Μαντώ Γαστεράτου: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού της! Περιμένει αγόρι ή κορίτσι;

Μπλε ή ροζ το παιδικό δωμάτιο;

Μαντώ Γαστεράτου: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού της! Περιμένει αγόρι ή κορίτσι;

Η Μαντώ Γαστεράτου αποκάλυψε το φύλο του μωρού της! Περιμένει αγόρι ή κορίτσι; Η ανακοίνωση έγινε μέσω Instagram με την πιο γλυκιά ανάρτηση!

Η παρουσιάστρια, περιμένει με αγωνία τον πρώτο καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη και λίγο πριν την εμφάνισή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μας επιφύλασσε μια πολύ μεγάλη έκπληξη!

Όπως η ίδια ανέφερε, η ίδια και ο Νίκος Ισηγόνης σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιο τους, καθώς η παρουσιάστρια περιμένει αγοράκι. Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου:

«Μία από τις όχι και τόσο εποικοδομητικές συνήθειες που είχα αποκτήσει τον τελευταίο χρόνο, ήταν με το που ξυπνάω, αφού φάω το πρωινό μου, να αφιερώνω τουλάχιστον μισή ώρα από τον χρόνο μου στα social media. ΛΑΘΟΣ! Και μετά παραπονιόμουν ότι δεν έχω χρόνο για τον εαυτό μου...

Τους τελευταίους 2,5 μήνες αφήνω ό,τι μου τρώει χρόνο από την καθημερινότητά μου και ασχολούμαι με πράγματα που με γεμίζουν ηρεμία και χαρά! Όπως για παράδειγμα η γιόγκα για εγκύους, που όχι μόνο με ηρεμεί, αλλά με προετοιμάζει για να υποδεχθώ τον μικρό πρίγκιπά μου! Καλημέρα».

Μαντώ Γαστεράτου: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού της! Περιμένει αγόρι ή κορίτσι;
Μαντώ Γαστεράτου: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού της! Περιμένει αγόρι ή κορίτσι;

Μαντώ Γαστεράτου: Το τρυφερό μήνυμα στο μωράκι της! «Σε ευχαριστώ που με διάλεξες για μαμά σου!»

Η Μαντώ Γαστεράτου έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για το μωράκι της, το οποίο σε λίγο καιρό θα έρθει στον κόσμο!

Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται να γίνει η απόλυτη... χαζομαμά!

Η Μαντώ Γαστεράτου περιμένει το να έρθει στον κόσμο το μωράκι της και θέλησε να στείλει ένα πολύ τρυφερό και συγκινητικό μήνυμα στο μικρό πλασματάκι, που βρίσκεται στην κοιλίτσα της!

Συγκακριμένα έγραψε: «Ένα μήνυμα προς εσένα…
Αυτή την φωτογραφία την τράβηξα για να σου δείξω πόσο χαρούμενη με κάνεις κάθε μέρα! Είσαι ό,τι μα ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί αυτά τα 30 χρόνια που ζω πάνω σε αυτό τον πλανήτη. Το ξέρεις ότι κάθε μέρα που ξυπνάω ανυπομονώ να με κλωτσήσεις με τα μικρά σου ποδαράκια; το ξέρεις ότι κάθε μέρα, όλη μέρα σε σκέφτομαι; Σε ευχαριστώ που με διάλεξες για μαμά σου, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να γίνω η καλύτερη μαμά του κόσμου για εσένα και δεν μπορώ να σου υποσχεθώ ότι δεν θα κάνω λάθη, αυτό όμως που ξέρω σίγουρα είναι ότι θα ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ με όλη την δύναμη της ψυχής μου…».

Μαντώ Γαστεράτου: Δείτε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της!