Ελεονώρα Μελέτη: Γενέθλια για την παρουσιάστρια! Πόσο χρονών έγινε;

Η τούρτα-έκπληξη!

Ελεονώρα Μελέτη: Γενέθλια για την παρουσιάστρια! Πόσο χρονών έγινε;

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει σήμερα τα γενέθλιά της και δέχθηκε μία τούρτα έκπληξη! Πόσο χρονών έγινε η παρουσιάστρια;

Οι συνεργάτες της δεν την άφησαν έτσι!

Η Ελεονώρα Μελέτη γιορτάζει τα γενέθλιά της και οι συνεργάτες της αποφάσισαν να της κάνουν μία έκπληξη.

Συγκεκριμένα της πρόσφεραν μία τούρτα-έκπληξη και η παρουσιάστρια το χάρηκε!

Ελεονώρα Μελέτη: Ξέσπασε δημόσια! «Κρίμα στην γυναίκα του...»!

Όσο για την ηλικία της; Η Ελεονώρα έγινε 41 και είναι πιο όμορφη από ποτέ!

Ελεονώρα Μελέτη: Μίλησε ανοιχτά για το χειρουργείο που πέρασε! «Υπέφερα από αφόρητους πόνους»!

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για το χειρουργείο που πέρασε και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά: «Υπέφερε από αφόρητους πόνους»!

Η όμορφη παρουσιάστρια λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής της χρονιάς με το «Μετά τα Μεσάνυχτα», στον AlphaTv, έδωσε μια συνέντευξη και μίλησε για την εγκυμοσύνη και το χειρουργείο που έκανε!

Διαβάστε αναλυτικά όσα αποκάλυψε στην συνέντευξή της:

Είσαι μαμά ενάμιση χρόνο τώρα. Γνωρίζοντας πια το συναίσθημα, μετάνιωσες που δεν το έκανες νωρίτερα;

Όχι, θεωρώ ότι το timing ήταν τέλειο. Γιατί εγώ έγινα, δεν γεννήθηκα μαμά. Θα ένιωθα πλήρης είτε έκανα παιδί και οικογένεια είτε όχι. Δεν έψαχνα την ολοκλήρωση και την ευτυχία μέσα από ένα σύντροφο. Είχα μια ζωή που μου άρεσε. Εγώ λοιπόν έγινα μαμά. Και μάλιστα σε μεγάλη για πολλούς ηλικία. Νωρίτερα σίγουρα δεν ήμουν έτοιμη. Δεν θα μπορούσα να αφομοιώσω αυτή την αλλαγή. Δεν είχα την ωριμότητα. Ούτε είχα αντιληφθεί το μέγεθος της ευθύνης. Είναι πολύ ωραίο να γίνεσαι μητέρα συνειδητοποιημένα. Εγώ νιώθω πολύ χορτάτη, έχω ρουφήξει τη ζωή, έχω βγει, έχω ταξιδέψει, έχω μείνει μόνη μου, έχω απολαύσει τον εαυτό μου, οπότε η Αλεξάνδρα ήρθε όταν έπρεπε.

Ελεονώρα Μελέτη: Με τρέιλερ βγαλμένο από παραμύθι ανακοίνωσε αλλαγές στην εκπομπή της!

Για ποιο λόγο έκανες καισαρική;
Γιατί δεν είχα άλλη επιλογή και το γνώριζα. Πρώτον, γιατί υπάρχει ιατρικό ιστορικό με χειρουργείο στη μήτρα και η μετεγχειρητική εικόνα δεν άφηνε περιθώρια. Και, δεύτερον, το μωρό είχε περιτύλιξη ομφάλιου λώρου και, όπως μου είπε ο γιατρός μου, γι’ αυτό μάλλον δεν είχε πάρει θέση. Και για αυτή μου την απόφαση δέχτηκα κάκιστη κριτική. Υπήρξε σχόλιο κάτω από φωτογραφία μου στο instagram που έλεγε «Τι να μας πεις κι εσύ που έχεις κάνει καισαρική»! Και άλλα τύπου ότι εμείς οι διάσημες πάμε με ραντεβού μην τυχόν και πονέσουμε. Ξέρουν όμως εκείνες που δεν έχουν κάνει καισαρική ότι πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο;

Εγώ μάλιστα αποφάσισα να μην πάρω παυσίπονα για να μην περάσει τίποτε στο γάλα του θηλασμού, οπότε υπέφερα από αφόρητους μετεγχειρητικούς πόνους. Δυσκολευόμουν να σηκωθώ από το κρεβάτι το βράδυ για να θηλάσω, έκανα πέντε λεπτά να κάτσω σε καρέκλα και μου έφερναν το μωρό γιατί αδυνατούσα να το κουβαλήσω. Η ουλή είναι το λιγότερο από αυτή την ιστορία. Οι κοιλιακοί μένουν τραυματισμένοι για πάντα. Για μένα, η καισαρική δεν ήταν η εύκολη λύση, ήταν αυτό που έπρεπε να κάνω.

Η περίοδος της εγκυμοσύνης πώς ήταν;
Το πρώτο τρίμηνο είχα τα κλασικά συμπτώματα των αρχικών σταδίων της εγκυμοσύνης, όπως ναυτίες και συνεχόμενη αίσθηση jet lag. Το κακό ήταν ότι έμαθα πως είμαι έγκυος λίγο πριν από τις διακοπές μας, για τις οποίες ο Θοδωρής είχε οργανώσει υπέροχα πράγματα που πήγαν στράφι εντός εισαγωγικών, αφού δεν μπορούσα να βγω από το δωμάτιο. Στη συνέχεια προχώρησε χωρίς άγχος και εκπλήξεις.

Ελεονώρα Μελέτη: Μαμά και κόρη για ψώνια! Η μικρή είναι fashion icon...

Μαμά και κόρη για ψώνια! Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ελεονώρας Μελέτη με την μικρή της που είναι ξεκάθαρα fashion icon...

Διακοπές τέλος για την παρουσιάστρια, ωστόσο μέχρι να μπει ξανά στο στούντιο απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές και εκμεταλλεύεται στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο που έχει. Καιρού επιτρέποντος κάνει wind surf στην αγαπημένη της παραλία στην Ανάβυσσο, ενώ σπάνια αποχωρίζεται την ενός έτους κόρη της Αλεξάνδρα Μαροσούλη, με το YOU να τις συναντάει μαζί στο Golden Hall την ώρα που η Ελεονώρα έκανε τις αγορές της.

Ελεονώρα Μελέτη: Μαμά και κόρη για ψώνια! Η μικρή είναι fashion icon...

Ανανεωμένη από τις καλοκαιρινές διακοπές και με εμφανώς γεμάτες τις μπαταρίες της, η παρουσιάστρια του Alpha φουλάρει για πρεμιέρα μέσα στις επόμενες ημέρες, όταν θα υπάρχουν και οι επίσημες ανακοινώσεις, ωστόσο μέχρι στιγμής οι πληροφορίες λένε πως θα εμφανιστεί με την ίδια συνταγή, δηλαδή δίνοντας έμφαση στις ανθρώπινες ιστορίες και στην επικαιρότητα.

Ελεονώρα Μελέτη: Μαμά και κόρη για ψώνια! Η μικρή είναι fashion icon...

Φέτος καλείται να υπερασπιστεί το στέμμα της στη late night ζώνη, όπου πέρσι τερμάτισε πρώτη, κρατώντας πίσω από τις κάμερες την ίδια ομάδα με τη σημαντικότερη διαφορά να είναι στον τίτλο, αφού αντί για «Μετά τα μεσάνυχτα» η εκπομπή θα λέγεται απλά «Μεσάνυχτα» - καθώς θα ξεκινάει νωρίτερα. Παράλληλα συνεχίζει δυναμικά και στο ραδιόφωνο αναλαμβάνοντας πρωινή εκπομπή στον σταθμό «Δρόμος 89,8» μαζί με τον Νικόλα Ράπτη, youtuber και κωμικό, τον οποίο είδαμε πέρσι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και στο netwix.

Ελεονώρα Μελέτη: Μαμά και κόρη για ψώνια! Η μικρή είναι fashion icon...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Ελεονώρα Μελέτη: Ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια! "Έσκασε" έτσι ξαφνικά...

Ευχάριστα είναι τα νέα για την παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη και η αλήθεια είναι πως "έσκασε" έτσι ξαφνικά το ότι δεν επιστρέφει μόνο στην τηλεόραση αλλά και στο ραδιόφωνο!

Η παρουσιάστρια θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στο τιμόνι της πρωινής ζώνης στον «Δρόμο 89.8». Μαζί της θα είναι ο Νικόλας Ράπτης που αποτελεί μεταγραφή από τον «Music 89.2» όπου παρουσίαζε πρωινό magazino με την Λάουρα Νάργες.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Alpha επιστρέφει στον ραδιοσταθμό για δεύτερη «θητεία», μετά το πρώτο πέρασμά της από τη συχνότητα πριν 7 χρόνια. Η Ελεονώρα Μελέτη δεν είχε μείνει εκτός ραδιοφώνου αφού έκανε εκπομπή και στον «Party».

Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα του νεανικού σταθμού του Star δε θα έχει και πολλές αλλαγές.

Στη ζώνη 10-1 θα παραμείνει η Ράνια Αντωνάκη. Η ραδιοφωνική παραγωγή πήρε τη θέση της Μαργαρίτας Λοΐζου που αποχώρησε για να αναλάβει πόστο στον Ρυθμό 9.49

Το πρόγραμμα του σταθμού:

06.00 – 08.00 Πέτρος Πολυχρονίδης

08.00 – 10.00 Νικόλας Ράπτης / Ελεονώρα Μελέτη

10.00 – 13.00 Ράνια Αντωνάκη

13.00 – 16.00 Βασίλης Λιάτσος

16.00 – 19.00 Βασίλης Φορτούνης

19.00 – 21.00 Ράνια Τραγόμαλλου