Δημήτρης Σκαρμούτσος: "Θα ήμουν ακόμη στο Master Chef αν..."

Τι είπε ο γνωστός σεφ;

Δημήτρης Σκαρμούτσος:

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έκανε την αποκάλυψη για το Master Chef και πώς θα μπορούσε να βρίσκεται ακόμη στον διαγωνισμό!

Τον Δημήτρη Σκαρμούτσο τον γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια μέσα από το Master Chef.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά αποκάλυψε γιατί πλέον δεν το αρέσει το Master Chef έτσι όπως έχει γίνει αλλά και την απόφαση του να πάει από τον ΣΚΑΪ στο ANT1.

«Η αλήθεια είναι ότι από πέρυσι ήθελα να είμαι στον ΑΝΤ1, δεν τα βρήκαμε και γι’ αυτό πήγαμε στον ΣΚΑΙ. Θεωρώ ότι ο ΑΝΤ1 είναι το κανάλι που θα ήθελα να είμαι, το παλεύω πάρα πολλά χρόνια. Έχω κάνει αρκετές συζητήσεις με το κανάλι για διάφορα πρότζεκτ όλη αυτή τη 10ετή πορεία της τηλεόρασης και ποτέ δεν έκατσε κάτι. Αλλά φέτος είναι η χρονιά μας. Μιλάμε για μια παραλλαγή του Food n’ Friends, θα είμαι πάλι με τον Ηλία Φουντούλη, θα είναι όλη η ομάδα πίσω από τις κάμερες…

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Ο «σκληρός» σεφ στην πιο τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του!

Θα διαφοροποιήσουμε λίγο το κόνσεπτ, πάλι θα έχουμε καλεσμένους, χαλαρή κουβέντα, μαγειρική, φαγητό… Δεν ζήλεψα που πέρυσι δεν έκανα το MasterChef. Αν ζήλευα, θα το είχα κάνει, θα κρατούσα το στόμα μου κλειστό και θα ήμουν. Είχε κλείσει ο κύκλος για μένα, είχα κουραστεί και δεν μπορούσα να εξυπηρετήσω αυτό το κόνσεπτ άλλο. Δεν συμφωνούσα με τον τρόπο που θέλανε να γίνει, δεν μου ταίριαζε το ριάλιτι», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

«Βόμβα» στα τηλεοπτικά! Αγαπημένη εκπομπή που έκοψε ο ΣΚΑΪ «μετακομίζει» στον ΑΝΤ1!

Μια νέα είδηση «βόμβα» στα τηλεοπτικά δρώμενα, που φέρνει αναταράξεις! Πρόκειται για μια αγαπημένη εκπομπή, που προβαλλόταν στον ΣΚΑΪ και την έκοψε και τώρα «μετακομίζει» στον ΑΝΤ1!

Η εκπομπή δεν κατάφερε να «κερδίσει» μια θέση στη νέα τηλεοπτική σεζόν του ΣΚΑΙ λόγω των χαμηλών επιδόσεων στα νούμερα τηλεθέασης.

Ο λόγος για την εκπομπή μαγειρικής «Food n’ friends» με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και τον Ηλία Φουντούλη.

Η εκπομπή ωστόσο θα συνεχίσει με νέα επεισόδια στους δέκτες με μοναδική διαφορά το κανάλι! Ο ΑΝΤ1 έκανε την κίνησή του και ενέταξε την εκπομπή στο πρόγραμμά της νέα τηλεοπτικής του σεζόν.

«Έσπασε» τα κοντέρ ο ΑΝΤ1! Ποια σειρά από το χρονοντούλαπο έκανε στις 6 το πρωί 20%;

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 αναφέρει:

Το «Food ‘n Friends», η πιο χαλαρή και διασκεδαστική εκπομπή μαγειρικής, έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Ηλίας Φουντούλης υποδέχονται, στην ειδικά διαμορφωμένη feel good κουζίνα τους, ξεχωριστούς καλεσμένους για να κουβεντιάζουν και μαγειρεύουν παρέα.

Αν και διαφορετικοί μεταξύ τους, ο καταξιωμένος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο κωμικός και συγγραφέας Ηλίας Φουντούλης, είναι δύο φίλοι που τους ενώνει η αγάπη για τη μαγειρική, το καλό φαγητό, η αγάπη για την παρέα και το ανατρεπτικό χιούμορ. Μαζί, κάθε εβδομάδα, θα «ξεκλειδώνουν» τους καλεσμένους τους με όχημα τη μαγειρική.

«Food ‘n Friends». Έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Μείνετε συντονισμένοι!

«Βόμβα» στα τηλεοπτικά! Αγαπημένη εκπομπή που έκοψε ο ΣΚΑΪ «μετακομίζει» στον ΑΝΤ1!

«Τρελάθηκαν» στον ΑΝΤ1! Έβαλαν σε επανάληψη πρόγραμμα 20ετίας και σάρωσαν στα νούμερα!

«Τρελάθηκαν» κανονικά στον ΑΝΤ1! Έβαλαν σε επανάληψη πρόγραμμα 20ετίας και σάρωσαν στα νούμερα.... τόσο πολύ που ούτε εκείνοι δεν το πίστευαν!

Μιλάμε για πολύ αγαπημένη σειρά που σίγουρα έχετε δει τουλάχιστον από 2 φορές.... ωστόσο ακόμα και σήμερα το δυναμικό κοινό την λατρεύει! Πάει κάπου το μυαλό σας;

Ο λόγος για το πολυαγαπημένο Κωνσταντίνου και Ελένης που «χτύπησε» σε συνολο 20,2% και απογειώθηκε κανονικά σε τέταρτα τηλεθέασης! Δείτε τα αναλυτικά:

12.5
23.3
19
22.8
22.5
21.8
19.4

Λίγο πριν φύγετε... δείτε πώς είναι σήμερα και το Χρυσάνθεμο από την σειρά!