραφλιάσετε» μόλις μάθετε το αστρονομικό ποσό!

Όπως έγινε γνωστό στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο κάθε κριτής παίρνει από 60 έως 80.000 ευρώ.

MasterChef: Διέρρευσαν ημίγυμνες φωτογραφίες αγαπημένου παίκτη!

Διέρρευσαν ημίγυμνες φωτογραφίες αγαπημένου παίκτης του MasterChef, ο οποίος κατάφερε να φτάσεις μια ανάσα πριν τον τελικό, ενώ κέρδισε την συμπάθεια των τηλεθεατών.

Ο Χρήστος Μπάρκας ή αλλιώς Κρατς όπως τον έχρισε το Twitter έγινε αγαπητός μέσα από το Masterchef, αφού ήταν από τους λίγους που δεν προκαλούσαν εντάσεις μέσα στο παιχνίδι.

Πολλοί ήθελαν να το δουν κινητή του ριάλιτι μαγειρικής, ενώ έχει φτάσει τους 60.000 followers στο Instagram. Master Chef: Ποιος είναι ο Χρήστος Μπάρκας - "κρατς" που έχει τρελάνει τους πάντες! (Βίντεο)

Μάλιστα, κατάφερε να κερδίσει και την αγάπη του γυναικείου πληθυσμού, αφού είναι πολλές εκείνες που σχολιάζουν κάτω από τις φωτογραφίες του με τα καλύτερα λόγια.

Οι τελευταίες που δημοσίευσε προκαλούν ταραχές, με τα likes να πέφτουν σαν βροχή και πολλές γυναίκες να σχολιάζουν την εμφάνιση του, αφού πόζαρε ημίγυμνος.

undefined

undefined

Master Chef: Ο Χρήστος Μπάρκας άδειασε με αιχμηρή ατάκα την Σπυριδούλα!

Ο Χρήσος Μπάρκας με μία αιχμηρή ατάκα άδειασε εντελώς την Σπυριδούλα για την συμπεριφορά της στο Master Chef!

O «Κρατς» τα είπε όλα...

Μιλώντας στο TV Έθνος ο Χρήστος Μπάρκας ρωτήθηκε για πολλά πράγματα στο Master Chef, ωστόσο η ατάκα του για την Σπυριδούλα ήταν όλα τα λεφτά!

Αποσπάσματα από τα όσα είπε

Ποιο ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που είχατε ν’ αντιμετωπίσετε σε σχέση με τη διαβίωση;

Οι χαρακτήρες. Ο καθένας ήταν διαφορετικός. Άλλος επιφυλακτικός, άλλος πιο ισορροπημένος, άλλος πιο παρορμητικός.

Με τη Σπυριδούλα πώς τα πηγαίνατε; Υπήρχε κόντρα;

Όποια κι αν είναι τα σχόλια, ειλικρινά τα αντιμετωπίζω όπως πρέπει και χωρίς να διαπληκτιστώ. Για να μάθεις να μιλάς όμορφα, πρέπει να μάθεις να σκέφτεσαι όμορφα. Οπότε σας απάντησα.

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Δύσκολες ώρες για την παίκτρια του Master Chef! Ράκος ψυχολογικά...

Δύσκολες ώρες για την παίκτρια του Master Chef, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη! Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr είναι ράκος ψυχολογικά!

Τι συνέβη; Θα σας αποκαλύψω τα πάντα, πρώτη, μέσα από το Vanda's blog! Πράγματα που έμαθα και φυσικά δεν γράφει κανείς άλλος...

Σύμφωνα με άτομο από το αρκετά κοντινό φιλικό περιβάλλον της παραλίγο νικήτριας του ριάλιτι μαγειρικής του STAR η Σπυριδούλα διανύει μια αρκετά δύσκολη φάση στην ζωή της και δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά!

Αρχικά, "εξαφανίστηκε" πολύ εύκολα και γρήγορα από τον... χάρτη! Το τηλέφωνο της δεν έχει χτυπήσει για να την καλέσουν σε κάποια εκπομπή ή να της πάρουν συνέντευξη και αυτό είναι ένα από τα πράγματα, που σύμφωνα με όσα μου είπε ο συγκεκριμένος άνθρωπος, την έχει επηρεάσει πολύ!

Η Σπυριδούλα είχε δηλώσει αρκετές φορές και on camera και off camera πως μπήκε στο παιχνίδι περισσότερο για την αναγνώριση και το χρηματικό έπαθλο! Όνειρό της είναι να γίνει γνωστή για την μαγειρική της και τώρα που βλέπει πως όλος ο ντόρος γύρω από το όνομά της μετά το τέλος του παιχνιδιού ξεφούσκωσε τόσο εύκολα την έχει επηρεάσει λιγάκι!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Το παιχνίδι όπως φαίνεται της κόστισε έναν γάμο που θα γινόταν πολύ σύντομα αφού σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου η Σπυριδούλα όντως έχει χωρίσει με τον επί χρόνια άνθρωπο που βρισκόταν στη ζωή της και σίγουρα ένας χωρισμός δεν είναι εύκολο πράγμα!

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Δύσκολες ώρες για την παίκτρια του Master Chef! Ράκος ψυχολογικά...