Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πάολα: Τα «έσπασε» η κόρη της! Δείτε την να χορεύει και να τραγουδά μαζί της!

«Τρελάθηκαν» στην Θεσσαλονίκη με τη εμφάνιση!

Πάολα: Τα «έσπασε» η κόρη της! Δείτε την να χορεύει και να τραγουδά μαζί της!
News 17.09.2019 13:31

Τα «έσπασε» η κόρη της Πάολα και μας τρέλανε κανονικά! Δείτε την να χορεύει και να τραγουδά μαζί της, στην σκηνή της 84ης Δ.Ε.Θ!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ερμήνευσε τα αγαπημένα της τραγούδια και λικνίστηκε στους ρυθμούς της μουσική αλλά όχι μόνη της!

Πάολα: Πώς είπατε; Αυτό είναι το όνομα που της έδωσαν στην πραγματικότητα και... θα "μείνετε"!


Η έκπληξη της βραδιάς ήταν όταν η 16χρονη κόρη της Παολίνα, ανέβηκε στη σκηνή και άρχισε να χορεύει πλάι στη μαμά της! Οι 20.000 θεατές την καταχειροκρότησαν και η περήφανη μαμά δεν την χόρταινε! Δείτε το σχετικό βίντεο που έχει ξεπεράσει τις 1.000 προβολές:

Πάολα: Αδιανόητη αποκάλυψη για την καταγωγή της! «Δεν είναι τσιγγάνα αλλά...»

Αδιανόητη αποκάλυψη για την καταγωγή της Πάολα! «Δεν είναι τσιγγάνα αλλά...» αναφέρει τραγουδιστής και την αδειάζει!

O ίδιος, ρωτήθηκε για την Πάολα σε πρόσφατη συνέντευξή του και δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια την άποψή του.

Ο λόγος για τον Βασίλη Παϊτέρη, ο οποίος μίλησε σε γνωστό περιοδικό και τη στόλισε κανονικά!

Ο Αλέκος και ο Θάνος, δύο από τα παιδιά σου, ακολούθησαν το δικό σου επαγγελματικό δρόμο.

Ναι, αλλά εγώ δεν ήθελα να πάρουν τη δική μου δουλειά, γιατί και μόνο που ξενυχτάς, δεν πληρώνεται όσα εκατομμύρια και να πάρεις, κάνεις τη ζωή του δράκουλα, κοιμάσαι το πρωί και κινείσαι το βράδυ. Γερνάς εύκολα και πεθαίνεις γρήγορα. Ακόμα και να μην καπνίζεις, που καπνίζεις και πίνεις, θέλεις δεν θέλεις. Τα παιδιά μου δεν δυσκολεύονται, η μάνα τους είναι η Πάολα Κομίνη, δασκάλα πιάνου, οπότε έμαθαν πιάνο και μουσική. Ο χώρος δέχτηκε τα παιδιά μου πιο εύκολα από μένα, γιατί εγώ μέχρι τώρα βρίσκω δυσκολία, γιατί λέει ο άλλος: «Γιατί να πάρω τον Παϊτέρη μαζί μου, ας πάρω κάποιον άλλο...», ο οποίος δεν έχει τη δική μου καλλιτεχνική αξία κι έτσι παίρνει κάποιον που φωνητικά είναι πιο χαμηλά. Φοβούνται τη σύγκριση. Έχω τραγουδήσει με τον Νταλάρα, ο οποίος έχει τσιγγάνικες ρίζες, ο πατέρας του ήταν ο Λουκάς Νταράλας, τσιγγάνος, αρχοντορεμπέτης. Έχω τραγουδήσει με την Ελένη Βιτάλη, η οποία είναι επίσης τσιγγάνα. Πρέπει να είσαι μέτριος για να μπορέσεις να δουλέψεις, μπαίνουν στη μέση ο ρατσισμός, ο ανταγωνισμός, η ζήλια και πολλά άλλα.

Πάολα: Αδιανόητη αποκάλυψη για την καταγωγή της! «Δεν είναι τσιγγάνα αλλά...»

Σου έχουν φερθεί άσχημα;

Πάρα πολλοί μου έχουν φερθεί άσχημα και πολλές φορές. Είμαι φιλοσοφημένος, είμαι αναλώσιμος, γερνάω και «φεύγω». Περιμένω το θάνατο, να τον αγκαλιάσω και να του πω: «Αδερφέ μου, πάμε». Από μικρό παιδί είμαι έτσι, γιατί πέθαναν οι γονείς μου μικροί, ήμουν μικρός και το έζησα έντονα. Ήξερα ότι κι εγώ θα πεθάνω, από μικρός. Δεν ήθελα ποτέ τα λεφτά, τη δόξα, η αναγνωρισιμότητα ήρθε με τα τραγούδια μου, αλλά ποτέ δεν κράτησα τα λεφτά, ό,τι έβγαζα τα έδινα.

Πού έδινες τα χρήματα σου;

Στους ανθρώπους που ήταν αδύναμοι, που δεν είχαν να φάνε. Στήριξα την οικογένεια μου, τα παιδιά μου...

Λυπάμαι τους ανθρώπους που μαλώνουν για να πάρουν κι άλλα, κι άλλα...

Πόσα χρόνια θα ζήσουν και προσπαθούν να πάρουν όλο και περισσότερα;

Εξακολουθείς να τρως ωμά τα φαγητά σου;

Τρώω αυτό που πρέπει να φάω, δεν σκοτώνω τα κακόμοιρα τα ζώα για να τα φάω και στα ψάρια είμαι δύσκολος, άμα βρεθώ σε μια παρέα, θα φάω.

Πρέπει να βρεθώ στον Αμαζόνιο, που καίγεται, να έχει ψηθεί ένα ζώο, να μην έχω τι άλλο να φάω και τότε θα φάω ψημένο κρέας.


Η Πάολα, η τραγουδίστρια, σου αρέσει;

Γιατί να μη μου αρέσει; Είναι πολύ καλή, δεν ξέρω αν είναι τσιγγάνα, τη μια βγαίνει και λέει ότι είναι τσιγγάνα, την άλλη ότι δεν είναι τσιγγάνα, μετά βγαίνει και λέει ότι είναι μουσουλμάνα, μετά Γαλλίδα... Δεν μπορώ να ξέρω τι είναι..., είπε στο Λοιπόν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πάολα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση! Έκλεισε όλα τα στόματα! (Βίντεο)

Παόλα: Συνεχίζεται ο "πόλεμος" για την τραγουδίστρια! Τα σχόλια "φωτιά" προς το πρόσωπο της! (Βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share