Εβίτα Σερέτη: Την ώρα που βάπτιζε τον γιο της την "χτύπησε" μεγάλη συμφορά!

Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια!

Εβίτα Σερέτη: Την ώρα που βάπτιζε τον γιο της την

Την ώρα που βάπτιζε τον γιο της, για την ακρίβεια βρισκόταν στο γλέντι, την Εβίτα Σερέτη την "χτύπησε" μεγάλη συμφορά!

Διάρρηξη σοκ στο σπίτι της τραγουδίστριας! Άγνωστοι μπούκαραν στη μονοκατοικία της στα δυτικά προάστια την ώρα που η γνωστή τραγουδίστρια χόρευε και γλεντούσε σε νυχτερινό κέντρο γιορτάζοντας την βάφτιση του γιου της, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso.

Θύμα ληστείας η Ελένη Μενεγάκη! Τι συνέβη;

Οι διαρρήκτες αναστάτωσαν όλο το σπίτι κι έφυγαν τελικά με λεία τα χρυσαφικά του νεοφώτιστου, ένα κινητό τηλέφωνο και μετρητά. "Σίγουρα είναι άνθρωποι από το περιβάλλον μας. Γνωστοί μας. Κάποιοι που ήξεραν ότι θα λείπουμε πολλές ώρες από το σπίτι" δήλωσε στην Espresso η τραγουδίστρια.

Θύμα ληστείας πασίγνωστη τραγουδίστρια! Της άρπαξαν 10.000!

Για δεύτερη φορά η ατυχία της "χτύπησε την πόρτα"!

Ο λόγος για την Miley Cyrus, της οποία ληστές άρπαξαν πράγματα αξίας 10.000 δολαρίων.

Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει από την φονική πυρκαγιά που έκαψε πολλά σπίτια στην Καλιφόρνια ανάμεσα τους και το σπίτι της τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με το TMZ η Miley Cyrus φέρεται πως έπεσε θύμα κλοπής, όταν άγνωστοι έκλεψαν την πανάκριβη συλλογή από κιθάρες που φύλαγε σε ειδικό χώρο στο San Fernando Valley.

Το συμβάν έγινε έγινε πριν μια εβδομάδα αλλά η κλοπή δηλώθηκε τώρα μιας και οι κιθάρες είχαν δανειστεί σε μέλη της οικογένειας της τραγουδίστριας από τον Οκτώβριο.