Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Αυτή θα είναι η νονά του μικρού Άρτσι!

Έγινε η αποκάλυψη!

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Αυτή θα είναι η νονά του μικρού Άρτσι!

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, αποφάσισαν να μην αποκαλύψουν στον κόσμο ποιοι είναι οι νονοί του γιου τους Άρτσι, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται η δούκισσα του Σάσεξ έδωσε ένα «στοιχείο».

Ο Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ, βαπτίσθηκε στις αρχές Ιουλίου, δύο μήνες μετά τη γέννησή του, σε μια μικρή ιδιωτική τελετή στον Πύργο του Ουίνδσορ. Η τελετή έλαβε χώρα στο Ιδιωτικό Παρεκκλήσι του πύργου και χοροστάτησε ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπερι Τζάστιν Ουέλμπι, ανακοινώθηκε από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Οι μόνες φωτογραφίες από τα βαφτίσια του Άρτσι, είναι αυτές που αποφάσισαν από μόνοι τους να δώσουν στη δημοσιότητα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Αρχικά, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, ανήρτησαν δύο επίσημες φωτογραφίες από την περίσταση, στην επίσημη σελίδα τους στο instagram, τραβηγμένες στο Πράσινο Σαλόνι και τον Κήπο των Ρόδων του Πύργου του Ουίνδσορ.

Μέγκαν Μαρκλ: Η απάντηση δόθηκε! Σε αυτόν μοιάζει ο Άρτσι!

Αυτή θα είναι η γυναίκα που θα βαφτίσει τον γιο της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι!

Πρόσφατα το ζευγάρι ανέβασε άλλη μια φωτογραφία από τη βάφτιση του Άρτσι, με αφορμή τα γενέθλια του πρίγκιπα Χάρι. Εκτός λοιπόν από αυτές τις φωτογραφίες, λίγα έχουν γίνει γνωστά από εκείνη την ημέρα.

Σύμφωνα όμως με μια ειδικό στα βασιλικά θέματα, η Μέγκαν Μαρκλ «πρόδωσε» τη νονά του γιου της κατά τη διάρκεια παρουσίασης της κολεξιόν της για το Smart Works.

Ποια είναι η νονά του Άρτσι -Κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ

Η δούκισσα του Σάσεξ επέστρεψε στα καθήκοντά της μετά την άδεια μητρότητας που είχε, με μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Λονδίνο για τη σειρά ρούχων που δημιούργησε σε συνεργασία με τους Marks & Spencer, John Lewis, Jigsaw και τη σχεδιάστρια φίλη της Misha Nonoo, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η ειδικός στα βασιλικά θέματα και συγγραφέας Κέιτι Νίκο, που ήταν στην εκδήλωση, διέκρινε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο ανάμεσα στους καλεσμένους. «Βρισκόμουν εκεί και εντόπισα την Ιζαμπέλ Μέι, η οποία είναι η νονά του Άρτσι, παρ’ όλο που το έχουν κρατήσει μυστικό», είπε στο Entertainment Tonight.

«Είναι πάρα πολύ καλή φίλη της δούκισσας και φυσικά θα ήξερε τα πάντα για τη δημιουργία των ρούχων από τη Μέγκαν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα της Ιζαμπέλ έχει ακουστεί, ως πιθανή νονά του Άρτσι, ο οποίος είναι ο έβδομος σε σειρά για τη διαδοχή του θρόνου. Γνωρίστηκε με τη Μέγκαν μέσω ενός κοινού τους φίλου, ενώ σύμφωνα με πηγή «Παρ’ όλο που κρατούν χαμηλούς τόνους, η Ιζαμπέλ είναι μια από της πιο κοντινές και αγαπημένες φίλες της Μέγκαν και εκτιμά τη φιλία της πάρα πολύ». «Βοήθησε στη Μέγκαν Μαρκλ να προσαρμοστεί στο Λονδίνο όταν μετακόμισε και η Μέγκαν βασίστηκε πολύ πάνω της. Η μία στηρίζει την άλλη, και όπως όλες οι φίλες, απολαμβάνουν να κάνουν διάφορες δραστηριότητες μαζί», προσθέτει η πηγή.

Πηγή: iefimerida.gr

Μέγκαν Μαρκλ: Ο Χάρι έκλεισε τα 35 και η ανάρτησή της προκάλεσε ταραχή στην Ελισάβετ!

Χαμός με την Μέγκαν Μαρκλ αφού ο Χάρι έκλεισε τα 35 και η ανάρτησή της προκάλεσε ταραχή στην Ελισάβετ!

Η 38χρονη δούκισσα του Σάσεξ επαίνεσε τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ ως πατέρα για τον γιο τους Άρτσι, που είναι μόλις 4 μηνών και τον χαρακτήρισε «έμπνευση» για την ίδια και «αξιοθαύμαστο πατέρα για τον Άρτσι».

«Είσαι ο καλύτερος σύζυγος και ο πιο αξιοθαύμαστος πατέρας για τον γιο μας, σε αγαπάμε. Ευτυχισμένα γενέθλια», έγραψε η δούκισσα του Σάσεξ στον ομώνυμο λογαριασμό του λαμπερού ζευγαριού στο Instagram και προκάλεσε ταραχή στην Ελισάβετ!

Χαρές για την Μέγκαν Μαρκλ! Μόλις κυκλοφόρησε...

Στον λογαριασμό με αφορμή τα γενέθλια του Χάρι, έκτου στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας αναρτήθηκε και ένα κολάζ με φωτογραφίες του πρίγκιπα από την παιδική του ηλικία, την θητεία του στον στρατό, το φιλανθρωπικό του έργο και τον γάμο του με την Μέγκαν Μαρκλ τον περασμένο Μάιο, αλλά η φωτογραφία που ξεχώρισε ήταν αυτή που η μητέρα του, η αξέχαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, τον κρατά μωρό στην αγκαλιά της καθώς αποβιβάζεται από αεροσκάφος.

Η ανάρτηση για τα γενέθλια του πρίγκιπα Χάρι απέσπασε 55.000 likes μόλις σε 10 λεπτά! Ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου του 1984 στην πτέρυγα Λίντο του νοσοκομείου «St Mary's Hospital», στο Λονδίνο. Ο πρίγκιπας Χάρι αποφοίτησε το 2003 από το φημισμένο κολέγιο Ίτον και το 2005 εισήχθη στην Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία του Σάντχερστ.

Μέγκαν Μαρκλ: Πικρόχολα σχόλια πίσω από την πλάτη της! "Είναι γρουσούζα..."

Πικρόχολα σχόλια πίσω από την πλάτη της Μέγκαν Μαρκλ, καθώς την θεωρούν γρουσούζα! Ποιος και γιατί την χαρακτηρίζει έτσι;

Τι έκανε πάλι η Δούκισσα του Σάσεξ και προκάλεσε τις αντιδράσεις;

Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε ταξίδι-αστραπή για την Αμερική, προκειμένου να δει τη φίλη της Σερένα Ουίλιαμς στο τουρνουά της Νέας Υόρκης.

Η Αμερικανίδα τενίστρια έχασε, όπως είχε χάσει και στο τουρνουά του Γουίμπλετον, όπου και εκεί την είχε δει από κοντά η Μέγκαν!

Μέγκαν και Χάρι προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα! Η κίνηση που έκαναν για να σώσουν την εικόνα τους!

Έτσι, λοιπόν, άρχισαν τα σχόλια πως η Δούκισα του Σάσεξ είναι γρουσούζα!

Μέγκαν Μαρκλ: Αυτό είναι το "παλάτι" της στο Λος Άντζελες!

Αυτό είναι το "παλάτι" της Μέγκαν Μαρκλ στο Λος Άντζελες όπου έμενε πριν παντρευτεί τον Πρίγκιπα Χάρι και γίνει Δούκισσα του Σάσεξ.

Η Μέγκαν, πριν γίνει πριγκίπισσα και ζήσει το δικό της παραμύθι, εργαζόταν ως ηθοποιός σε πασίγνωστη σειρά της Βρετανίας.

Για δυο χρόνια, από τ ο2011 ήταν παντρεμένη με τον παραγωγό Trevor Engelson με τον οποίο γνωρίστηκε για πρώτη φορά το 2004.

Μέγκαν Μαρκλ: Φωτογραφίες - ντοκουμέντο με άλλον άντρα στη Νέα Υόρκη!

Η τιμή του σπιτιού που έμεναν μαζί, αγγίζει τα 1,8 εκατομμύρια δολάρια, έχει έκταση 2.262 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες και τρία μπάνια.

Μέγκαν Μαρκλ σπίτι παλάτι Λος Άντζελες

Μέγκαν Μαρκλ σπίτι παλάτι Λος Άντζελες

Μέγκαν Μαρκλ σπίτι παλάτι Λος Άντζελες

Μέγκαν Μαρκλ σπίτι παλάτι Λος Άντζελες

Μέγκαν Μαρκλ σπίτι παλάτι Λος Άντζελες

Μέγκαν Μαρκλ σπίτι παλάτι Λος Άντζελες

Μέγκαν Μαρκλ: Έφυγε από το παλάτι χωρίς τον Χάρι και το παιδί!

Η Μέγκαν Μαρκλ έφυγε από το παλάτι χωρίς τον πρίγκιπα Χάρι και το παιδί, όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα!

Η Δούκισσα του Σάσεξ έκανε ταξίδι-αστραπή για τις Ηνωμένες Πολιτείες!

Ο λόγος του ταξιδιού ήταν προκειμένου η Μέγκαν να παρακολουθήσει από κοντά τη φίλη της Σερένα Ουίλιαμ, στο US Open!

Οι δυο τους είναι κολλητές και έτσι η Μέγκαν μόνο με τη συνοδεία των ανθρώπων ασφαλείας ταξίδεψε έως τις ΗΠΑ για το τουρνουά τένις.

Μέγκαν Μαρκλ: Πιάνει δουλειά! Πότε ξεκινά;

Κι όμως, η Μέγκαν Μαρκλ πιάνει δουλειά! Πότε ξεκινά και πάνω σε ποιο αντικείμενο;

Ήταν 6 Μαΐου όταν η ίδια, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δουλειά!

Η δούκισσα του Σάσσεξ, απουσιάζει πέντε μήνες από τις δημόσιες εμφανίσεις της, όμως θα προλάβουμε να τη δούμε, προτού φύγει για το ταξίδι της στην Αφρική.

Πιο συγκεκριμένα, μόλις κυκλοφόρησε η είδηση πως την επόμενη Πέμπτη στις 12 Σεπτεμβρίου η Μέγκαν Μαρκλ θα ξεκινήσει την προώθηση της capsule συλλογής της, σε συνεργασία με το Smart Works. Η Μέγκαν, πατρονάρει το Smart Works, μια οργάνωση που «παρέχει υψηλού επιπέδου ρούχα συνέντευξης και κατάρτιση συνέντευξης σε άνεργες γυναίκες που έχουν ανάγκη».

Πάντως η Ελισάβετ, δεν βλέπει το όλο θέμα με καλό μάτι αν και η Μέγκαν πέρασε δύσκολα και έχει ανάγκη να «ξεφύγει»!

Μέγκαν και Χάρι προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα! Η κίνηση που έκαναν για να σώσουν την εικόνα τους!

Μέγκαν και Χάρι προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα! Η κίνηση που έκαναν από κοινού για να σώσουν την εικόνα τους!

Σε ειδικό πήγαν η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι για να σώσουν την δημόσια εικόνα του. Το βασιλικό ζευγάρι βρίσκεται σε πανικό.

Το ένα σκάνδαλο υποδέχεται το άλλο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές αντιδράσεις, τόσο από του πολίτες, όσο και από το παλάτι.

Προσπαθώντας να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, Η Μέγκαν Μαρκλ προσέλαβε την εταιρία Sunshine Sachs, μία αμερικάνικη PR εταιρία της οποίας δουλειά είναι να αντιμετωπίζει κρίσεις που αφορούν τη δημόσια εικόνα.

Η δούκισσα αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση μετά από ένα κύμα αρνητικών δημοσιευμάτων εις βάρος της και μετά από αρκετές επιλογές που έχουν χαρακτηριστεί λάθος και έχουν επηρεάσει και διχάσει την κοινή γνώμη.

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Η ασεβής κίνηση προς τον Κάρολο που φέρνει την οριστική ρήξη με την βασιλική οικογένεια!

Μια ασεβής κίνηση προς τον Κάρολο έκανε η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι που φέρνει την οριστική τους ρήξη με την βασιλική οικογένεια.

Τα προβλήματα του ζεύγους δεν έχουν τέλος, αφού κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο με αποτέλεσμα να απομακρύνονται όλο και περισσότερο από το παλάτι.

Μετά το σκάνδαλο με το ιδιωτικό τζετ, αλλά και το «διαζύγιο» που πήραν με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, αυτή είναι η πιο ασεβής κίνηση του Χάρι προς τον πατέρα του.

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι Βασιλική οικογένεια

Συγκεκριμένα όπως γράφουν τα Βρετανικά ΜΜΕ η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι έχουν πάρει απόφαση να αγοράσουν σπίτι στο Los Angeles, σνομπάροντας έτσι το Herefordshire estate που είχε φτιάξει πολύ πριν παντρευτεί ο Χάρι, ο Κάρολος για να μείνει ο γιος του με την οικογένεια του.