Μαρία Μπεκατώρου: Η συγκινητική εξομολόγηση για την σχέση της με την Υβόννη Μπόσνιακ!

Ποια είναι η πραγματική τους σχέση;

Μαρία Μπεκατώρου: Η συγκινητική εξομολόγηση για την σχέση της με την Υβόννη Μπόσνιακ!

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε για την σχέση της με την Υβόννη Μπόσνιακ και έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση για την φιλία τους.

Η παρουσιάστρια, βρέθηκε καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στην πρεμιέρα της και αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα.

Όπως αποκάλυψε, σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής της, η Υβόννη, αν και λίγες ημέρες αργότερα παντρευόταν, ήταν συνέχεια στο πλευρό της.

Η Μαρία Μπεκατώρου μάλιστα τόνισε πως αν και μοναχοπαίδι, έχει φτιάξει έτσι της ζωή της που διαθέτει φίλους που της έχουν σταθεί πιο καλά και από αδέλφια, όπως είναι η Υβόννη.

Μαρία Μπεκατώρου: «Νόμιζα πως βρήκα όγκο στο στήθος μου...» Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

Συγκλόνισε η Μαρία Μπεκατώρου με τα όσα είπε: «Νόμιζα πως βρήκα όγκο στο στήθος μου...» ανέφερε και αποκάλυψε τι συνέβη με την παρουσιάστρια!

Η ίδια, μίλησε στην πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ένα πρόβλημα υγείας που της εμφανίστηκε ξαφνικά.

«Λίγο πριν παντρέψω την Υβόννη με τον Αντώνη νόμιζα ότι βρήκα έναν όγκο στο στήθος μου» είπε και η Φαίη πάγωσε κανονικά! «Έκανα εξετάσεις ρουτίνας και είπα στην Υβόννη πως ό,τι και αν συμβεί θα την παντρέψω κανονικά» αποκάλυψε στην παρουσιάστρια.

«Τέλος καλό, όλα καλά ευτυχώς» είπε κλείνοντας η Μαρία.

Μάρια Μπεκατώρου: Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Το μαγιό χωρίς ρετούς αποκάλυψε το αληθινό κορμί της!

Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί πόζαρε η Μαρία Μπεκατώρου. Το μαγιό χωρίς ρετούς αποκάλυψε το αληθινό κορμί της.

Η παρουσιάστρια δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους φωτογραφίες για αυτό και μας εξέπληξε θετικά, αφού διατηρεί ένα άψογο σώμα.

Λίγο πριν την νέα τηλεοπτική σεζόν, γεμίζει μπαταρίες κάνοντας βουτιές στη θάλασσα, αλλά και βόλτες στα σοκάκια της Κεφαλλονιάς.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια άκρως εντυπωσιακή της φωτογραφία, ποζάροντας με το μαγιό της και θέα τη θάλασσα. Το σώμα της, έχει άψογες αναλογίες και αυτό μπορεί να το δει ο καθένας.

Μάρια Μπεκατώρου μαγιό

Μαρία Μπεκατώρου: Η φωτογραφία με τον άνδρα της ζωής της από τις διακοπές!

Μια φωτογραφία με τον άνδρα της ζωής της δημοσίευσε από τις διακοπές της η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία γεμίζει μπαταρίες για την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τα νησιά της Ελλάδα, έχοντας δίπλα της στον σύζυγό της, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια είναι το στήριγμα της σε όλα.

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος και φέτος επέλεξαν την Σύρο, καθώς εκεί έχουν αρκετούς φίλους.

Μαρία Μπεκατώρου: Γυμνή η αλήθεια! Το κορμί της χωρίς στάλα φίλτρου!

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια πολύ όμορφη φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας σαν σχόλια «Εμείς».

undefined